×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

97 - 128 termék, Összesen:220

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim 2B Power Supply

    Az E-Stim Systems 2B tápegységének tápellátására tervezett tápegység, amely azonnali 30%-os teljesítménynövekedést és lényegesen hosszabb játékidőt biztosít.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Engedelmeskedjen, vagy a TABOOM PRICK STICK ELEKTRO SHOCK WAND-al büntetik meg! A PRICK STICK hangos, de ártalmatlan pattogó szikrával ingerel. Játszótársa ugrálni fog az izgalomtól minden alkalommal, amikor a villám merészen simogatja intim zónáit.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Fokozza szexuális játékát ezzel az ELECTRO SHOCK tárggyal! Az erogén zónák idegvégződéseinek stimulálására elektromos áramokat használva ezek a vibráló stimulátorok teljesen új szintre emelik az orgazmust! A legintimebb területeket megcélozva, de elektromos áram hozzáadásával, különösen erotikus elektrostimulációval, a szexnek ez a csúcstechnológiás formája lökéshullámokat küld a hálószobába, és nagy zümmögést kelt a lepedők között!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    A Moaner elektróda a legkeresettebb karimás elektródánkon alapul, de kissé hosszabb a nyaka és nagyobb a feje. Azért hívták, mert az egyik tesztcsapatunk azt mondta, hogy felnyögött!!!. A fej könnyű behatolást tesz lehetővé, és behelyezve jelentősnek érzi magát, de nem túl nagy vaginális és anális használat esetén sem, a nagy karimás alap pedig biztosítja, hogy az elektróda ne tudjon túl messzire behatolni.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Az ElectroRing rendszerünk részeként terveztük, de használható egyetlen monopólusú elektródaként, vagy akár egyszerű fém kakasgyűrűként is.

    26 900 Ft

    19 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroRing Accessory Pack

    Tartalék adaptercsomag az E-Stim ElectroRing System rendszerekhez.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    4mm -es banándugó ElectraStim temékekhez. Használata a 2 mm-es bemenet 4 mm-essé alakításához szolgát.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Az ElectroRing rendszerünk részeként terveztük, de használható egyetlen monopólusú elektródaként, vagy akár egyszerű fém kakasgyűrűként is.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Az ElectroRing rendszerünk részeként terveztük, de használható egyetlen monopólusú elektródaként, vagy akár egyszerű fém kakasgyűrűként is.

    26 900 Ft

    19 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim és vibráció – mindez egy játékban!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Csatlakoztasd eletromos játékszereidet a Rimba-val!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Izgalmas elektromos impulzusokkal a hátsó ajtóhoz!

    41 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Az ElectroRing rendszerünk részeként terveztük, de használható egyetlen monopólusú elektródaként, vagy akár egyszerű fém kakasgyűrűként is.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    A Mystim elektródakábelek bármely gyártó öntapadó vagy állandó elektródáját, valamint az összes 2 mm-es csatlakozóban végződő játékot csatlakoztatják az e-stim eszközeinkhez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Küldjön egy ütést a seggén keresztül! Készüljön fel egy sokkoló anális élvezetre ezzel az elektromosan vezető szilikon dugóval. Élvezze a klasszikus u​l​t​r​i​c​i​e​s kúpos formát, amely megkönnyíti a behelyezést és kényelmes viseletet a hosszú játékmenetekhez. A mellékelt vezetékek a külön megvásárolható Zeus Power Boxhoz való csatlakoztatáshoz lehetővé teszik, hogy bizsergést és rázkódást tapasztaljon a lyukban! Mennyit bír? Ez a selymesen sima anyag ftalátmentes és nem porózus, de nem kompatibilis a szilikon síkosítókkal. Használat után enyhe szappannal vagy játéktisztítóval tisztítsa meg.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    Ebben a nagyszerű készletben mindent megtalál, amire egy kezdőnek szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse első elektromos szex élményét. Tartalmazza az EM32 egycsatornás stimulációs egységünket, egy 4 öntapadó, vezetőképes betétet, egy 9 V-os akkumulátort, egy csatlakozókábelt és egy diszkrét kemény tokot, hogy az összes tartalom biztonságban legyen.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Sokkolja és vibrálja prosztatáját ezzel a Pro-Shockerrel! A Pro-Shocker úgy van kialakítva, hogy erőteljesen stimulálja a prosztatát, és tele van elektromos energiával, hogy sokkolja és bizsergesse az egész anális területet – tökéletes azok számára, akik valami többre vágynak, mint egy normál vibrációs anális játék. A kúpos forma, az ívelt nyél és a rugalmas talp kényelmessé és kielégítővé teszik ezt a prosztatadugót, megnyitva az ajtót az e-stim játékhoz a legtöbb anális képzettségi szint számára.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék u​r​n​a vagy kínozzák a kábeleket. Ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    A Groovey George masszív rilldildo a legnagyobb és legvastagabb Mystim dildo jelenleg, és tekintélyes méreteinek köszönhetően különösen intenzíven stimulálja a hüvelyet vagy a végbélnyílást. Csúcsos hegye kerülete ellenére is könnyű behatolást tesz lehetővé.

    79 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Az 1. vagy 2. számú péniszketrecben garázdálkodó szemtelen dögöknek megfelelő büntetésre van szüksége.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim A-Box 2

    Az új ABox Mk2 egy egyedülálló elektroplay eszköz, amelyet kifejezetten erotikus hangvezérelt elektrostimulációhoz készítettek. Használata egyszerű és nagyon hatékony. A Classic ABoxunk továbbfejlesztett változata, amelyet eredetileg 2006-ban terveztek, az Mk2 mára kisebb, könnyebb és erősebb, érzékenyebb mikrofonválaszokkal és magasabb kimeneti szintekkel.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:220

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.