×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Bondage szettek

29 Termék

  • Strict Deluxe Thigh Sling With Wrist Cuffs

    Helyezze a játékot a tökéletes helyzetbe a behatoláshoz! Nyissa szét azokat a lábakat, és tartsa vissza azokat a csuklókat! Ez a nagymértékben állítható kötözőheveder sötéten csábító légkört teremt Önnek és szeretőjének. Állítsa be a hátsó pántot úgy, hogy a csukló felfelé vagy lefelé mutasson a háton. Emelje fel a térdet a mellkasig a combszíjjal, hogy a másik fél teljesen sebezhetővé és védtelenné váljon. A párnázott mandzsetta kényelmesen megőrzi őt a kellemes, ingerlő és gyötrő órákon át! A csatok mindegyike zár, ha azt szeretné, hogy még jobban bezárja alázatos szeretőjét. Vegye kezébe az este irányítását, amikor felszíjazza szeretőjét ezzel a tartós és szexi hevederrel!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set - bilincsek

    Üdvözölje szeretőjét tárt karokkal és lábakkal ezzel a hihetetlen Spread 'Em Bar & Cuff Set-tel! Ez a perverz készlet fém távtartó rudakból áll, és jobb belátást és helyzetet kínál partnerének, mint amilyenről az valaha csak álmodott.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 csodálatos segédeszközt talál ebben a készletben, melyet a túláradó elegancia jellemez. A játékok egy gyönyörű Fifty Shades of Gray díszdobozban érkeznek. Fedezze fel az érzéki élvezetet, az izgalmat és a könnyű BDSM-játékokat, amelyek kellemesen megfűszerezik a kalandvágyó párok hálószobai élményeit. Élvezze az összes eszközt egyszerre vagy fokozatosan egymás után, attól függően, ahogy Önnek jól esik. Hagyja szárnyalni a végtelen képzelőerejét.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Büntesd meg és tetsszen a játékszerednek ebben a ravaszul jellegzetes csavarásban! Fékezze meg szeretőjét a nyakánál, mindkét csuklóján és a bokájánál fogva, mert egy eres fekete farok hatol belé! Ennek a figyelemre méltó szerkezetnek minden része állítható, így meghosszabbíthatja az alaprúdat, testreszabhatja a vibrátor és a gallér magasságát, és megváltoztathatja szerelmese csuklójának és bokájának elhelyezkedését. Az építés nem is lehetne egyszerűbb, egyszerű csavaros csatlakozócsövekkel. A fényűző, nagy teherbírású mandzsetták mindegyike zárókonzollal van ellátva, hogy ne tudjon kiszabadulni, valamint egy D-gyűrűvel, amellyel a szárhoz csatlakoztatható, vagy akár más rabságjelenetekben is használható! Gazdagítsa BDSM-fantáziáit, amint azok életre kelnek egy egyedi hangszerrel a zárt behatolás érdekében.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Alakítsa át ágyát egy szenvedélyes játszótérré az Ultimate Bed visszatartó rendszer segítségével. Ez a könnyen telepíthető szerkezet extra élvezetet garantál az éjszakai fétis játék során. Így lesz a hálószoba az igazi szórakozás középpontja.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Ez a ZADO ágykorlátozó készlet bármilyen ágyat profi bondage játszótérré változtat. Az állítható, szakadásálló szövetpántokból álló H-öves rendszer bármilyen matrac alá befér. A kezek és a lábak számára készült bőr szíjakat ezután a pántokon található 4 darab karabinerre akasztják. A kényelmes kéz- és lábbilincsek erős bőrből készültek, és csatos rögzítőkkel rendelkeznek - így a kerületük állítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Lepje meg kedvesét ezzel a gyönyörű szerelmes dobozzal, és élvezze együtt a különféle játékokat és kiegészítőket! A 14 Days of Love ajándékszett egy szív alakú dobozból áll, 14 rekesszel. Minden nap nyisson ki egy rekeszt, és minden nap kísérletezzen egy új játékkal. Ez a készlet tökéletes arra, hogy még izgalmasabbá tegye szexuális életét, és két héten keresztül minden nap kipróbáljon valami újat. A doboz gyönyörű kialakítása miatt ez a készlet tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.

    50 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Ez a Mister B Slave Collar with Restraints jó ár-érték arányú kombináció, ha szeret fogságban lenni.

    65 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Azon párok számára, akik fokozni szeretnék a kötözési játékaikat, ez a készlet még a haladó rabság szerelmeseit is kielégíti. Tartozék: légáteresztő golyós szájpecek, kötött bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznókötő, bimbóbilincsek, ragasztott bőr nyakörv és póráz, 12 hüvelykes lapát, pusztító maszk, szex dobókocka, ajtó hinta és egy tökéletes ágyrögzítő rendszer!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Minden magával ragadó alkalomra!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Gyönyörű luxus bordó tízrészes bondage szett, amiben minden benne van, amire szüksége van ahhoz, hogy elkezdhessen úrnőként vagy úrként dolgozni!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Bondage Set

    Ez a heveder minden amire szüksége van! Gallérral, mandzsettával és lánccal kapcsos kampókkal, amelyek biztosítják, hogy minden a helyén maradjon. A készlet 2 db bondage pántot tartalmaz, melyek a csuklón vagy a bokán is használhatóak. Két további heveder rögzíthető a felső karokhoz. A bőr gallér a mandzsettához és a lánchoz van rögzítve (1 méter). Minden pánt állítható és kényelmes a viselete.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Ez a hihetetlen Temptasia készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy átadhassa magát a BDSM kísértéseknek. A fogantyúval ellátott, tartós vegán bőr tokban működő fém kombinációs zárak biztosítják a diszkréciót, így tökéletes utazáshoz és otthoni tároláshoz.

    148 900 Ft

    92 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Kíváló eszköz húzódzkodáshoz és lógó pozíciókhoz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Ez a könnyen használható heveder lehetővé teszi, hogy tökéletes pozícióban maradjon a legjobb behatolási szögek eléréséhez! A puha nyak- és lábtámaszok kényelmes párnákat biztosítanak dőlés közben, míg a hevederek a saját testsúlyod segítségével tartják magasan és erőteljesen a combokat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Soha nem tudhatja, mi fog történni a hatalom és az alávetettség ebben az izgalmas játékában. Szeretné megtartani az összes kötelet, vagy inkább Ön lenne megkötözve és öklendezve? Ön a felelős, vagy engedelmeskedni akar? Lejön az ostor a fenekére, vagy erotikus csapást ad partnerének?

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Varázsolja hálószobáját a legkiválóbb kötöttség-játszótérré a kiváló ágy alatti rögzítőkészlettel. Nincs szükség különösebb beállításra, csak egy matracra és a lelkes szeretőre. Tartozéka: 4 kiváló minőségű pánt, légáteresztő golyós kapocs, plüss bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, 12 hüvelykes ragasztott bőr evezőlapát, 11 hüvelykes toll csiklandozó, hogtie csatlakozó és szex dobókocka.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Emeld a perverz játékodat ezzel a 10 darabos plüss Bondage készlettel! Mindent tartalmaz, amire szükséged van egy perverz jelenethez, plusz néhány dolgot, amit hozzá akarsz majd adni a még nagyobb élményhez! A korlátozó rendszer két csuklóbilincset, két bokabilincset, valamint egy nyakörvet és egy pórázt tartalmaz, amelyek mindegyike vegánbarát, PU bőrből készült. Mindegyik bilincs csattal záródik, amely a kényelem érdekében állítható, plusz minden bilincs és nyakörv puha, műszőrmével van bélelve! A kezük és csuklójuk összetartásához egyszerűen használd a nikkelmentes, fémláncokat, amelyek az egyes bilincseken található D-gyűrűkhöz csatlakoznak!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Csodálatosan szorosan tartja az alattvalót!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    A végső kínzás eszköz! Ez a szórórúd rozsdamentes acélból készült, és magas fényű polírozással van ellátva.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Magával ragadó pozíciók kényelemben!

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Szereti a felpezsdítő BDSM játékot, és egy kiterjedt készletet keres, amely luxusnak tűnik? Akkor ez a Bow szett csodálatos kiegészítője minden kalandjának! Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet számos gyönyörű elemet tartalmaz, vegán bőrből készült, szexi piros, fekete és arany színben.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    A Bondage Couture életre kelti BDSM-szerepjáték-fantáziáit egy minden-az-egyben, 6 részes készlettel, amely kiváló minőségű rögzítőelemekből és kiegészítőkből s​e​m áll, beleértve a csukló- és bokamandzsettákat, a gallért és a pórázt, a disznókötőt, a szemkötőt és az ostort. Szintetikus anyagokból (PU bőr) és nikkelmentes hardverből készült, minden elem testbiztos, strapabíró és a kényelem érdekében készült – tökéletes egy merész és ötletes játék estéjéhez!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    A Kiotos BDSM Kit Reptile Neon egy prémium kategóriás BDSM-kiegészítő készlet, amelyet azok számára terveztek, akik szeretik felfedezni a furcsa oldalukat. Ez a kiváló minőségű készlet tíz elemet tartalmaz, amelyek mindegyike kiváló minőségű vegán műbőrrel van bevonva, neon ezüst fényes bevonattal és hüllőmintákkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Bind & Tie Initiation 5-piece Hemp Rope Kit

    A kötél az eredeti kötél- és visszatartó eszköz, és a megfelelő kötelek megtalálása elengedhetetlen a biztonságos, kellemes játékhoz. Ez a teljes készlet a Kink by Doc Johnson kollekcióból mindent tartalmaz, ami a biztonságos és izgalmas kötélkötéshez szükséges.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liberator Talea Spreader Bar

    Engedje el vágyait, és engedje el az irányítást - de ne a kényelmét. A Talea Spreader Bar egy innovatív korlátozó eszköz, amely a nevét a latin „rúd” szóból kapta, és valóban egy olyan osztályba tartozik, amely többféle fogság játékot kínál.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Bondage Ring

    Egy bilincses kötözőgyűrű – lakatot és 3 kulcsot tartalmaz! A kötözőgyűrű (Ø 48,5 cm) 1,6 cm vastag, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és rugalmas. A vízszintes rudat (55 cm hosszú) át kell nyomni az egyik oldalsó kis gyűrűn, majd biztonságosan rögzíteni a másik oldalon lévő másik gyűrűhöz a lakattal. A gyűrűkre szakadásálló bilincsek is vannak biztonságosan rögzítve. A bilincsek 5 cm szélesek, tépőzárukkal állíthatók.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    Nincs készleten

29 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.