×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erényövek férfiak számára

97 - 128 termék, Összesen:230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • World Cage SFW Padlock

    Használja ezt a lakatot az SFW lakat helyettesítésére, amely a World Cage férfi szüzeséggel készlettel érkezett. Ez nem TSA-barát lakat. A csomagban 2 kulcs található.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. Az átlátszó ketrec továbbra is lehetővé teszi, hogy átnézzen rajta. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Ezután tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém oroszlán tisztasági ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyei. Itt kezdődik a játék.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy kötegelővel könnyen bezárható a ketrec.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát csapdába ejtve és kulcsra zárva ezzel a valódi acél szüzességi ketreccel. Ez a Future Tube szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a Future tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Ez a szüzességi eszköz a klasszikus KTB tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata, amely hatékonyan akadályozza meg a felállítást. Kényelmes, ha a pénisz petyhüdt, de "harap", ha bármilyen okból izgalomba jön, megakadályozva a tiltott tevékenységet. A ketrec tüskéi tompák, nem okoznak sérülést. Hosszan tartó használat után néhány napig megmaradhatnak foltok, de viselése teljesen biztonságos. Kivehető 7 mm-es péniszdugója is van pisilyukkal. / Zárható péniszdugó - kulcs nélkül nem távolítható el.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Ez az alkalmazással vagy távirányítóval vezérelhető, hordható stimulációs gyűrű ünnepli a szexuális partnerek közötti kötődést, és hangsúlyozza a kíváncsi, kalandos intimitás fontosságát. Viselje a Bondot ruhái alatt, hogy minden pillanatot kellemessé tegyen, és ezzel egy másik szintre emelje az előjátékot.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Eredeti nyeregbőr tisztasági nadrágnadrág 2 lakattal. A hevederen van egy lyuk, amelyen keresztül a pénisz áthelyezhető. Ezek a rövidnadrágok mindkét oldalon 7 pozícióban állíthatók 78 és 115 cm között.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Az első gyűrű 45 mm átmérőjű, a ketrec bejárati nyílása pedig 35 mm átmérőjű.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ez a nagy teherbírású bőrdarab remekül mutat fiújátékán, és megakadályozza, hogy az engedélyed nélkül játsszon. Csomagja visszafogottan van a bőrtáskában, hálószerű kialakítása pedig levegőt enged a dolgoknak, és szép rálátást biztosít a ketrecbe zárt árukra. A zárható derékpántnak köszönhetően a hozzáférést az Ön irányítása alá helyezi, a derék- és a hátsó pántok pedig állíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Emelje a BDSM-játékot a következő szintre, és zárja be a dolgokat! Akár az irányítást, akár az irányítást szereti, a ManCage teljesíti vágyait. A TPE konstrukció biztosítja a hosszan tartó használatot, míg a stratégiailag elhelyezett nyílások csábító bepillantást nyújtanak a benne rejlő dolgokba.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketrecek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely e​g​e​t egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    A Man|Cage Chastity Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Ez a légáteresztő, könnyű műanyag szüzességi lakat tökéletes a tisztaság rajongói számára, akik valami kényelmesebbet szeretnének, mint a nehéz fém. A műanyag megbocsátóbb, mint a nehéz szorítás, hogy a fém, és tökéletes a hosszú távú viseléshez. A lélegző kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és lehetővé teszi, hogy a rések teljesen megszáradjanak a zuhanyzások között, így a ketrec higiénikus és biztonságos használatot biztosít.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    A tagadás következő szintje a teljesen új Mr. Stubb a CB-X-től olyan új korlátokat mutat be, amelyek próbára teszik a határaidat, és még szorosabbra zárják. Ugyanaz a nagyszerű biztonság és kényelem található ebben a kis csomagban, amely a díjnyertes tisztasági készülékeink minden jellemzőjét tartalmazza. Kulcstartója új módokon veszi át az irányítást, így nincs menekülési lehetőség.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    A Tap Cage tisztasági eszköz- egyedülálló tisztasági eszköz. Amellett, hogy kényelmes és biztonságos, ZÁRHATÓ üreges húgycsőhanggal rendelkezik, melynek végén egy TAP van! Minden folyadék kontroll alatt van ennek a pénisz ketrecnek köszönhetően!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen szökhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más tisztasági eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy szökhetetlen. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos hordás után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Tartsa a farkát zárva és kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern csöves tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lock a Willy

    Az absztinencia magasabb és intenzívebb izgalomhoz vezet. A Lock-a-Willy az eredeti tisztasági öv bólogatásával készült, amelyet korábban azért viseltek, hogy a férfi vagy a nő ne szexelhessen. Ha egy ideig nem tud szexelni, akkor felgyülemlik a feszültség, és a váladékozás annál intenzívebb. A múltkori tisztasági övet a házasságtörés megelőzésére is használták. Ha a férfi vagy a nő tisztasági övvel utazott, a szex nem lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Standard Chrome

    A Vice Szüzességi Eszköz az első és egyetlen megkerülhetetlen szüzességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szüzességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a kulcsa annak, hogy elkerülhetetlen. Minél tovább viseli az eszközt, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos kopás után megkerülhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Compact Cylinder Lock

    Speciális hengerzár egy pár kulccsal. Minden új Kiotos Steel Chastity készülékhez illeszkedik. Külön rendelhető tartalék hengerzárként vagy csereként.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Emelje a BDSM-játékot a következő szintre, és zárja be a dolgokat! Akár az irányítást, akár az irányítást szereti, a ManCage teljesíti vágyait. A rugalmas szilikon konstrukció biztosítja a hosszan tartó használatot, míg a stratégiailag elhelyezett nyílások csábító bepillantást nyújtanak a benne rejlő dolgokba.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.