×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Elektroszex

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit - Elektrostimulátor

    A Mystim Pure Vibes egy analóg idegrendszert stimuláló termék, egy szilárd kezdő modell. Az elektromos stimuláció egészen új élményt tartogat még a tapasztalt szexjátékosok számára is!

    71 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    A Mystim O (h!)-thello egy ovális dildo, amely vaginális és anális használatra is alkalmas. Nagyon sima görbéi intenzív stimulációt biztosítanak, amely már az első oválisnál kezdődik.

    55 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

    A Public Enemy No 2 Black egy igényes, átlátszó péniszketrec e-stim funkcióval.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Little John e-stim butt plug

    A maga kompakt, 4 cm-es átmérőjével, a Little John egy tökéletes bipoláris análdugó.

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Master Series nyakörv sokkolóval, kiskutyáknak. Effektív módon, elektromos, audio, vibrációs és vizuális módon járul hozzá az idomításhoz!

    69 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!  

    52 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Az e-stim vibrációink olyan játékok, amelyekkel egyszerre élvezheti mind a vibrációt, mind az elektromos stimulációt, és még idegstimuláló készlet sem szükséges hozzá. Nincsenek kábelek, nincsenek eszközök – Daring Danny egyedül vibrál, bizsereg és lüktet. Dannynek nem csak két, hanem négy vezető területe van, így egyszerre tudja stimulálni a hüvelyt és a csiklót.

    71 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Tartsa partnere péniszét felügyelet alatt a Cock Shock CBT péniszgyűrű segítségével.

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Elektromosítsa szexuális életét ezzel az erőteljes, kék ívű E-Stim vibrációs pálcás masszázsszerszámmal! Az intenzív rezgések az élénkítő E-Stim-el kombinálva meglepően érzéki eredményeket hoznak! Használja a vibrációt vagy az e-stimulációt egymástól függetlenül is. A pálcás masszírozó hosszú fogantyúját könnyű megfogni, a kerek, plüss fej pedig teljesen rugalmas nyakkal rendelkezik, amely 360 fokban hajlik, így mindig elérheti a tökéletes szöget, ha egyszer megtalálta. Dörzsölje a prémium minőségű, ftalátmentes és testbarát szilikonon; selymesen sima és puha textúrája tökéletesen párosul bármilyen vízalapú síkosítóval. A hosszú vezetéknek köszönhetően mindig lesz egy teljes energiával működő játékod, és soha nem kell emlékezned a töltésre!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Dupla hatás: A Mystim Tingling Aparte a lüktető vibrációt bizsergető elektromos stimulációval kombinálja egyetlen, extravagáns villás eszközben. Mindkét karja nemcsak öt elektromos stimulációs programmal rendelkezik, amelyekkel kényeztetheti magát, hanem egy dedikált vibrációs motorral is, nyolc különböző programmal és öt intenzitás-beállítással, hogy az élvezet elképzelhetetlen csúcsait nyújtsa. Az Aparte használata a fürdőben is biztonságos. Sőt, ez a tehetséges sokoldalú eszköz növeli az orgazmus esélyeit egy medencefenék edzési programmal. Sima, szilícium testében az Aparte hosszú élettartamú lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a Mystim mágneses töltő USB-kábellel újratölthető, így mindig készen áll és várja Önt.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert a Szívvágyunk minden alkalommal teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes kontúrjaihoz illeszkedő kialakításának, de az erőteljes és nagyon csendes motornak is, amely 8 vibrációs programmal örvendezteti meg. És mintha ez még nem lenne elég, bekapcsolhatja az elektrostimulációt is, és kényeztetheti magát lágy bizsergésekkel vagy intenzív pulzációval – amelyik működik az Ön számára.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    A Moaner elektróda a legkeresettebb karimás elektródánkon alapul, de kissé hosszabb a nyaka és nagyobb a feje. Azért hívták, mert az egyik tesztcsapatunk azt mondta, hogy felnyögött!!!. A fej könnyű behatolást tesz lehetővé, és behelyezve jelentősnek érzi magát, de nem túl nagy vaginális és anális használat esetén sem, a nagy karimás alap pedig biztosítja, hogy az elektróda ne tudjon túl messzire behatolni.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug termékcsaládot valóban kéz nélküli használatra tervezték. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    66 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    Ebben a nagyszerű készletben mindent megtalál, amire egy kezdőnek szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse első elektromos szex élményét. Tartalmazza az EM32 egycsatornás stimulációs egységünket, egy 4 öntapadó, vezetőképes betétet, egy 9 V-os akkumulátort, egy csatlakozókábelt és egy diszkrét kemény tokot, hogy az összes tartalom biztonságban legyen.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot extra krémmel: ez az extra hosszú vibrátor arra szólít fel, hogy kényeztesd magad vagy partnered vaginálisan és análisan egyaránt. A sima fém érzékletesen siklik a bőrödön, miközben labdát labda után helyezel be. Az erős ívek már önmagukban is elegendőek a fokozódó izgalomhoz, minden apró mozdulattal új, kéjes élvezeteket nyújtva. A stimuláció azon a ponton a legerősebb, amelyet a golyók legvastagabb részével stimulálnak.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    A Groovey George masszív rilldildo a legnagyobb és legvastagabb Mystim dildo jelenleg, és tekintélyes méreteinek köszönhetően különösen intenzíven stimulálja a hüvelyet vagy a végbélnyílást. Csúcsos hegye kerülete ellenére is könnyű behatolást tesz lehetővé.

    79 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim 2B Accessory Pack

    Ha rendelkezik fantasztikus 2B-vel, vagy azt fontolgatja, hogy megvásárolja, minden bizonnyal keresni fogja az e-stim élmények bővítését. Megvizsgáltuk azokat a tartozékokat, amelyeket a 2B-t vásárló vásárlók vásároltak, és úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük a dolgukat, és az összes szükséges tartozékot egy csomagban egyesítjük, amivel pénzt is megtakaríthat (a tételek egyenkénti vásárlásához képest).

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Ha intenzitásra, teljesítményre és olyan elektrojátékra van szüksége, amelyre napokig gondolni fog; az új ElectraStim "Rogue" Prostate Massager azért van itt, hogy minden elvárását felülmúlja.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim 2B Digital Link Set

    A Digital Link Interface egy USB-meghajtású digitális interfész rendszer, amely lehetővé teszi a 2B™ közvetlen csatlakoztatását a számítógéphez USB-n keresztül. Tartozik hozzá egy USB memóriakártya, amely tartalmazza a Digital Link interface kábel telepítésére vonatkozó utasításokat, valamint különféle illesztőprogramokat és különféle vezérlőprogramjaink, például a Commander 3™ és az E-Stim Connect másolatait, amelyek lehetővé teszik a 2B vezérlését PC-n vagy Mac-en, míg az UpLink2™ lehetővé teszi a 2B frissítését a legújabb firmware-re.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Erőteljes motorja, 8 rezgésprogrammal és 5 e-stimul programmal, néha lassan ugrál, néha pedig gyorsan ugrik át ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a klitorális stimulációt. Ha falba ütközik, nagyon gyorsan újra beindíthatja bármelyik mágneses töltőkábellel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim ElectroWand Large

    Egyszerűen csatlakoztassa a kábel egyik csatlakozóját az ElectroWandhez, a másikat egy ragadós betéthez vagy más monopólusú elektródához, majd kapcsolja fel a tápegység kimenetét, és kezdődhet a móka. A szigetelt fogantyú lehetővé teszi, hogy az ElectroWandet a megfelelő helyre tolja és kezelje, így nemcsak a pálca fényezett bordázott feje, hanem a fejen áthaladó E-Stim jelek is élvezhetik.

    113 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ElectraStim Wave Electro Dildo

    A tengeri minőségű alumíniumból gyönyörűen kidolgozott Wave Metal BiPolar Electro Dildo teljes hosszában intenzívebb stimulációt kínál a teljes íveknek és mély bordáknak köszönhetően. Ideális az egyik stimulációs egységünkkel vagy anélkül történő használatra, a Wave dildó hűvös fémfelülete szakértő G-pont és P-pont masszázst biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • E-Stim Electro Egg Large

    Éljen a Large Electro Egg. Az E-Stim Systems legnagyobb Electro Egg-je azok számára, akik igazán tele akarnak lenni. Ezúttal egy fekete szigetelőgyűrűvel rendelkezik, amely elválasztja a tojás 2 tükörpolírozott felét, és kétszer akkora térfogattal rendelkezik, mint a Medium Electro Egg.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron mindig a helyszínen van – ez alatt a G-pontot értjük. A Ront intenzív G-pont stimulációra tervezték, e-stim-mel és vibrációval egyaránt. A 8 vibrációs és 5 e-stim programmal, valamint a medencefenék edzési funkciójával a Ron úgy lett kialakítva, hogy megnyerje az Ön tetszését. Ha Ron falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra életre keltheti.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.