×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dildók

129 - 160 termék, Összesen:1459

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Amikor a dolgok nedvesek, a A Medencés Fiú irányít. Felnőtt úszás! Ideje egy gyors randevúzásra az öltözőben. Valósághűen részletezett szára tökéletes méretű. Lehet, hogy már elsajátította a hátúszást és az oldalúszást, de mindig van új tanulnivaló. Ez a vibrátor ftalátmentes PVC-ből készült. Valósághű textúrájú, tapadókoronggal rendelkezik, és p​r​i​m​i​s hámkompatibilis.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 9" Black

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig ebben az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink The Really Big Dick Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 12 Inch 30cm Black

    A Doc Johnson's Kink kollekcióból származó Really Big Dick 12 hüvelykes, amelyet úgy terveztek, hogy még  a legmohóbb méretű királynőket is megelégedje és megbüntesse. A kettős sűrűségű ULTRASKYN™ anyagból kézzel készített Really Big Dick puha, hajlékony külseje szilárd belső magnak ad helyet, újjáteremtve egy igazi erekciós pénisz érzetét olyan arányokban, amilyenekről csak álmodott. Mivel a kerülete ugyanolyan fontos, mint a hosszúság, amikor igazán jóllakottnak kívánja magát, ezért megalkottuk a Really Big Dick-et óriási, 10,25 hüvelykes kerülettel – pattintsa rá az RBD-t a mellékelt Vac-U-Lock™ tapadókorongra vagy kedvenc Vac-re. U-Lock™ heveder és szélesre nyíló!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Fekete

    Doc Johnson Dick Rambone Cock-ja egy hatalmas szerszám, amely soha nem hagyja Önt kielégületlenül. A névadó pornósztár férfiasságának mása, hírhedten jól felszerelt, erősen erezett. 

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Soha egy szilikon felület nem volt ennyire valósághű, rugalmas, hőálló, és olyan fáradhatatlan funkciókkal, amelyekről mindig is álmodott.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Big Shot

    Mély, kielégítő belső stimuláció... Plusz egy látványos Happy Ending!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Pure Indulgence Glass Anal Slider

    A Pure Indulgence Anal Slider a nevét a teljesen dekadens élményről kapta, amelyet nyújtani tud. Természetes ívvel rendelkező, a játékot közvetlenül a P-ponthoz vagy a G-ponthoz vezeti, a Pure Indulgence Anal Slider tetején egy gömbölyű csúcs található, amelyet úgy terveztek, hogy teljes és közvetlen stimulációt biztosítson az erőteljes orgazmus eléréséhez, amelyhez hasonlót még soha nem tapasztalt. A Pure Indulgence Anal Slider alján egy kisebb izzó található, amely lehetővé teszi, hogy könnyen szabályozhassa a játék tolóerejét és erejét a biztonságos, gondtalan használat érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Black

    Valósághű, szilikon, kettős sűrűségű műpénisz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    A Double Trouble Glass Dildo-t a két személy számára készült a végső élményhez tervezték! A Double Trouble Glass Dildo hosszúkás, ívelt formájú, kettős végű, mindkét oldala saját, egyedi ízű stimulációt kínál. A Double Trouble Glass Dildo egyik vége egy gerinccel rendelkezik, amely a tengely mentén kanyarog körülbelül a feléig. A másik végén pedig egy gumós felület fogadja a szenzációs belső masszázshoz. A dildó mindkét vége kúpos véggel rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a sima, könnyű behelyezésre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Fedezze fel a LoveToy legendás, king méretű valósághű vibrátorának minden centiméterét.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, míg a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Összességében ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhet!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Célozza meg a G-pontot 7 kielégítő hüvelyknyi karcsú, sima üveggel. Ez a gyönyörű, súlyos 7 hüvelykes ívelt üveg G-pont stimulátor gyengéd ívvel rendelkezik, amely segít közvetlenül a G-pontra irányítani. A gömbölyded csúcs finom, betöltő érzést nyújt, széles felülete pedig biztosítja azt a lefedettséget, amelyre a G-pontnak szüksége van egy erőteljes, teljes testet átfogó orgazmushoz. Az üveg stimulátor másik végén egy másik gumó található, amely lehetővé teszi, hogy megragadja azt, miközben belemártja az Ön által választott nyílásba. Ez a sokoldalú játékszer a P-pont elérésére is használható a hátsó ajtós játék során.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 8" Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Fekete

    Kiváló minőségű dildó.

    36 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Cocks Bam Huge FIRMSKYN Vac-U-Lock 13" Chocolate

    Hacsak nem jártas az extrém szexjátékok terén, javasoljuk, hogy óvatosan használja a Bam Realistic Dong-ot. Ez az erezett kakas, amelyet közvetlenül a szuperpornósztár Bam szuper farkáról öntöttek, 13"-os ecstasyt kínál. A Vac-U-Lock tapadókorongtalp stabil vezetést biztosít. Az alján található tapadókorong stabilitást ad a lökéseknél, és ne felejtsd el a kenőcsöt!

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Wild Olive

    Külső stimulációval ér el orgazmust? Vagy a teltségérzetet keresed? A RYDE mindkettőt kínálja. A játék egyedi dizájnnal büszkélkedhet, kellemes barázdákkal és szívóképes talppal a végtelen játéklehetőség érdekében. A RYDE mindenféle forró pontot élvez, legyen szó a szeméremtest, a csiklóról vagy a végbélnyílásról. Csiszoló vibrátorunk rengeteg felfedeznivalót kínál Önnek.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 8” vibrációs kapitányt, egy hihetetlenül puha és élethű dongot, amely mindig készen áll a cselekvésre. Szilárd és rugalmas felépítését a kiváló tapadókorong-talp fokozza, amely stabilitást és kéz nélküli élvezetet biztosít játék közben.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 9" Pink

    Szilikonbevonatú, valósághű vibrátor Silexpanból készült maggal és memóriahatással: amikor a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag magas hőmérsékletre (lágyabbá válik) és alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik) is reagál. Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Zebulon Realistic Vibrating Dildo 19.4cm Nude

    A Zebulon valósághű kialakítású, kidudorodó makk, erek a száron és sima herék. A robusztus tapadókorongtal ellátott vibrátor könnyedén tapad bármilyen sima felületre, lehetővé téve a szabadkezes játékot. A szuper puha TPR anyag testbiztos, és puha a bőrön. A Zebulon ezen verziója vezetékes távirányítóval rendelkezik, billenőkerékkel a rezgések szabályozására.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo TPE Dildo 02 Black

    A Dinoo TPE termékcsalád azok számára készült, akik szeretik a NAGY és REÁLIS játékokat, akik szeretik a TPE anyag valósághű tapintását és súlyát! Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkék lehetünk! Használja fantáziáját, és kényeztesse magát vagy partnerét ezzel a lenyűgöző vibrátorral.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Prince Charming 20cm Dong - Dildo Testszínű

    A Prince Charming a TOYJOY Classics-tól egy valóban realisztikus dildó, mellyel játékos örömökhöz juthat.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud G-Spot Dildo Pink

    A Glaze Glass kollekcióból ívelt kialakítású, rózsa alakú talppal és gyöngyös fogantyúval rendelkező, 8 hüvelykes Rosebud G-spot vibrátort úgy tervezték, hogy bármikor a megfelelő helyre kerüljön. Testbiztos boroszilikát üvegből készült, és minden kenőanyaggal kompatibilis. .

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, szürke és fehér színek gyönyörű keverékével ez a dildó 25,5 cm hosszú, 4,8 cm átmérővel 6,8 cm-ig, és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ella Lila

    Az Ella örömtárgy igazi klasszikus kialakítással büszkélkedik - már ránézésre is a lehető legintimebb lehetőségeket rejti. Sima és lágy tapintású, a játék páros és egyéni igényeknek szintén megfelel, életre kelti a legbelső fantáziákat.

    26 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    A Sweet n' Small 4 hüvelykes tapadókorongos vibrátor valósághű stimulációt biztosít kompakt méretben! Ideális kezdőknek vagy bárkinek, aki gyengédebb érintésre vágyik, a 4,5 hüvelykes Sweet N' Small 3,75 hüvelyk behelyezhető hosszúságot és 1,25 hüvelyk szélességet kínál. Erős tapadókorongos talpa szilárdan tapad bármilyen sima felülethez, vagy hordja hámban az érzéki szórakozáshoz partnerével.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    A pokol kapuján áttörve, Mister B gonosz birodalmából érkezik a gyönyör és fájdalom, tűz és víz, sötétség és fény trónjának ura, a HellHound.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Ez a hatalmas vibrátor a Kiotos Coxtól valósághű megjelenést és érzetet kölcsönöz kirobbanó méretben! Az erős tapadókorong azt jelenti, hogy vibrátorát sima felületre rögzítheti, például ajtóra, fürdőszoba falára vagy a fürdőkád szélére!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:1459

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.