×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

1 - 32 termék, Összesen:90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fleshlight Sleeve Warmer

    A Fleshlight SleeveWarmer alaposan feltüzeli a hangulatot a maszturbáció során. Hihetetlenül valósághű élmény a hőreguláló beépített funkcióval.

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men One

    Stresszes a munkában? Pihenjen a Satisfyer Men-el. A Satisfyer Men-en egyszerűen állítsa be a nyomás szintjét. Attól függően, hogy tetszik, az innovatív belső nyomásszabályozó erős vagy gyengéd vákuumot hoz létre. A szexi hatás: a Satisfyer Men gyakorlatilag lenyeli a péniszét. Egy olyan érzés, amely intenzív csúcspontra visz.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Body Language Light

    Ez a test formájú simogató szuperpuha és rugalmas TPE gumiból készült, amely sima és hajlékony, ugyanakkor elég szilárd ahhoz, hogy bármilyen testrésszel finom ellenállást biztosítson. A sima ívek és gömbök egy kör alakú és gyöngyökkel díszített belső csatornához vezetnek a texturált érzés érdekében. Rezgő gyűrűt és erotikus filmletöltést tartalmaz a még szórakoztatóbb és változatosabb élmény érdekében. Vízálló, könnyen tisztítható, latexmentes.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Ez a test formájú simogató szuperpuha és rugalmas TPE gumiból készült, amely sima és hajlékony, ezért elég szilárd ahhoz, hogy bármilyen testrésszel finom ellenállást biztosítson. A sima ívek és gömbök egy kör alakú és gyöngyökkel díszített belső csatornához vezetnek a texturált érzés érdekében. Rezgő gyűrűt és erotikus filmtöltést tartalmaz a még szórakoztatóbb és változatosabb élményért. Vízálló, könnyen tisztítható, latexmentes.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    A gyakorlat teszi a mestert, különösen a hálószobában. A Quickshot Stamina Training Unit két legnépszerűbb termékünket egyesíti egy diszkrét, nyitott végű eszközbe, amelyet úgy terveztek, hogy a hétköznapi önkielégítést intenzíven élvezetes edzéssé varázsolja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Paloqueth Rotatable Adjustable Realistic Masturbator Transparent

    Egy egyedülálló maszturbátor, amely lehetővé teszi, hogy nézd az akciót! Kristálytiszta, és a péniszed ki fog jönni benne, bízz bennünk. Puha és valósághű anyag fogadja, különböző izgalmas textúrákkal. Ugyanakkor beállíthatja a csavart a még intenzívebb élményekért. Te csak ezt akarod!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    A "Fleshlight"-nál hiszünk a tiszta élvezetekben, ezért kifejlesztettük a "QUICKSHOT" férfi sexuális játékszert. A legkompaktabb hüvely valaha, mely akadálymentes kilépési ponttal rendelkezik. Ideális párok számára, de maszturbációhoz is.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Naughty Housewife Love Doll - felfújható baba

    Életnagyságú szerelem baba (felfújható), három örömhozó nyílással (száj, vagina, popsi), telt mellekkel és nyomtatott arccal. Szexi ruhában: nyomtatott harisnyában, PVC felsőben és PVC szoknyában.

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Deep Throat Cocksucker Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút, hogy olyan legyen, mint az igazi, csak még jobb!? Csúsztassa el a zamatos ajkak között, a rugalmas nyelven és a valósághű fogakon át a texturált torokba, amely mindig nyitva van, és készen áll arra, hogy mélyre torkolja a kőkemény farkát. Mindkét ingerlő fogsor simogatja a rúdját, míg a zárt végű, kényelmes alagút minden alkalommal szárazra fejti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Élvezze a tökéletes maszturbációt és kényeztesse hatékony módon kedvenc testrészét. Mindebben ez az egyedülálló játékszer lesz a segítségére. Ez a termék nem más, mint egy vibráló szilikon stimulátor, amely a pénisz alsó részére koncentrál. Tulajdonságai és működése Önt is garantáltan ámulatba ejtik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Sally Masturbator

    Sally mindig készen áll az Ön számára! Ennek a maszturbátornak valósághű hüvelye van. Sally a hátán fekszik, lábait felemelve. A puha szeméremajkak, majd a szűk nyitás kihívást jelent, hogy többet fedezz fel. A nyél bordázott és szaggatott, és még egy G-ponttal is rendelkezik az élethű érzés érdekében

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Élethűen sima és csúszós nyelve, amely kinyúlik a szájból, hogy ingerelje és a lenti részeket, pontos szájpadlásokkal rendelkezik, amelyek az igazi megjelenést és érzetet biztosítják! Az összes irányítás a keze ügyében van, így eldöntheti, hogy finoman simogat, vagy mélyen torokszorít! A fantáziaélmény az Öné fedezze fel!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Spiral

    A Tenga 3D Spiral egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Cleo Masturbator

    A Cleo mindent megad, amire szüksége van, amikor vagy ahol szüksége van rá. Ennek a maszturbátornak kerek fenékrésze és hüvelynyílása van, bordázott nyéllel. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas, és remekül érzi magát a bőrön. A lapos alja lehetővé teszi, hogy a Cleo-t minden sík felületre helyezze. Az ágya, a konyhaasztal, a kanapé, Cleo mindig készen áll, hogy teljesítse legintimebb vágyait. Mikor fog elcsábítani Cleo?

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Zen

    A Tenga 3D Zen egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tamashii Lustful Wife Male Masturbator Nude

    Ismerje meg TAMASHII Lustful Wife férfi maszturbátorát, amelynek manga-ihlette dizájnja feldobja az intim élményeket. Ez az aprólékosan kidolgozott örömtermék zökkenőmentesen ötvözi az innovációt és a stílust.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút olyan érzést kelt, mint az igazi, csak még jobb! Csúsztassa át a valósághű, húsos ajkakon, és lépjen be kényelmes, texturált alagútjába, amely határozott, bársonyos melegséggel körbeveszi élvezeti szerszámát. Azt akarja, hogy mélyen benne legyen minden lökésnél, miközben szűk puncijának fokozó zárt végű szívóképessége minden alkalommal hülyére fogja dugni.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga 3D Pile

    A Tenga 3D Pile egy hihetelenül új és modern maszturbációs segédeszköz. A kreatív kialakítású hüvely úttörőnek és csúcs minőségnek számít a férfi örömszerző játékok között.

    19 190 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Gloria Masturbator

    A Gloria Maszturbátor egy kompakt, valósághű maszturbátor. A belső bordás szerkezetnek köszönhetően egyedülálló stimulációt fog tapasztalni. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas anyagból készült a kényelmes és élethű érzés érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    A Virgin egy élethű maszturbátor extra szűk ujjal. A belseje bordázott és csomós, hogy minden lökéssel jobban stimuláljon. A puha anyag valósághű érzést biztosít. Használat után a maszturbátor könnyen tisztítható meleg vízzel és játéktisztítóval.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    A Cleo mindent megad, amire szüksége van, amikor vagy ahol szüksége van rá. Ennek a maszturbátornak kerek feneke és végbélnyílása van, bordázott nyéllel. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas, és remekül érzi magát a bőrön. A lapos alja lehetővé teszi, hogy a Cleo-t minden sík felületre helyezze. Az ágya, a konyhaasztal, a kanapé, Cleo mindig készen áll, hogy teljesítse legintimebb vágyait. Mikor fog elcsábítani Cleo?

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    A vadonatúj AIR-TECH kompatibilis a Tenga VACUM Controller termékével, és célja neki sem más, mint a legtökéletesebb szívó hatás elérése!

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Sleeve B - Cserélhető betét méret B

    Szeretne extra betétet? Akkor a megfelelő helyen jár.

    20 790 Ft

    12 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Az újonnan ihletett gorogel ugrál, gurul és dudorodik együtt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Amikor csak akarja, dugja be a péniszét mohó szájába! Courtneynek mindig szétnyílik a szép ajka, és kinyújtja a nyelvét, és készen áll arra, hogy szopást adjon neked. Csak csúsztassa be a vibráló golyót, hogy dübörgő izgalmakat éljen át, ahogy a torkába nyomul! Az élethű belépő olyan, mint az igazi, a belsejében lévő bordázott textúra egyedülálló masszázst biztosít, és ahogy mélyedsz, Courtney nyelve stimulálja a makkodat. Ez a kompakt kialakítás csúszásmentes, kényelmes markolattal rendelkezik, így még erőteljes használat közben sem veszíti el az irányítást. Ezzel a nyitott végű kialakítással gyerekjáték a takarítás. Csak vízbázisú vagy szilikon síkosítókkal használja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    A légmentes szívás biztosítja, hogy bedőljön vagy mélyre süllyedjen. A PDX Elite Légmentes Punci Simogató élete legjobb maszturbációs élményét nyújtja!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.