×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

1 - 32 termék, Összesen:47

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    24 karátos arannyal bevont húgycső kényeztető kétoldalt két arany golyóval. A Plunging Pete kívülről és belülről egyaránt serkenti a makkot.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Flare segítségével. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz flexibilis legyen, míg a telt test fejlett méretű élvezetet nyújt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Beads gyöngyökkel. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs gyöngyös masszírozó 5 független e-stimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható a gyöngyös kialakítással, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    10 különböző üzemmódban működő hereszorító, mely belülről elektronizált szerekezettel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető vezérlő 6 különböző intenzitás beállítását teszi lehetővé, és az állítható csavarok segítségével szabályozható a nyomás is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Fekete

    A Big Bend-it! egy innovatív, kétoldalas prosztatastimulátor, mely 100% orvosi szilikonból készült. A három ovális golyó bombasztikus élvezeteketígér!

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Adja meg a farkát ezzel a vibráló E-Stim péniszgyűrűvel! Ezt a húsos szilikon gyűrűt úgy tervezték, hogy ne csak javítsa az erekciót, hanem minden egyes lökéssel káprázatos sokkot adjon Önnek és szeretőjének. Kényeztesse magát az elektrojáték világával – ezt az E-Stim Pro Cock Ringet úgy tervezték, hogy sokkoló és felvillanyozzon anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége, így egyszerűen felcsúsztathatja, és könnyedén érezheti megrázó boldogságát!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Electro Egg Medium

    Üdvözöljük a Medium Electro Egg-ben. Ugyanolyan szépen megformázott, mint a Small Electro Egg, de ezúttal egy valamivel nagyobb piros szigetelőgyűrűvel rendelkezik, amely elválasztja a tojás 2 tükörsima polírozott felét, és nyilvánvalóan nagyobb, mint kisebb testvére. De mennyivel nagyobb?

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Fokozza szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTRO SHOCK játéksorral! Az erogén zónák idegvégződéseinek stimulálására elektromos áramokat használva ezek a vibráló stimulátorok teljesen új szintre emelik az orgazmust! A legintimebb területeket megcélozva, de elektromos áram hozzáadásával, különösen erotikus elektrostimulációval, a szexnek ez a csúcstechnológiás formája lökéshullámokat küld a hálószobába, és nagy zümmögést kelt a lepedők között!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Mindig is fel akarta rúgni a fenekét? Ne keressen tovább, mert ez a mesés duplamotoros prosztata masszírozó minden amire szüksége van! A gombokkal szabályozhatja a 10 fokozatú vibrációt, az 5 fokozatot elektro-üzemmódban, valamint a 2 könnyű elektrosokk területet az extra stimuláció érdekében.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Ez a Starter készlet egy 9V-os akkumulátort, rögzítőket, tapadókorongokat és kábeleket tartalmaz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Ez a hagyományos formájú szilikon anális dugó felvillanyozó titkot rejt! Kényeztesse magát az elektrojáték világával anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége ezzel a kényelmes all-in-one anális csomaggal. Ez a prémium vibrációs E-Stim szilikon anális dugó a sokkoló anális játék csúcsa – teljesítse az anális feltöltési vágyát, miközben élvezi a káprázatos áramütéseket a lyuk mélyén!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Távirányítós Dupla Kegel Gyakorló a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektro-stim szinttel és rugalmas visszahúzó kábellel rendelkezik.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Fokozza szexuális játékát ezzel az ELECTRO SHOCK tárggyal! Az erogén zónák idegvégződéseinek stimulálására elektromos áramokat használva ezek a vibráló stimulátorok teljesen új szintre emelik az orgazmust! A legintimebb területeket megcélozva, de elektromos áram hozzáadásával, különösen erotikus elektrostimulációval, a szexnek ez a csúcstechnológiás formája lökéshullámokat küld a hálószobába, és nagy zümmögést kelt a lepedők között!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Amikor Proper Finn megcsinálja eltűnő trükkjét, Ön lesz az első, aki észreveszi. A húgycsőtágító lendületes és könnyű testével az elektrostimuláció teljes érzékenységi tartományát izgalmasan szokatlan helyekre viszi. Finoman lekerekített hegyei és a pólusok közötti zökkenőmentes, sima átmenet nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem megkönnyíti a húgycsőbe való behelyezését is – kis gyakorlással (és kenőanyaggal).

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Sokkolja és vibrálja prosztatáját ezzel a Pro-Shockerrel! A Pro-Shocker úgy van kialakítva, hogy erőteljesen stimulálja a prosztatát, és tele van elektromos energiával, hogy sokkolja és bizsergesse az egész anális területet – tökéletes azok számára, akik valami többre vágynak, mint egy normál vibrációs anális játék. A kúpos forma, az ívelt nyél és a rugalmas talp kényelmessé és kielégítővé teszik ezt a prosztatadugót, megnyitva az ajtót az e-stim játékhoz a legtöbb anális képzettségi szint számára.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Az 1. vagy 2. számú péniszketrecben garázdálkodó szemtelen dögöknek megfelelő büntetésre van szüksége.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Javíthatja az orgazmusa intenzitását, és maximalizálhatja örömét, ha használja az ElectraRings péniszgyűrű készletünket. Ha két ilyen egypólusú péniszgyűrűt visel bárhol a szerszáma mentén, erőteljes összehúzódásokat és izgató bizsergéseket eredményezhet egész hosszában, kiegészítve a maszturbációt, az előjátékot és az orális szexet.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Felvillanyozza az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Spark segítségével. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs masszírozó 5 független e-stim funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A vékony és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Charge segítségével. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs masszírozó 5 független e-stim funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. Az érzéki, rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson. https://www.youtube.com/watch?v=uv_Gbu_RUVk

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:47

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.