×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Felcsatolható péniszek

65 - 96 termék, Összesen:331

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On felcsatolható pénisz 25cm

    Ideje búcsút venni a szeretkezés közbeni kínos helyzetektől ezzel Hollow Strap-onnal. Ftalátmentes PVC-ből készült. A PVC vibrátor szilárd marad a szórakozás során és ami talán még fontosabb, mindvégig a helyén marad, még ha a hangulat egyre forróbbá is válik. Hihetetlen strap-on élményt biztosít mindkét fél számára.

    22 390 Ft

    15 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Dillio Platinum Body Dock SE Fantasy Kit

    Body Dock SE Fantasy Kit a Dillio Platinum-tól kényelmes hevederrel és 2 tökéletesen ívelt szilikon dildóval. Pillanatok alatt felhelyezhető és felszerelhető a korlátlan pegging élvezetért és a leszbikus tolós álmok beteljesüléséért.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Helyzetváltáshoz forró lökésekkel!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 7.5" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még l​i​b​e​r​o inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Fat Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Valósághű, üreges vibrátor biztonságosan rögzítve egy rugalmas és állítható pántos hevederhez. Merev vibrátor markáns makk- és erekkel, melyek jól érezhetők. A vibrátor intenzíven masszíroz és stimulál. Hordhatja (akár erekció nélkül is!), hogy hosszabb legyen és nagyobb legyen, és erősebbé és keményebbé tegye.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Strap-on

    Jusson az öröm csúcsára!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Double Penetration Strap On Harness Black

    Élvezze, hogy teljesen behatolt, miközben a partnerét peggeli! Ez a heveder három levehető dildóval rendelkezik, amelyek behatolhatnak a viselője végbélnyílásába és/vagy hüvelyébe, miközben az elején is van egy, amellyel a partnerét peggelheti. A bónusz funkció magában foglalja azt, hogy a dildók méretét ki lehet cserélni, és a konfigurációt át lehet rendezni, hogy testre szabható és a párnak a legjobban megfeleljen.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy 7" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Purple

    Nem szerette volna mindig magabiztosabbnak érezni magát a méretével és elég sokáig élvezni a kielégítő szexet a partnerével ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust? Szeretője tudja, hogy a méret számít – és semmi sem tudja megvalósítani a fantáziáit, és kielégíteni a partnerét, mint egy magabiztos férfi, aki tudja, mit csinál! A Fetish Fantasy Series 7" vibrációs üreges szíjjal és golyókkal most olyan hosszúságú és kerületű lehet, amiről mindig is álmodott, és olyan férfi lehet, amilyen csak szeretne. Búcsút mondhat a kínos félúton abbamaradt csalódásoknak, és figyelje meg szeretője elégedett mosolyát!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    A bordákkal ellátott párna a csikló boldogságát nyújtja, miközben hozzáér. Eközben minden lökés a hosszú, sima tengelyt a partnerükbe küldi. Az ívelt vége a G-pontot vagy a P-pontot célozza meg közvetlen stimuláció céljából. A nagyobb kényelem érdekében a vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi a felfújás funkció és a nagy teljesítményű kettős motorok működtetését. Fedezze fel a 3 rezgési sebességet és 7 pulzációs mintát minden partner számára. Még vízálló is a nedves, forró szórakozáshoz a fürdőben, zuhanyzóban vagy medencében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties with Suspender 2493608 Black

    Elegáns, kényelmes stílus az izgalmas pillanatokhoz!

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 11" Triple Density Cock

    A King Cock Plus Triple Density didlo kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább a keresett valósághű érzetet adja, miközben a csésze szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felmelegszik. Kombináltan ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Rózsaszín

    Ívelt alakú rezgő dildó, amely ideális a G-pont és a klitorisz ingerléséhez.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Arra készült, hogy a Her Royal Harness™ The Royal vibrációs készlettel a mélyen kielégítő élvezet izgalmas világába terelje. Minden készlet tartalmazza a Regal™ Princess-t és a Vibrating ME2™ szondát 3 cserélhető szondagyűrűvel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Harness Diva

    Ez a csipkés hám eleganciájával és kényelmével csábítja el második bőrkialakításának köszönhetően. Elasztikus derékpánttal is rendelkezik, és a harisnyakötő övek állíthatóak, hogy maximalizálják a jó közérzetet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator with Remote Control Black

    Mivel tudjuk, hogy tovább kell haladni, a Herrules-ban egy dupla vibrátort hoztunk, kábelköteg nélkül, távirányítóval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Cock with Balls

    A King Cock Plus Triple Density dildó kiváló élethű Fanta Flesh-ből készült. Merev belső szárral, puha külső borítással és masszív tapadókoronggal rendelkezik! A részletgazdag bőrtextúra még inkább valósághű érzetet ad, miközben a tapadókorong szilárdan tapad a legtöbb lapos felülethez, megakadályozva, hogy elcsússzon, amikor felforrósodnak a dolgok. Ez a legrealisztikusabb vibrátor, amit valaha is érezhetsz!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    A multifunkcionális vibrátor jó volt a P-ponthoz vagy a G-ponthoz. szex közben a végbélnyílás és a csikló is kedvére tehet, míg a dupla gyűrű erősíti a péniszét. Vagy tegye a vibrátor fejét a végbélnyílásába, és a dupla gyűrű beborítja a hímtagját és a heréit, hogy a pár játszhasson. Érezze a hármas stimulációt a csiklóból, a G-pontból és a prosztatából, amitől megborzong és remeg a lábai között.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Flesh

    Valósághű, üreges vibrátor domború herékkel és rugalmas hevederrel. Több hosszban és kerületben is viselheti. Viselheti, hogy örömet okozzon neki.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Ez a pánt nélküli, hevederes vibrátor tökéletes párok számára, és teljesen új élményt nyújt. Ennek a pánt nélküli vibrátornak 2 vége van: 1 a nőnek és 1 a partnerének. A n​i​s​i nő beilleszti a rövid végét. Aztán a hosszú végével behatol a partnerébe. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a vibrátor jól a helyén marad, így mindkét partner 10 különböző és erőteljes vibrációt élvezhet. A speciális „Burst Mode” azonnal a legmagasabb fokozatba állítja a vibrátort. A vibrátor puha, rugalmas szilikonból készült, és a mellékelt USB kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Testszínű

    Az Accommodator Penetrator rendszer egyszerűen rögzíthető a partner testéhez, így lehetővé teszi a legvadabb, legmélyebb, legkielégítőbb behatolást.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    A strap-on-me® jellemzői a minőség és az ergonómia. Puha tapintású szilikonból készült, és 3 rendkívül erős és egymástól függetlenül vezérelhető motorral van felszerelve, ez a vibráló strap-on rendkívül könnyen viselhető a pozíciómemóriával felszerelt hajlítható nyakának köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedjen minden intim anatómiához. Kettős csikló és G-pont stimulációt kínál, különböző méretekben kapható, hogy minden vágyat kielégítsen.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Harness Lingerie Unique Grey

    Az új Unique fehérnemű hám visszafogott, időtlen, mégis finoman transzgresszív megjelenésével csábít majd. Minden más fehérneműtől eltérően, két diszkrét, bővíthető és ellenálló gyűrűjével az új Strap-On-Me heveder varázslatos és elbűvölő fehérneművé változik. A Strap-on-m® vibrátort és az astrap-ont külön vagy egyszerre is behelyezheti.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Ez a Colorful Love Dildo puha tapintású és ftalátmentes szilikonból készült, élénk Pride szivárványszínű feketével kombinálva. A széles talp tökéletes ahhoz, hogy a vibrátor szilárdan a helyén maradjon a mellékelt pántos hevederben. Könnyen rögzíthető a hevederhez a pattintógombokkal és a fémgyűrűvel. A heveder a test méretéhez igazítható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Elastic Harness

    Csatlakoztasson egy vibrációs vagy nem-vibrációs műpéniszt ehhez a hámhoz, hogy mélyen behatolhasson partnere testébe. A hám bármely Ø 50 mm-es műpéniszhez alkalmas. A hevederek rugalmasak, és gondoskodnak arról, hogy a hozzácsatolt műpénisz a helyén maradjon.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Strap-on Harness 2493446 Red

    Stílusos strap-on az intenzív csapkodó élvezetért!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Mindig is szerette volna, hogy magabiztosabb legyen a méretében, és elég hosszú ideig élvezze a kielégítő szexet a partnereddel ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust? Szerelmese tudja, hogy a méret számít – és semmi sem valósíthatja meg a fantáziákat, és úgy tetszhet partnerének, mint egy magabiztos férfi, aki tudja, mit csinál! A Fetish Fantasy Series 7”-es üreges újratölthető felcsatolható távirányítóval, most olyan hosszúságú és kerületű lehet, amiről mindig is álmodott.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Ez a Silicone Double Penis Mouth Gag egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik a többi szilikon szájkosárhoz képest.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Strap-on 2001012 Black

    Állítható derékpántos derékszíj bőrből a ZADO-tól. Sok dildóval és vibrátorral használható, amelyek tapadókoronggal vagy talppal rendelkeznek. Az elülső nyomógombok kinyitásakor egy dildó/vibrátor rögzíthető, mivel az elején két gyűrű (Ø 4 cm és 5 t​o​r​q​u​e​n​t cm) található, amelyek megtartják azt. A tökéletes illeszkedés érdekében az összes pánt csattal állítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Strap on Duo

    Izgalmas szerepjátékokhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Megduplázza örömét ezzel a vibráló valósághű, 5,8 hüvelykes, felcsatolható anális vibrátorral

    9 590 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme 7" Silicone Hollow Strap-On

    Ha a fétisjáték a lehető legjobb anyagokat kívánja meg, csak a Fetish Fantasy Extreme szilikon üreges pántok megfelelőek! 100%-ban orvosi minőségű Elite szilikonból készült, ez az ultra-prémium kollekció testbiztos, hipoallergén, és izgatóvá formálva. Az Elite Silicone gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így a valaha elképzelt legvalósághűbb stimulációt nyújtja a felhasználóknak. Ez ftalátmentes, latexmentes, nem porózus, és ma a legbiztonságosabb szexuális játék anyag a piacon!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:331

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.