×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Gésagolyók

129 - 160 termék, Összesen:191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Erősítse meg medencefenékét, és éljen át mély orgazmusokat a Satisfyer Yoni Power 2-vel. Három különböző méretnek köszönhetően ezek az orvosi minőségű szilikon Ben Wa golyók, más néven Kegel golyók lehetőséget kínálnak az izmok fokozatos, lépésről lépésre történő edzésére.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Erősítse meg hüvelyi izmait és medencefenékét a Fitty 2-vel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Ezt az ősi élvezeti technikát ma is élvezik a nők világszerte. Stimulálnak és masszíroznak, miközben kihívják a medenceizmokat, hogy a helyükön tartsák azokat. Kiválóan használhatók más játékokkal együtt. Használja őket ülve, zuhany alatt vagy a ház körül.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno Fehér- Piros

    A SMARTBALL UNO szimpla gésagolyó segítségedre lesz, ha egyszrűen és hatékonyan szeretnéd edzeni a medencefenék izmait.

    9 590 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Fedezze fel ma este... A Noir rozsdamentes acél Kegel-golyókat úgy tervezték, hogy fokozzák az érzést. Tartsa be őket, amikor készül az éjszakára, miután hazaért, vagy amikor a játék kezd felmelegedni. A Noir Kegel Balls minőségi rozsdamentes acélja sima és nehéz. Párosítsa őket más Noir BDSM kiegészítőkkel az extra szemtelen hatás érdekében!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Ez a FUCK GREEN gömblabda 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült. Ez a bestseller dizájn olyan érzést kelt, mintha tiszta levegőn lebegne. Tegyen úgy, hogy a hőmérséklet nem globálisan emelkedik, hanem csak Ön.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    A Leigh Individual Ball tökéletes kezdőknek, azoknak a nőknek, akik szeretnék élvezni a Kegel gyakorlatok minden előnyét. És felteszi magának a kérdést, hogy mik ezek az előnyök? Leírjuk neked őket. Amellett, hogy a medencefenék erősebb és rugalmasabb, hüvelyi izmai fiatalok és rugalmasak maradnak, ami erősebb és intenzívebb orgazmushoz vezet.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Tapasztalja meg a kellemes stimulációt, miközben ezeket az aranyos szerelmes golyókat viseli. A játék belsejében lévő ellensúlyok minden egyes mozdulatnál ringatóznak, így folyamatosan stimulálva lesz, miközben a szerelemgolyókat viseli. A játék praktikus húzózsinórral rendelkezik, így könnyedén eltávolíthatja. A golyók is nagyon puha és sima érzésűek a kényelmes behatolás érdekében. A golyókat használat után tisztítsa meg langyos vízzel és játéktisztítóval vagy enyhe szappannal.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Gyakorolja a medencefenéket, hogy rendkívüli előnyöket érjen el. A Kelly amellett, hogy a medencefenék erős és rugalmas, segít abban, hogy a hüvelyi izmait fiatalon és erősen tartsa. Mindezek az előnyök erősebb és intenzívebb orgazmusokat eredményeznek. Két lehetőséged van, használd a dupla labdát vagy az egyéni labdát. Bárhová magaddal viheted, teljesen vízálló.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Erősítse hüvelyizmait és medencefenékét a Geishával.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Ezt a színes sárga szilikon Kegel Balls edzőkészletet arra tervezték, hogy edzeni és javítsa a medencefenék izmait, javítva általános közérzetét és kellemes élményeket. Fedezze fel az öröm és meglepetés végtelen pillanatait ezzel a Loveline edzőkészlettel.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    A Garbo egyéni labda tökéletes azoknak a nőknek, akik már ismerik a Kegel gyakorlatok világát és az általuk kínált előnyöket. Ez a dupla labda ideális ahhoz, hogy a medencefenék erősebb és rugalmasabb legyen, a hüvelyi izmai fiatalabbak és rugalmasak maradjanak, az orgazmusa pedig erősebb és intenzívebb legyen.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Ezek a Kegel gyöngyök tökéletesek a személyes jólét megteremtésére a medencefenék erősítésével. A különböző vibrációs módok lehetővé teszik a Kegel gyakorlatok elvégzését. Nagyon puha és kellemes tapintásúak. Magas minőségű szilikonja teljesen biztonságos a test számára. Meg fog lepődni a használatának előnyein.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Stimuláló labdák mindennapi használatra! A készlet 5db stimulációs labdát tartalmaz, mindegyik más-más súlyú (30g, 40g, 60g, 85g és 110g). A készletben található különféle súlyok ideálissá teszik a medencefenék izomzatának edzését. Kezdje az edzést a legkönnyebb labdákkal, és fokozatosan növelje a súlyt, ahogy halad. Erős és diszkrét stimuláció, finoman lekerekített a könnyű behelyezés érdekében. A golyók könnyen eltávolíthatók a visszahúzó pánt segítségével, higiénikusak és könnyen tisztíthatók.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    BRILLY GLAM mindig elkötelezett a legjobb módok iránt, hogy intim pillanatait a legfeledhetetlenebb élménnyé tegye, és hasonlóképpen, az Ön igényeinek megfelelően, kényelmesebbé téve az életét, teljes diszkrécióval. A BRILLY GLAM játékok nem kizárólag egyedüli élvezetekre szolgálnak, most már párként is megoszthatják kedvenc élményeiket a Watchme-val való kompatibilitásnak köszönhetően.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Javítsd szexuális életedet, erősítsd meg a medencefenék izmait, (újra) kapcsolódj női energiáidhoz, enyhítsd az idegesítő női kényelmetlenségeket, mint például a PMS tünetei vagy a nem kívánt vizeletvesztés a 100%-ban természetes yoni tojásaink segítségével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Edezze medencefenék izmait a Zane szerelmi labdákkal, és élvezze a több stimulációt és az intenzívebb orgazmusokat! A golyókat vízbázisú síkosítóval könnyű behelyezni a hüvelybe. A medencefenék izmai megfeszülnek, hogy a játékot a hüvelyben tartsák, így edzve az izmokat. Viselje a játékot minden nap 20 percig a legjobb eredmény érdekében. Mindkét golyó belsejében ellensúly található, amely minden mozdulatnál előre-hátra gurul.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray c​u​b​i​l​i​a gőzös kalandjait a Fifty Shades of Grey Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Put in Work Purple

    Ha munkába áll, az intenzívebb orgazmus és erősebb medencefenéki izmok a tiéd. Ez a 4 részes Kegel Ball készlet erősít és tonizál. Minden tojás alakú súly acélból készül, és bársonysima szilikonba van csomagolva. Mindegyik súly színkóddal van ellátva, a rózsaszín gyönyörű árnyalataival, a halvány rózsaszíntől (legkönnyebb súly) a forró rózsaszínig (legnehezebb súly), így nyomon követheti fejlődését. Mindegyik súlyhoz van egy visszahúzó zsinór a biztonságos és egyszerű eltávolítás érdekében. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Ami+ Lila

    Miután elsajátította mind a három lépést a progresszív Ami szettből - vagy ha már eleve magas szintről indított - az Ami + segít fokozni a medencefenék feszességét és mélyebb és intenzívebb orgazmushoz vezet.

    14 190 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lust Love Ball Pink

    Kellemes labda!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ez az edzőkészlet három különböző súlyú, átmérőjű és hosszúságú Kegel labdát tartalmaz, amelyekkel saját tempójában építheti izmokat. A Kegel labda gyakorlatok erősítik a nők medencefenéki izmait, javítják a hüvely egészségét, miközben szexuális előnyöket és elégedettséget hoznak. Minden kegel labda szilikon zsinórral van ellátva, hogy használat után könnyen kivehesse a labdát. Kezdje azzal, hogy a legkönnyebb súllyal viselje a labdát, és gyakoroljon gyakran. Lassan növelje a gyakorlatok időtartamát, és egy idő után váltson nehezebb labdára.

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    A Sweet Smile extra súlyokkal ellátott Kegel edzőgolyói stimulációt és edzést kínálnak kezdőknek és profiknak egyaránt. A szerelemlabda szett bársonyosan puha szilikon borításból (24 g) és 4 golyóból (2 x 20 g, 1 x 35 g és 1 x 45 g) áll, amelyek könnyen behelyezhetők és eltávolíthatók. A különböző súlyoknak köszönhetően fokozatos és hatékony medencefenék-edzésre van lehetőség.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Ezeket a súlyzós edzőcipőket a Kegel gyakorlatokhoz tervezték. Ez segít megerősíteni a medencefenék izmait, amelyek támogatják a méhet és a hólyagot. A medencefenék trénerek erősebbé teszik a hüvely falát. Az edzőcipők könnyen használhatók a puha, lekerekített Kegel golyóknak és a visszahúzó zsinórnak köszönhetően.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    A Wellness Kegel Training Kit teljesen személyre szabott erősítő rutint biztosít. Ez a teljes készlet hat golyót tartalmaz, fokozatosan páronként súlyozva 0,6 uncia és 1,8 uncia között. A szatén sima szilikon golyók önmagukban vagy párban is használhatók, összesen kilenc lehetséges súlykombinációban.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Laselle 28g

    Találja meg belső erejét a könnyen használható súlyokkal, amelyek a medencefenék edzését a következő szintre emelik. Csakúgy, mint a súlyzók az edzőteremben, a Laselle Weighted Exercisers könnyű és biztonságos ellenállási edzést biztosít a medencefenék számára, így gyorsan fejlesztheti az erőt és a tónusot. Erőt a medencének!

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Sphere Balls Green

    Ez a FUCK GREEN gömblabda 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült. Ez a bestseller dizájn olyan érzést kelt, mintha tiszta levegőn lebegne. Tegyen úgy, hogy a hőmérséklet nem globálisan emelkedik, hanem csak Ön.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision Joyballs Trend Single Magenta

    Medencefenékizom edzés – intenzív, gyengéd, hatékony

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.