×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit - Elektrostimulátor

    A Mystim Pure Vibes egy analóg idegrendszert stimuláló termék, egy szilárd kezdő modell. Az elektromos stimuláció egészen új élményt tartogat még a tapasztalt szexjátékosok számára is!

    71 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    A Mystim O (h!)-thello egy ovális dildo, amely vaginális és anális használatra is alkalmas. Nagyon sima görbéi intenzív stimulációt biztosítanak, amely már az első oválisnál kezdődik.

    55 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Little John e-stim butt plug

    A maga kompakt, 4 cm-es átmérőjével, a Little John egy tökéletes bipoláris análdugó.

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Master Series nyakörv sokkolóval, kiskutyáknak. Effektív módon, elektromos, audio, vibrációs és vizuális módon járul hozzá az idomításhoz!

    69 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Flare segítségével. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz flexibilis legyen, míg a telt test fejlett méretű élvezetet nyújt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!  

    52 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Furral. A távirányítós elektro-stimulációs szondás masszírozó 5 független e-stimulációs szint funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A karcsú, kúpos dugót úgy alakították ki, hogy az Ön mozdulataihoz igazodjon, míg a vékony test kezdőbarát élvezetet nyújt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Tartsa partnere péniszét felügyelet alatt a Cock Shock CBT péniszgyűrű segítségével.

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Adja meg a farkát ezzel a vibráló E-Stim péniszgyűrűvel! Ezt a húsos szilikon gyűrűt úgy tervezték, hogy ne csak javítsa az erekciót, hanem minden egyes lökéssel káprázatos sokkot adjon Önnek és szeretőjének. Kényeztesse magát az elektrojáték világával – ezt az E-Stim Pro Cock Ringet úgy tervezték, hogy sokkoló és felvillanyozzon anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége, így egyszerűen felcsúsztathatja, és könnyedén érezheti megrázó boldogságát!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Elektromosítsa szexuális életét ezzel az erőteljes, kék ívű E-Stim vibrációs pálcás masszázsszerszámmal! Az intenzív rezgések az élénkítő E-Stim-el kombinálva meglepően érzéki eredményeket hoznak! Használja a vibrációt vagy az e-stimulációt egymástól függetlenül is. A pálcás masszírozó hosszú fogantyúját könnyű megfogni, a kerek, plüss fej pedig teljesen rugalmas nyakkal rendelkezik, amely 360 fokban hajlik, így mindig elérheti a tökéletes szöget, ha egyszer megtalálta. Dörzsölje a prémium minőségű, ftalátmentes és testbarát szilikonon; selymesen sima és puha textúrája tökéletesen párosul bármilyen vízalapú síkosítóval. A hosszú vezetéknek köszönhetően mindig lesz egy teljes energiával működő játékod, és soha nem kell emlékezned a töltésre!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Electro Egg Medium

    Üdvözöljük a Medium Electro Egg-ben. Ugyanolyan szépen megformázott, mint a Small Electro Egg, de ezúttal egy valamivel nagyobb piros szigetelőgyűrűvel rendelkezik, amely elválasztja a tojás 2 tükörsima polírozott felét, és nyilvánvalóan nagyobb, mint kisebb testvére. De mennyivel nagyobb?

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Fokozza szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTRO SHOCK játéksorral! Az erogén zónák idegvégződéseinek stimulálására elektromos áramokat használva ezek a vibráló stimulátorok teljesen új szintre emelik az orgazmust! A legintimebb területeket megcélozva, de elektromos áram hozzáadásával, különösen erotikus elektrostimulációval, a szexnek ez a csúcstechnológiás formája lökéshullámokat küld a hálószobába, és nagy zümmögést kelt a lepedők között!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Mindig is fel akarta rúgni a fenekét? Ne keressen tovább, mert ez a mesés duplamotoros prosztata masszírozó minden amire szüksége van! A gombokkal szabályozhatja a 10 fokozatú vibrációt, az 5 fokozatot elektro-üzemmódban, valamint a 2 könnyű elektrosokk területet az extra stimuláció érdekében.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Ez a Starter készlet egy 9V-os akkumulátort, rögzítőket, tapadókorongokat és kábeleket tartalmaz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert a Szívvágyunk minden alkalommal teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes kontúrjaihoz illeszkedő kialakításának, de az erőteljes és nagyon csendes motornak is, amely 8 vibrációs programmal örvendezteti meg. És mintha ez még nem lenne elég, bekapcsolhatja az elektrostimulációt is, és kényeztetheti magát lágy bizsergésekkel vagy intenzív pulzációval – amelyik működik az Ön számára.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Ez a hagyományos formájú szilikon anális dugó felvillanyozó titkot rejt! Kényeztesse magát az elektrojáték világával anélkül, hogy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra lenne szüksége ezzel a kényelmes all-in-one anális csomaggal. Ez a prémium vibrációs E-Stim szilikon anális dugó a sokkoló anális játék csúcsa – teljesítse az anális feltöltési vágyát, miközben élvezi a káprázatos áramütéseket a lyuk mélyén!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Fokozza szexuális játékát ezzel az ELECTRO SHOCK tárggyal! Az erogén zónák idegvégződéseinek stimulálására elektromos áramokat használva ezek a vibráló stimulátorok teljesen új szintre emelik az orgazmust! A legintimebb területeket megcélozva, de elektromos áram hozzáadásával, különösen erotikus elektrostimulációval, a szexnek ez a csúcstechnológiás formája lökéshullámokat küld a hálószobába, és nagy zümmögést kelt a lepedők között!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Sokkolja és vibrálja prosztatáját ezzel a Pro-Shockerrel! A Pro-Shocker úgy van kialakítva, hogy erőteljesen stimulálja a prosztatát, és tele van elektromos energiával, hogy sokkolja és bizsergesse az egész anális területet – tökéletes azok számára, akik valami többre vágynak, mint egy normál vibrációs anális játék. A kúpos forma, az ívelt nyél és a rugalmas talp kényelmessé és kielégítővé teszik ezt a prosztatadugót, megnyitva az ajtót az e-stim játékhoz a legtöbb anális képzettségi szint számára.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Villanyozza fel az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Charge segítségével. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs masszírozó 5 független e-stim funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. Az érzéki, rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson. https://www.youtube.com/watch?v=uv_Gbu_RUVk

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Az ElectraStim KIX a kezdőktől az elektro-sexig és a tökéletes bevezető elektro-stimulátornak készült, az egyszerűséget szem előtt tartva. Kompakt, könnyű és elegendő erővel büszkélkedhet ahhoz, hogy a legtöbb tartozékunkból* a legjobbat hozza ki, a KIX egy szórakoztató és funkcionális stimulátor izgalmas funkciók széles skálájával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Ez a jól bevált férfi szexjáték egyedülálló és addiktív szexuális élményt nyújt, amely kéz használata nélküli orgazmushoz (HFO) vezethet. Mozgassa testét a Sirius 4 hüvelykes hosszának irányában, míg a gát stimulátor ingerelheti érzékeny édes pontját. Adja meg magát az érzésnek, ahogy Sirius érzelmileg lüktet és összeszorítja a seggét és hibátlan ritmussal bökdösi a görbe hegyét a P-pontjához.

    57 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:39

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.