×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
Bonnat Java 65% 100g

Bonnat Java 65% 100g

Indonéz eredetű tejcsokoládé 65% kakaó. Számítson rá, hogy meg fog lepődni, amikor először megkóstolja a Bonnat csokoládét. Várja a váratlant, az ízek kirakatát és az élvezet tiszta, bársonyos érzetét.

Gyártó:

Bonnat

3 990 Ft

3 190 Ft

Raktáron - Önnél már 23.4.

Részletek

Indonéz eredetű tejcsokoládé 65% kakaó.

"Úgy gondolom, hogy a csokoládégyárosnak kötelessége a teljes termékén dolgozni, a kakaóbab betakarításától és az ültetvényen történő erjesztésétől a pörkölésig és a Franciaországba érkezésük utáni átalakításig. A legnagyobb csokoládémesterek által elért kiválóságon múlik. Ezen a perfekcionizmuson. A részletekre való aprólékos odafigyelésünk és szenvedélyünk arra késztet bennünket, hogy többet tegyünk, mint egyszerűen összeszerelni a nagyérdeműt."

Számítson rá, hogy meg fog lepődni... amikor először megkóstolja a Bonnat csokoládét. Várja a váratlant, az ízek kirakatát és az élvezet tiszta, bársonyos érzetét. Az élmény arra készteti, hogy újragondolja mindazt, amit a nagyszerű csokoládéról és a Bonnat csokoládé táblák által kínált végtelen lehetőségekről tud. Ez a kivételes élmény egy kiváló és elkötelezett kézműves víziójával kezdődött, művészete és az ízléstudomány fáradhatatlan nagykövete.

Stéphane Bonnat vízióját a családi hagyományokon keresztül örökölte, és tovább fejleszti a Maison Bonnat történelmi termékeinek gyártásával és saját személyes munkáival, így alkotva meg a 21. század etalon csokoládéit, apránként. Üdvözöljük a Grands Crus d'Exception-nél, a nemzetközi versenyek rendszeres díjazottjai!

Csokoládé- és cukrászok fia, unokája és dédunokája, egyike annak a két-három szakembernek a világon, akik szakmájának teljes elsajátítását a kakaóbab eredetéhez és minőségéhez kötik. Szívében utazóként 17 évesen látogatta meg első ültetvényét, és dél-amerikai farmerektől tanult meg mindent, amit a kakaótermesztésről tudni lehet. A csokoládékészítő és cukrász szakmája, Stéphane beutazhatta Európát, hogy a legjobbakkal edzenek, de megtanulta Bonnat egyedi technikáit és a nagyszerű csokoládé titkait is apjával, Raymonddal a családi laboratóriumban.

További információk

Kakaó szint 65%
Hozzávalók cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk
Táplálkozási értékek 100g-onként
Energia érték 626 kcal / 2596 kJ
Fats 49 g
Fehérjék 8 g
Szénhidrát 40,5 g
ebből cukrok 30,6 g
Márka Bonnat
Súly 100 g
Kategóriák Tejcsokoládé, Étcsokoládé, Bonnat

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.