×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

TOP 20 Kedvenc férfiak számára

15 Termék

  • Paloqueth Mary Sex Doll 7.7kg

    Egy egész élethű törzs, ami készen áll arra, hogy megvadítsa Önt. Pompás mellekkel, karcsú derékkal, hívogató ajkakkal, csábító hüvelyével és gyönyörű fenekével, kezeit végigsimíthatja húsán, megszoríthatja dús kebleit, és belemerülhet a puncijába vagy a fenekébe, hogy még nagyobb élvezetet éljen át!

    89 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Linda Sex Doll 6.5kg

    Szenved a magánytól, és minden éjjel egy rugalmas vagináról és egy odaadó análról álmodozik, ami otthona lehet elhagyatott péniszének? Váltsa valóra álmait ezzel a valósághű maszturbátorral. Ez egy elképesztően puha női testrész, hüvelyi és anális nyílással az Ön maximális elégedettsége érdekében. Nos akkor mire vár még?

    74 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Zavarja a magány, és egy dús mellű, vékony derekú, szaftos hüvelyű és análisan kiéhezett lányról álmodozik? Patricia azért van itt, hogy teljesítse kívánságait! Nincs feje, így nem nagyon lehet vele beszélgetni, de van két érzéki lyuka, amik már nagyon várják a péniszét!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo 2

    Ez az innovatív forgó és vibráló, prosztatát ingerlő játék azért jött létre, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy új magasságokat éljen át és orgazmikus boldogságban legyen része a prosztatamasszázs révén.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Gush Glans Massager

    A Gush állítható, és úgy tervezték, hogy a felhasználók egyszerre élvezhessék a kéz nélküli használatot, vagy a kívánt sebességgel lökhessék azt. Opcionális szalag is tartozik hozzá az intenzitás, a feszesség és a célzott stimuláció növeléséhez.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero

    A Flip Hole Zero-t az alapoktól kezdve építették újjá, a nulláról kezdve, a Tenga 10 éves tapasztalatai alapján.

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Dolgozunk a leíráson.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kinek van két hüvelykujja, és aki szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    A Bouncing Titties maszturbátor lehetővé teszi, hogy saját szexi mellei legyenek! A maszturbátor nagyon élethű dizájnnal rendelkezik, és teljesen puha és rugalmas anyagból készült, ami igazi bőr érzését kelti. A nagy, kerek mellek feszesek és tökéletes formájúak, így arra késztetik, hogy bármit megtegyen velük. A maszturbátor könnyen tisztítható vízzel és játéktisztítóval, így a Bouncing Titties perceken belül készen áll a következő menetre!

    71 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Bárhol, egyedül vagy egyedül, fedezzen fel mindenféle orgazmust a limitált kiadású HAVE IT ALL BOX-unkkal. Nem egy, hanem három, első osztályú, bestseller a német felnőttjáték-szakértőktől, a FUN FACTORY-tól, a HAVE IT ALL BOX nemcsak stílusos ajándék, hanem nagyszerű ajánlat is. Óriási megtakarítások és orgázmusok – el tudsz képzelni jobbat? Kényeztesse magát vagy szeretteit, és élvezze a stimulációt, mint még soha.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

15 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.