×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

26 Termék

  • Sevanda Nautilus E-stim Chastity Cage

    Bemutatjuk a Sevanda Nautilus E-stim Chastity Cage-t – a kifinomultság és az élvezet élvonalbeli fúzióját. Ezt az elektronikusan stimulált tisztasági ketrecet úgy tervezték, hogy innovatív funkcióival és elegáns dizájnjával feldobja az intim élményeket.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    A puristáknak: Pure Pete szorosan illeszkedik a koronájához, és bizsergető vagy toló impulzusokat közvetít a rögzített ívhez, amely a pénisz hegyén húzódik - pontosan ott, ahol minden érzékeny pont található.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Elektroszex csipeszek bipoláris elktródákkal, mlyekkel mindkét mellbimbót egyidejűleg ingerelheted, anélkül, hogy elektromos áramot vezetnél át a szíven.

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luxus RC vibráló E-Stim Love Ball a XOUXOU-tól a mély elektromos stimulációhoz és a medencefenék izmainak bizsergő, izgalmas edzéséhez.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Bárki, aki egy kicsit/sokat játszott már fenékkel, valószínűleg egyetért azzal, hogy az anális felfedezés eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáadunk egy kis valódi elektromosságot, akkor a belső édes pont masszázsának művészete metaforikusan perzselőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, koppintással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug nem egy, hanem két egyedülálló érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim 2B Power Supply

    Az E-Stim Systems 2B tápegységének tápellátására tervezett tápegység, amely azonnali 30%-os teljesítménynövekedést és lényegesen hosszabb játékidőt biztosít.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék u​r​n​a vagy kínozzák a kábeleket. Ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nem számít, milyen pályán van, Flexing Flavio mindig előkerül. Főleg, ha a prosztata körül cirkál. Hihetetlen, hogy ezt a prosztata-stimulátort (beleértve a terelőlemezeket is) egyszerűen minden irányba meg lehet hajlítani és elforgatni. Ennek a lenyűgöző rugalmasságnak a titka a Mystim Flex & Stay technológiája. Csak nyomd bele a neked tetsző formába, és így is marad egészen addig, amíg új dögös csavart nem adsz neki. Próbáld ki… vagy talán mégse!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Vigye az irányítást vagy az irányítottságot a következő szintre! Az ELECTROSHOCK COCK CAGE használatával a BDSM játék még csillogóbb lesz! Ez a kiváló minőségű polikarbonát szüzességi ketrec a tökéletes módja annak, hogy behatárolja partnere péniszét és irányítsa szexualitását. Könnyű, tartós és hipoallergén, így ideális hosszú távú viselethez.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 db

    Unipoláris elektromos bimbócsipesz a Rimba-tól! Együttesen használva a csipeszek bipolárisak.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    A Flex Capacitor az egyik legintenzívebb elektrosex játék, amely eddig megjelent az ElectroErotic termékcsaládunkból. Nem kell több, mint egy szabványos amerikai konnektor feszültsége a Neon Wand áramellátásához, villamosíthatja ezt a tartozékot, és eljuthat saját privát "Nagy Scott!!" pillanatához még akkor is, ha 1,21 gigawattnak érződik, amikor megérinti!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    További részletek a termékről hamarosan.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Elektromos stimulációval rendelkező szélforgó tüskékkel.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Mystim Sultry Subjaink igazi csapatjátékosok: bármennyien engedelmeskednek mesterüknek, a Mystim Cluster Busternek, és elektromos impulzusokat bocsátanak ki egy, kettő, három vagy korlátlan számú Mystim játékra, hogy kényeztessék vagy kínozzák a kábeleket. ingyenes – úgy, ahogy szeretnéd. A különböző programok kiválasztásához ügyeljen arra, hogy különböző csatornaszámú Sultry Subs-okat használjon (1–8).

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Ha szereted a fém péniszgyűrűk érzését, de a méretedhez és az alakodhoz jobban illeszkedik, akkor az ElectraStim Metallic állítható E-Stim Cock Rings lehet a tökéletes választás. Nem nyúlós fémtekercsből készültek, kiváló vezetőképességet és teljes kényelmet nyújtanak viselés közben. Csúsztassa a hurkokat a tengelye bármelyik része köré, hogy fokozza a szexuális érzéseket, amelyeket maszturbáció, előjáték, orális szex és szex közben érez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Electro Whip

    Ez a vezetőképes szilikon Neon Wand kiegészítő az elektrosexet és a klasszikus BDSM floggert ötvözi, hogy felvillanyozó erotikus élményt teremtsen Önnek és partnerének.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Bi-Polar General Purpose Clamp

    Az ElectraClamp bipoláris elektrocsipesz az ideális elektródaválasztás, ha csak egy kis testfelületet szeretne stimulálni. Gyengéd fogásra tervezték, így ezt az e-stimulációs elektrocsipeszt bárhol használhatja a derék alatt, hogy pontos stimulációt biztosítson a legkisebb örömzónák számára.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Uni-Polar General Purpose Clamps

    Ha az érzékszervi játék nyomja a gombokat, akkor ez az egypólusú e-stimul bilincsek párja felélénkítheti a szeretkezést. Bárhol a derék alatt használhatóak, és állítható markolattal rendelkeznek, amely a csúcsokat akár 20 mm-re is szétnyitja egymástól.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou E-Stim Wand & Vibrator Black

    Minden egy elegáns játékban: masszírozó és vibrátor elektrostimulációval és vibrációval!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Crop Black

    Frissítse hatásjátékát az e-stim segítségével! Ez a kivágás úgy készült, hogy bárki használhatja, és harapós ütést adjon anélkül, hogy nagy tapasztalatra lenne szüksége. A fogantyú markáns és szilárd, a termés hossza pedig rugalmas. A rúd fémből készült vezető szalaggal borítva, és van egy PU bőr (műbőr), vegánbarát hegy a végén, amelyen két fém gomb található, amelyek szintén vezetőképesek. Kombinálja a két érzést egy csodálatos jelenethez! Próbálja ki a magas vagy alacsony beállítást, hogy megtalálja a tökéletes szintet. Töltse fel a mellékelt USB-kábellel.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.