Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

A Dorcel meghívja Önt, hogy forradalmasítsa a gésalabdák világát a cserélhető golyókkal, amelyeket kifejezetten a márka 40. évfordulójára terveztek.

Gyártó:

Dorcel

27 900 Ft

16 690 Ft

Raktáron - Önnél már 7.7.

  Ingyenes szállítás

Részletek

A Dorcel meghívja Önt, hogy forradalmasítsa a gésalabdák világát a cserélhető golyókkal, amelyeket kifejezetten a márka 40. évfordulójára terveztek.

Ez a készlet tartalmazza:

4 különböző méretű, nem rezgő gömb
1 távirányítású vibráló golyó 16 vibrációs móddal
1 távirányító
1 húr 2 kiválasztott golyó rögzítéséhez
1 húr, hogy rögzítse az 1 választott labdát
Több kombináció kipróbálására, a medencefenék megerősítésére vagy az öröm növelésére.

Minden golyó eltérő súlyú.

Fekete szín: 20 gr
Ezüst szín: 32 gr
Világos arany élénk szín: 41 gr
Fényes arany szín: 52 gr
Sötét arany szín: 65 gr
A fekete golyó egy rezgő labda, amelyet a távirányítóval vezérelhet. 16 vibrációs mód számos lehetőséget kínál Önnek. A szájüregi újraképzés során szabadon tarthatja a kezét, vagy egyszerűen csak megerősítheti a medencefenék izmait és meghúzhatja a hüvelyt.

De használhatja ezeket a gésa golyókat például szemtelen játékpartnerrel is, aki átveszi a távvezérlő irányítását.

Minden golyó tartalmaz egy labdát belül: minden egyes mozgás kiváltja a medencefenék összehúzódását. Minél tovább tartja a golyókat benned, annál jobban izmosítja a hüvelyét. Ezután erényes kört indítasz: minél erősebb a gátja, annál jobban érzi magát partnerével a szex során, és annál nagyobb örömöt érzik.

Ha a golyók különböző súlyúak, meg kell változtatni a gyakorlatok nehézségi szintjét. Minél nehezebb a labda, annál nehezebb benne tartani. Rajtad múlik, hogy elég erős vagy-e ahhoz, hogy a gésa golyókat a hüvelyében tartsa.

Minden olyan nő számára, aki megerősíteni akarja a medencefenékét és szorosítani a hüvelyt, vagy pl. Vedd vissza a hüvelyed és a szexualitásod irányítását!

Minden nőnek, akik szeretik a maszturbációt, a hüvelyi stimulációt ... Ezeket a gésa golyókat magányos élvezethez használhatják.

A klasszikus használaton kívül a gésagolyókkal is használhatja őket, hogy a rezgő gömbnek köszönhetően további rezgéseket élvezhessen. Ez egy újabb kiegészítő lehetőség a szórakozáshoz ezzel a készlettel.

Végül, minden szemtelen párok számára a távirányító lehetőséget kínál a partnerével való játékra. Mint egy vibráló tojás, beillesztheti a Geisha golyókat a hüvelybe, átadhatja partnerének a távirányítót, és hagyhatja, hogy eldöntse, mikor fogja megnyomni a gombokat, hogy ízletes rezgéseket küldjön Önnek.

A gésa labdakészlet még kellemesebb használatához azt javasoljuk, hogy megnedvesítse azt egy vízbázisú kenőanyaggal.

Rögzítse a Geisha golyó (ka) t az Ön által választott szilikon húrhoz. Óvatosan nyomja be a golyókat a hüvelybe, miközben a zsinórot kifelé tartja. Szánjon időt a kényelmes telepítésre, majd a helyére való kattintás után nyomja meg a rezgés aktiváló gombot, hogy megnézze annak képességeinek mértékét!

Használhatja őket egyszerűen rezgések nélkül is, így nincs szüksége a távirányítóra. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt súlykombinációt, és nyugodt helyzetben helyezze a hüvelybe.

Az egyes golyókban található egy golyó. A golyó minden egyes mozgatása a perineum összehúzódását idézi elő, a Kegel-gyakorlatok hatékonyabbá tétele vagy még több öröm érdekében!

Az ülés végén biztonságosan távolítsa el a golyó (ka) t a vezeték meghúzásával.

Az edzőgolyók ABS-ből készülnek, és ezeknek a golyóknak a tartóhújai hipoallergén, ftalátmentes szilikonból készülnek, hogy maximális biztonságot élvezhessenek, így csak az örömére koncentrálhat.

Tizenhat vibrációs mód és különféle súlyú gésa golyók, hogy megtalálják a nyerő kombinációt, amely örömmel szolgál majd.

A rezgő golyó újratölthető a mellékelt USB kábelnek köszönhetően.

A teljes készlet vízálló és könnyen mosható (szappannal és vízzel vagy speciális szexuális tisztítószerrel).

További információk

Márka Dorcel
Stimuláció hüvely
Drótnélküli drótnélküli
Vibráló vibráló

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.