×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek férfiak számára

33 - 64 termék, Összesen:230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    A Public Enemy No 1 Black egy igényes, átlátszó péniszketrec e-stim funkcióval.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Bemutatjuk Modern Chastity készülékünket PU-bőr övvel, amely egy elegáns és modern megoldás, amely teljes egészében kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a modern tisztasági eszköz a kényelmet és az irányítást egyaránt előnyben részesíti, és állítható PU-bőr övvel rendelkezik a biztonságos és személyre szabott illeszkedés érdekében.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Tartsa az alávetettje férfiasságát irányítása alatt még akkor is, ha éppen nem tartózkodik otthon!

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    A kisebb tisztasági eszközök iránti kérelmek száma miatt elhozzuk Önnek a rozsdamentes acélból készült Weenie Locker Chastity Cage-et, amelyet kifejezetten a mikropénisszel rendelkezők számára terveztek, és egy kivehető üreges húgycsőhangot és lakatzárat kombinál, hogy az elítéltjét ketrecben tartsa.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Hasított bőrből és fém gyűrűkből készült fantázia nyitott férfi tanga. Ez a tanga 2 övvel állítható, oldalán fém csatokkal, mindegyik 7 pozícióban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Bemutatjuk acélhálós tisztasági ketrecünket. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból gondosan kidolgozott ketrec a kényelem és a hosszú élettartam érdekében készült. A hálós minta nem csak egy csipetnyi eleganciát ad, hanem optimális szellőzést és higiéniát is biztosít.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentes. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentesek. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Zárd le azt a csöcsöt, és ne engedd ki! A Steel Mini Chastity Cage egy nagyon kicsi tisztasági ketrec, amely tökéletes a haszontalan farkak számára, mint a tiéd. A kemény acél nem kínál mozgásteret vagy helyet, hogy az értelmetlen farkad növekedjen. Ez a kis farokvédő egy kivehető hangdugóval is rendelkezik, így a kis pici pálcika egyáltalán nem tud mozogni. Menj előre és zárd le.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Bemutatjuk acélhálós tisztasági ketrecünket. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból gondosan kidolgozott ketrec a kényelem és a hosszú élettartam érdekében készült. A hálós minta nem csak egy csipetnyi eleganciát ad, hanem optimális szellőzést és higiéniát is biztosít.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    A bizalom jó, a kontroll jobb!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    A BRUTUS Shark Cock Cage egy egyedileg állítható szüzességi ketrec tartós polikarbonátból. Tökéletesen igazítható egyéni mérethez, ezért nagyon alkalmas hosszabb ideig tartó viseletre. A Kulcsos dönt – át meri adni a kulcsot?

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    A Mini Me elveszi az összes teret a lezárt farkad legkisebb rándulásának is. Fedezd fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartó és Sissies egyaránt várta már a CB-X-et, hogy elhozza nekik azt, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amiről valaha is álmodott.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. A különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Travel Friendly Locks for Chastity Devices 20 pcs

    Használja ezeket az utazásra és fémdetektor-barát műanyag plombákat a lakat helyett bárhol, ahol fémdetektoron kell áthaladnia. Minden zár egyenként számozott, és csak egyszeri használatra szolgál.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Ez a fekete, állítható szilikon tisztasági eszköz a Kiotos X-től azt okozza, hogy a pénisz nem keményedik meg. A ketrec nagyon kényelmes, hosszú ideig is. Könnyű és rugalmas, és oldalsó szellőzéssel rendelkezik, így a mosás eltávolítás nélkül is lehetséges. Ez a ketrec hosszú ideig tartja őt, miközben láthatatlanul viseli a ruha alatt.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Ez a bőr Chastity Pants 3 lakattal rendelkezik, a méretet egyszerűen beállíthatja a könnyen használható rögzítőrendszerrel, és a lakatokkal a helyére rögzítheti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Mit kapjon a férfi, akinek mindene megvan? Természetesen a Spike Cage-t! Ez a sokoldalú eszköz a legtutibb rozsdamentes acél péniszketrec, amely sokkal több egy átlagos erényövnél.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    A CELLMATE bemutatja a FlexiSpike Chastity Cage-t: egy prémium férfi tisztasági eszközt, amely diszkrét, zuhanybarát kialakításban kínál tökéletes irányítást.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Ez a fekete, állítható műanyag tisztasági eszköz azt okozza, hogy a pénisz nem keményedik meg. Könnyen tisztítható, könnyű műanyagból készült. Ez a ketrec hosszú ideig tartja őt, miközben láthatatlanul viseli a ruha alatt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Mini V2 Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen megkerülhetetlen szűziességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szűziességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a szökhetetlenség kulcsa. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos használat után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Ha a Mini és Micro méret túl nagy, a Clitty a tökéletes péniszz ketrec az Ön számára! A Clitty a legkisebb kakas ketrec a The Vice-tól, még a Micro-nál is kisebb, ami tökéletes ketrec a szüzesség rajongói számára, akik a lehető legkisebb ketrecet szeretnék. Az apró ketrec biztosítja a végső tagadás élményét, megtagadva a képességet, hogy még a ketrec belsejében is "feldagadjon".

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Security Shield

    Ez az innovatív biztonsági pajzs növeli a World Cage készülékek biztonságát. Ez a pajzs a CB-X készülékekhez is használható. Minden World Cage készlet tartalmaz egy ilyen biztonsági pajzsot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.