×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Magic Gloves

    Ezek az elektromos vezető kesztyűk tökéletesek lesznek a bizsergető electro szexhez. A mellékelt vinyl kesztyűt a Magic kesztyű alatt kell viselni, annak érdekében, hogy elszigetelje a saját kezét a villamos energiától.

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    24 karátos arannyal bevont húgycső kényeztető kétoldalt két arany golyóval. A Plunging Pete kívülről és belülről egyaránt serkenti a makkot.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ez az elektro-szonda lenyűgöző 12 000 ford./perc fordulatszámra képes mind vibrációs, mind elektrosokk üzemmódban, és rendkívül csendes, kevesebb, mint 50 dB. A távirányító egyetlen AAA (tartozék) elemmel működik.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    10 különböző üzemmódban működő hereszorító, mely belülről elektronizált szerekezettel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető vezérlő 6 különböző intenzitás beállítását teszi lehetővé, és az állítható csavarok segítségével szabályozható a nyomás is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Fekete

    A Big Bend-it! egy innovatív, kétoldalas prosztatastimulátor, mely 100% orvosi szilikonból készült. A három ovális golyó bombasztikus élvezeteketígér!

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Az 1. vagy 2. számú péniszketrecben garázdálkodó szemtelen dögöknek megfelelő büntetésre van szüksége.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Javíthatja az orgazmusa intenzitását, és maximalizálhatja örömét, ha használja az ElectraRings péniszgyűrű készletünket. Ha két ilyen egypólusú péniszgyűrűt visel bárhol a szerszáma mentén, erőteljes összehúzódásokat és izgató bizsergéseket eredményezhet egész hosszában, kiegészítve a maszturbációt, az előjátékot és az orális szexet.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Felvillanyozza az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Spark segítségével. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs masszírozó 5 független e-stim funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A vékony és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Elektromos stimulációval rendelkező 5 menetű szélforgó tüskékkel.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Ezzel a kettő az egyben e-stim-mel és vibráló bugyihangulattal eksztázisban fogsz nyögni! Ha az elektrostimulációt erőteljes, zümmögő rezgéssel kombinálja egy diszkrét, személyes, bugyihangulatban, amelyet Ön vagy partnere irányít, olyan egyedi érzésekhez vezethet, hogy az érzékszervei nem is tudják, hogyan kezeljék az intenzitást!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Az ELECTROSHOCK a következő szintre emeli az E-stim világát azáltal, hogy bevezeti a kínálatba ezt a forradalmian új ELECTROSHOCK SPANKING-et! Ez a játék mesés kiegészítője bármely méltó BDSM kollekciónak, kezdőknek és haladóknak egyaránt! Az „ördög” a részletekben rejlik, és jelen esetben az USB-s töltési lehetőség az, ami miatt ez az elem a többiek fölé emelkedik! Míg mások még mindig vezetékekkel vannak rögzítve, az ELECTROSHOCK SPANKING CROP VEZETÉK NÉLKÜLI! Töltsd a játékot a mellékelt USB-kábellel 60 percig, és 120 percnyi megdöbbentően izgalmas játékidőben lesz részed.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Néha a legfélelmetesebbnek tűnő szexuális játékok a legélvezetesebbek! Egypólusú Electro Urethral Soundsunk 316-os rozsdamentes acélból készült, teljesen sima felületű, a játék közbeni nagyobb kényelem érdekében. Az 5,1 hüvelyk hosszúságú eszköz ideális kezdő húgycsőtágító.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Rocking Force Buttplug L

    A Mozgó Erő egy ergonomikus kialakítású, kétpólusú e-stim dugó, oldalsó kábeldugókkal, így kényelmes viselet hosszabb ideig is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Ez a Mystim kis Lustegg különösen kellemes, köszönhetően annak, hogy nagyon mély behatolást tesz lehetővé.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    A szabadalmaztatott vezető szilikonból készült, rugalmas szilikon kémlelőt úgy fejlesztettük ki, hogy a legélvezetesebb elektroérzést nyújtsák egy ilyen kis tartozékból.

    44 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 5mm

    Néha a legfélelmetesebbnek tűnő szexuális játékok a legélvezetesebbek! Egypólusú Electro Urethral Soundsunk 316-os rozsdamentes acélból készült, teljesen sima felületű, a játék közbeni nagyobb kényelem érdekében. Az 5,1 hüvelyk hosszúságú eszköz ideális kezdő húgycsőtágító.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 7mm

    Néha a legfélelmetesebbnek tűnő szexuális játékok a legélvezetesebbek! Egypólusú Electro Urethral Soundsunk 316-os rozsdamentes acélból készült, teljesen sima felületű, a játék közbeni nagyobb kényelem érdekében. Az 5,1 hüvelyk hosszúságú eszköz ideális kezdő húgycsőtágító.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.