×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek férfiak számára

65 - 96 termék, Összesen:230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Emelje a BDSM-játékot a következő szintre, és zárja be a dolgokat! Akár az irányítást, akár az irányítást szereti, a ManCage teljesíti vágyait. A rugalmas szilikon konstrukció biztosítja a hosszan tartó használatot, míg a stratégiailag elhelyezett nyílások csábító bepillantást nyújtanak a belsejébe

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Bemutatjuk a SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage-et, egy prémium BDSM-kiegészítőt, amelyet azok számára terveztek, akik a tökéletes kontrollra és visszafogottságra vágynak. Ezt a kakasketrecet a SEVANDA, egy megbízható név a felnőttjátékok világában precizitással és eleganciával készítette el, és a luxus és a kényeztetés megtestesítője.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Semmi sem elégíti ki a nőies igényét annyira, mint egy hercegnős rózsaszín péniszketrec. A rózsaszín burkolatú CB-6000S tökéletes műszer, amely segít a Dominájának abban, hogy férfiból lánnyá változzon.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Valódi nyeregbőr tisztasági nadrág 2 lakattal és levehető fenékdugós belsővel (3,5 x 12 cm) A heveder egy lyukkal rendelkezik, amelyen keresztül áthelyezhető a pénisz. Ezek a rövidnadrágok a mindkét oldalán 7 pozícióban állíthatók 78-tól 115 cm-ig.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Átlátszó műanyag kalitka 3 méretű gyűrűvel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Pleasure Dome Chastity Cage - Ez a tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata a klasszikus KTB tisztasági eszköznek, amely hatékonyan megakadályozza az erekciót. Kényelmes, amíg a pénisz lankadt, de "harap", amikor bármilyen okból felizgul, megakadályozva minden tiltott tevékenységet.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz. Az elülső nyílás lehetővé teszi viselőjének, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz - Króm Beveonat egy új, innovatív kialakítás, amely a legnagyobb kényelmet és biztonságot kínálja. A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja.

    114 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. Az átlátszó ketrec továbbra is lehetővé teszi, hogy átnézzen rajta. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    A Man|Cage Pénisz Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig f​e​u​g​i​a​t a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ez a speciális modell húgycső szondatágítóval van felszerelve. Sima, rugalmas, orvosi minőségű szilikonból készült, amely a készülék aljába kattanva bejut a húgycső nyílásába. A tágító teljes hossza 20,5 cm (8,07"), a behelyezhető hossza 20 cm (7,87"), átmérője 3,5 mm (0,137")

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Műanyag fekete Chastity Cage 3 méretű gyűrűvel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hogyan szeretné szorosan és biztonságosan bezárni őt, szó szerint? Ez a rozsdamentes acél szüzességi ketrec azt a látszatot kelti, hogy Önhöz tartozik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Cock Cage II

    A Fetish Collection Chastity Cage rövid péniszketrece nem csak jól néz ki, hanem a kényszerített önmegtartóztatás páratlan érzését is biztosítja! A péniszketrec kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és kézzel polírozott.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    A Mini Me minden helyet elvesz a bezárt farkának a legkisebb megrándulása előtt is. Fedezze fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartók és Sissies egyaránt várták, hogy a CB-X meghozza nekik, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy a csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amilyenről valaha is álmodott.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! Az Acél Teardrop Cock Trap egy aljas eszköz, amellyel elzárhatod a farkadat. Okos nevet kapott, mert nem engedi ki a péniszcsapdát. Még ha nincs is bezárva, a hosszú, visszatérő, könnycsepp alakú, hangzó rúd miatt, amely a közepén keresztül a húgycsövedbe megy, nem tudsz kiszabadulni belőle. Zárd be kulccsal, és egyáltalán ne engedd ki, ha mered.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zárja be férfi farkát és labdáit ebben a teljesen állítható tisztasági ketrecben! A mandzsettaszerű kialakítású készülék alapgyűrűje 4 különböző mérethez fér el. Rögzítse a gyűrűt a helyére a pin-in-lyuk lemezrendszerrel, hogy a golyókat a rozsdamentes acél gyűrű keretei között tartsa.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Tartalék zár ManCage Chastity ketrecekhez

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Ezután tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém oroszlán tisztasági ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyei. Itt kezdődik a játék.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Állítsa be szeretőjét az Extreme Szilikon Péniszblokkoló segítségével! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás tisztasági ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.