×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

TOP 20 Kedvenc nők számára

22 Termék

  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Tolás + forgatás + rezgés + 42° fűtés: a dildó sokkoló funkciója stimulálja a csiklót és a G pontot, és a hőmérséklet 15 perc alatt eléri a 42 °C-ot, ami utánozza az emberi test hőjét. 3 cm-es lökéstartomány és 7 rezgési mód, lehetővé teszik, hogy többszintű szexuális élvezetet élvezhessen. A dildó 4 az 1-ben funkciója, amely leginkább hasonlít az emberi mozgáshoz, megkönnyíti az orgazmust.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting 3-in-1 G-Spot Rabbit Triple Vibrator Red

    Ez a frissített Rabbit vibrátor egyesíti a koppintást, a lökést és a vibrációt, hogy igazán kellemes érzéseket keltsen, a nyuszi nyúl füle stimulálja a csiklót vagy a mellbimbókat, a mérsékelten lágy koppintással megnyalja a csiklót, a mellbimbókat, a hüvelyt, és bizonyos mélységű lökés funkcióval elérheti váratlanul érzékeny területeit a gyengédtől a vadig, viszkető és lenyűgöző nedves élményt nyújtva.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Thrusting Dildo Vibrator with Suction Cup 9.5" Skin

    Meglepően 7 erős vibrációs mód: ez a hatalmas, vastag vibrátor női távirányítóval, amely 7 vibrációs módot kínál, hogy tetszés szerint tetsszen! A felhasználóbarát kezelőszervek lehetővé teszik a tolóerő- és vibrációs motorok külön-külön történő használatát, vagy mindkét motor egyszerre történő bekapcsolását az ágyrázó boldogság érdekében. A mellékelt vezeték nélküli távirányítóval még messziről is lendületes és hihetetlen rezgéseket hajthat végre szexjátékával.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo Vibrator with Suction Cup 8.5" Brown

    Ami igazán lenyűgöző, az az, hogy a tolóerő szinte teljesen megegyezik a turéval, a 7-es vibráció erős, és párosul az 5-ös tolóerővel, ami élvezetesebbé és minden élmény egyedibbé teszi. Nagyon jó a mélytorok gyakorlására is, és praktikus rögzítő dongként/szóló felnőtt játékként is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Casmir Keith Set Fekete

    Egy szexi darab, amelynek kedvese nem tud majd ellenállni! Ez a vonzó készlet kombinációja a sima, enyhén fényes szaténnak és kifinomult virágos csipkének.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    A valósághű tolóerős vibrátor 5 különböző rezgéssel és 3 toló- és forgási sebességgel rendelkezik. Legyen az felfelé, lefelé vagy körbe-körbe, olyan érzeteket kelt, amelyek nem csak a G-pontra összpontosítanak, hanem a teljes idegvégződésekre.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA013-M Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 22cm Skin

    Ez a vibráló női vibrátor nagyszerű részletekkel, nagy fejjel, élénk textúrákkal és élethű labdákkal rendelkezik.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Élvezi a Satisfyer nyomáshullámait, de hiányzik a klasszikus fektetett vibrátor érzéki rezgése? Az új Satisfyer Pro Plus Vibration az áhított, serkentő nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel ötvözi, páratlan élvezeti élményt ajándékozva Önnek!

    35 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    A Wildolo egy professzionális szexuális játékok tervező vállalat, mely a legújabb trendek alapján inspirált tervezésre összpontosít, hogy a lehető legnépszerűbb és legkellemesebb játékokat hozza létre a fogyasztók számára.

    58 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Eleged van a valósághű vibrátorokból, és valami szörnyűt keresel? Ez a szokatlan formájú vibrátor kiváló minőségű szilikonból készült, luxus textúrájú és kellemesen puha felületű. Élvezze az örömutat vele, és használja az utolsó tapadókorongot.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Elege van a valósághű vibrátorokból, és valami mást keres? Ez a szokatlan csavart formájú vibrátor kiváló minőségű szilikonból készült, fényűző textúrájú és kellemes puha felületű. Élvezze vele az örömutat, és használja a tapadókorongot a végén.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Vegyes csúcspontok - Az All-in-one vibrátor kielégíti az összes érzékeny pontját - A vegyes csúcspont azt jelenti, hogy több erogén zónát stimulál egyszerre. Az MHYNNR G pont vibrátor, a toló és rezgő tengellyel, a rugalmas nyalónyelvvel és az innovatív 360°-ban forgó gyöngyökkel képes stimulálni az egész vagináját-- G pont, A pont, hüvelynyílás. Eközben nem csak a klitoriszon, a nyúl végén lévő 3 rétegű nyelvek a legjobb külső stimulációt nyújtják a vulva és a szeméremajkak területén.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Puha és biztonságos szilikon dildó: nem kell aggódnia, hogy ezek a szexuális játékok fájdalmat okoznának a testének. A Hismith dildó orvosi szilikonból van, ftalátmentes és testbiztonságos. A PVC/TPE anyaggal ellentétben a szilikon anyag puha, repedésálló, ellenáll a magas hőmérsékletnek, mikroporózus, könnyen tisztítható és tárolható. Aggodalom nélkül élvezheti.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    A Wildolo egy professzionális szexuális játékok tervező vállalat, mely a legújabb trendek alapján inspirált tervezésre összpontosít, hogy a lehető legnépszerűbb és legkellemesebb játékokat hozza létre a fogyasztók számára.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    A Hyphy egy kétvégű, magas frekvenciájú vibrátor az azonnali orgazmushoz.

    89 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Készüljön fel a következő nagy kalandra a SONA™ 2 Travellel. Ez a pöttöm utazóvibrátor azért van, hogy elegáns és diszkrét módon azonnali orgazmikus segítséget nyújtson bárhol és bármikor. Az észbontó klitorális élményért. Ha a szexuális wellness utazásra szeretne menekülni, használja a SONA™ 2 Travelt a teljes kikapcsolódáshoz és szálljon fel a gyönyör legendás hanghullámaira.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    A Thrusting Vibrator tolószerkezettel, forgó gyöngyökkel és nyúl vibrációs egységgel rendelkezik. A teleszkópos hossza körülbelül 1,2 hüvelyk. Ergonómikus kialakítású, hogy jobban illeszkedjen a testéhez, és tökéletes szexuális élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

22 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.