×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Satisfyer

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2

    A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Christmas Box

    Mi lenne, ha a karácsony előtti idő tele van szeretettel? Akár az ünnepek előtt, akár a fa alá ajándékozza ezt a bájos díszdobozt, verhetetlenül izgalmas tartalomban és imádnivaló dizájnban lesz része. Ajándékozzon örömet, érzékiséget és szenvedélyt, amelyet párként élvezni fog.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Pro 2 Vibration

    Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Violet

    A Double Joy erőteljesen stimulálja mindkét partnert szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez egy csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Plus Remote

    A Partner Toy Plus egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt. A vibrátor egyidejű vaginális és csikló ingerlésre használható a közösülés során.

    36 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    A Curvy 2+ a légimpulzus-stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelést. Funkciói a Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetőek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    A 3 motorral rendelkező szilikon Satisfyer Curvy Trinity 3 elkényezteti az összes forró pontodat: Használja fekvő vibrátorként, nyomáshullám-vibrátorként vagy G-pont vibrátorként a teljes változatosság érdekében, amikor egyedül tölti az időt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    A Rrrolling Explosion kombinálja az erőteljes vibrációt egy innovatív stimuláló golyóval a belsejében. Az innovatív technológia elegáns kialakítással kombinálva a G-pontot stimulálja a precíz ergonómiával, lélegzetelállító orgazmusokat hozva létre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    A 3 teljesítménymotor teszi a szilikon Satisfyer Curvy Trinity 4-et sokoldalúan használhatóvá. Az örömhozó fekvő, nyomáshullámos és G-pont vibrátorként is használható, és intenzív rezgésekkel és pulzáló nyomáshullámokkal büszkélkedhet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ez az érzéki uniszex eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. A 180°-ban elforgatható puha szilikon fejével ez a többfunkciós játék kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Black

    A Double Joy mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék az applikációval távoli játékkal és még sok mással van továbbfejlesztve!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Wand

    Kinek van szüksége kézre, amikor a Satisfer Men Wand sokkal jobban végzi a munkáját? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen körbeveszik magukat a péniszed körül, miközben a szuper erős rezgések orgazmustól orgazmusig masszíroznak. Nem lehet betelni ezzel az intenzitással!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Az Embrace Me nyúlvibrátorunk egyszerre stimulálja a csiklót és a G-pontot a két erős motor rezgéseivel. Tartógyűrűjének köszönhetően a vibrátor ötvözi a praktikus könnyű kezelhetőséget az örömpontok teljes stimulálásával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Hajlított 1+-unk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formázza a legintimebb részeit.

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUAL PLEASURE új szintre emelte az érzéki utazást!

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ez az érzéki, nemi hovatartozás nélküli eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. 180°-ban forgatható, puha szilikon fejével ez a multijáték kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ez a fényes, vidám sárga, 100%-ban rugalmas szilikonból készült G-pont vibrátor minden bizonnyal magával hozza a napsütést.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Az Embrace Me nyúlvibrátorunk egyszerre stimulálja a csiklót és a G-pontot a két erős motor rezgéseivel. Tartógyűrűjének köszönhetően a vibrátor ötvözi a praktikus könnyű kezelhetőséget az örömpontok teljes stimulálásával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Hagyja, hogy a Power Flower puha szirmai körbejárják az érzékeny területeket, miközben a selymes szilikon nyél rezgései eksztázisba kényszerítenek. Tökéletes arra, hogy elmerülj tested kincseiben, és felébreszd erogén zónáidat!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    A Plug-ilicious 1 egy vibráló anális dugó extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watchról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 1-et férfiak és nők is használhatják, ráadásul a zuhany alatt is használható, mivel vízálló és csendes üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Orca

    Az Orca a Satisfyer Dupla Air Pulse Vibrátorok sorozatának bővítése. A játékos dizájn és a dupla funkció (ikonikus légimpulzussal) tökéletessé teszi kezdő vásárláshoz. Az Orca dizájn a népszerű Penguin stílusához hasonlítható, de vibrációval is. Áramvonalas formája az egyszerű vezérlés érdekében, 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik 11 nyomáshullám intenzitással és 12 vibrációs beállítással a klitor stimulálásához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    A praktikus mágnes lehetővé teszi, hogy a Sexy Secret diszkréten elhelyezhető a bugyiban, és ergonomikus formájával és intenzív vibrációjával stimulálja a csiklót. Bőrbarát szilikon és a Connect App segítségével történő vezérlés teszi teljessé ezt a szexuális wellness eszközt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    A 3 motorral rendelkező szilikon Satisfyer Curvy Trinity 3 elkényezteti az összes forró pontodat: Használja fekvő vibrátorként, nyomáshullám-vibrátorként vagy G-pont vibrátorként a teljes változatosság érdekében, amikor egyedül tölti az időt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.