×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
  • Evolved Bangin Betty Testszínű

    A formás és kellemes segg és kettős nyílás által a "Betty" minden álmának valóra váltója lesz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Flight

    A Fleshlight Flight hüvely magasabb szintű szórakozásra lett tervezve, egyedi Flight textúrával rendelkezik, a csatorna átmérője pedig változatos. A bevezető rész nagyon realisztikus kivitelezésű, a folytatás pedig intenzív stimulációt ígér.

    23 890 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Alien Lady & Butt

    Az Alien Quickshot landolt, és egy túlvilági szexuális élményt hozott magával. A standard Alien Freak Fleshlight kompaktabb, könnyen tárolható változata, ez a kis kék baba behatolhat a hüvelyből vagy a popsinyílásból – döntsd el!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Turbózd fel szexuális életedet! Bemutatjuk a Quickshot Turbót, a legkelendőbb kompakt Fleshlightunk vadonatúj változatát. Ezt a Turbo Tech-vel tervezett zsebméretű férfi maszturbátort úgy tervezték, hogy kényelmes, szoptató és szorító érzést keltsen, semmihez sem hasonlítva, amit valaha is érzett.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pamela Doll - felfújható baba

    Felfújható baba 3 nyílással, szexi ajkakkal és szőke hajjal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

    Az Air-Tech Twist-tel szmélyre szabhatod a szorítást, úgy, ahogy te kívánod! Állítsd be a stimulációt a szűktől egészen a lazáig az egyedi kompressziós rendszerrel!

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    További részletek a termékről hamarosan.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    A Hismith a szexgép és a hozzáillő tartozékok gyártására összpontosít, ezt a férfi maszturbációs kehelyt férfiaknak tervezték, így a gép párok által is használható, 100%-ban kompatibilis a Hismith prémium szexgéppel. A valósághű maszturbátor szuper TPR-ből és környezetbarát ABS-ből készült, 7,087 hüvelykes hossz, ami megfelel a legtöbb férfi számára. Ezen kívül ez a zsebes punci simogató vibráló tojással, 10 mintás vibrációs móddal megtalálhatja az örömpontját.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Csússzon be a csábító, valósághű nyílással rendelkező hüvelybe, és merüljön el az élethű Flesh-ben. A legsimább kényeztetést biztosító ultrapuha alagút tele van bordákkal és dudorokkal, amelyek ingerlik, izgatják és kielégítik. Miközben a jól illeszkedő kamra a farkát fogja körül, állítsa be a tolóerő szintjét a személyre szabott élvezet érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Ismerje meg az Orgastobator 04-et, amely a Rimba Toys kiváló intimtermék-kollekciójában a legnagyobb élvezet. Ezt a fényűző maszturbátort arra tervezték, hogy kifinomult kivitelezésével és innovatív funkcióival újradefiniálja érzéki élményeit. Az Orgastobator 04 fejlett technológiával, elegáns kialakítással és számos testreszabható beállítással rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Fokozza intim élményét a könnyen használható Optimum Power Ultimate Power Strokerrel. A kompakt, önálló ébresztő hét intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciókkal büszkélkedhet, extrém simogató eksztázissal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Ripple

    Az Air-Tech Twist-tel szmélyre szabhatod a szorítást, úgy, ahogy te kívánod! Állítsd be a stimulációt a szűktől egészen a lazáig az egyedi kompressziós rendszerrel!

    26 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Male Reach Around Stroker

    Hihetetlen öröm-kombinációkat kínál szűk seggfejjel és valósághű farkával. Az ultrapuha húsanyagból készült belső alagút intenzív texturált stimulációval veszi körül a szárat, az élethűen erezett kakas külső biztonságos fogást és könnyű összenyomást tesz lehetővé. Elégedett meg egy beat jack-off üléssel, vagy fedezze fel a partnerjátékok behatolását ezzel a sokoldalú ütővel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Pénisz/potenciapumpa és maszturbátor egyben! Attól függően, hogy a pumpagolyót hogyan rögzítik a hengeren lévő (49 cm hosszú) csőhöz, vagy levegő kiszívható a péniszpumpából (hogy hatékony vákuumot hozzon létre a pénisz/potencia edzéshez), vagy beáramlik egy ideig egy csodálatos fújás szívóhatásér. További stimuláció érdekében bekapcsolhatja a többsebességű makkrezgést is, amely a gyengédtől az erőteljesig változik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Ügyesen méretezett, hogy élethű és kompakt legyen. A szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső alagút olyan, mint az igazi – csak még jobb!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Flight Commander

    Emelkedjen új magasságokba a karcsú és aerodinamikus kialakítású Flight from Fleshlight segítségével. Mint minden legkelendőbb termékünk, a Flight is testbiztos anyagokat tartalmaz, amelyeket tartósra terveztek, valamint exkluzív SuperSkin tokunkat, amely hiperrealisztikus érzést kelt. A Flight azonban az egyedi jellemzőivel, köztük a kompakt kialakítással és a különálló tokkal igazán felszáll – tökéletes utazáshoz és jól látható tároláshoz.

    36 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Néha a hatékonyság a legjobb politika. A QUICKSHOT mérete kevesebb, mint fele akkora, mint az eredeti Fleshlight, és egyedülálló a teljesen szabadon lévő nyílásoknak köszönhetően mindkét végén. Ez azt jelenti, hogy használható kiegészítő stimulációként szopás/fellatio/orális szex során, vagy önálló maszturbációs segédeszközként.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Puha, stimuláló, forgó nyelvek az intenzív péniszmasszázshoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Egy csomag 3 péniszköpennyel.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Fedezze fel a ZEPHYR-t, a mindent az egyben élvezetfokozót. Ez a gyűrű simogatóvá vagy kakasgyűrűvé változik, minden vágyához igazodva. Fedezze fel a benne rejlő lüktető funkciót, új magasságokba emelve az érzéseket. Tapasztalja meg az újradefiniált élvezetet a ZEPHYR-rel – ahol a sokoldalúság és a lüktető eksztázis találkozik.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Csavart bordázat és erős szívóhatás- a Tenga Flex hihetetlen örömöket tud szerezni minden egyes használatnál! Lazujl el, és élvezd!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Belefáradt abba, hogy kompromisszumot köt öngondoskodási rutinjával kapcsolatban? ezt vegye át az irányítást, és emelje fel örömjátékát a Shower Therapy segítségével – a samponos üveggel, amely kizárólag az Önhöz hasonló igényes uraknak készítettek. Az Ön magánéletét szem előtt tartva tervezték, a Shower Therapy simogatót úgy alakították ki, hogy egy hagyományos samponos üveg megjelenését utánozza, így könnyen beleolvadhat bármilyen fürdőszobai környezetbe, és nem hagy nyomot a gyanúnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Élvezze az élethű stimulációt, ahol és amikor csak akarja az Adarashival! Ez a maszturbátor valósághű kialakítású, és biztosítja a pénisz optimális stimulálását. A maszturbátor belsejében 8 gyöngy található, amelyek a tengelyhez nyomódnak.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Automatikus szívó péniszfej pumpa 7 rezgési móddal

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROLš technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Beginner Szilikon Pénisz Izgató úgy lett megtervezve, hogy a petyhüdtből pillanatok alatt elvigye az ernyedt állapotba azáltal, hogy az egész fejet erős vibrációval szorosan körülveszi. A jól elhelyezett belső motorral 10 vibrációs minta veszi körül az érzékenay péniszfejet az elképesztő önkielégítés érdekében. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    A CRUIZR CM06 maszturbátor egy diszkrét péniszstimulátor 10 különböző vibrációs beállítással. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt egy hüvelynyílással. Szeggyel és bordázott belsővel rendelkezik, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható. Nyomja meg a hangaktiváló gombot, és élvezze a fülledt női hangot, amely egyértelműen tudatja, hogy ő is annyira élvezi, mint Ön! Van egy kényelmes, különálló fejhallgató-csatlakozó is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Úgy tervezték, hogy stimuláljon és ingereljen! Rögzítse ezt a Head Teaser-t magára vagy partnerére és zümmögtesse a pénisz hegyét az előjáték vagy a személyes élvezet intenzívebb eléréséhez - tökéletes a partnerén való használatra, miközben ő gyengéden várja. Válasszon a 4 sebesség és 7 rezgésmintázat közül, melyeket a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel irányíthat!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Urge Medium Black

    Adja meg magát a The Urge-nak az örömért ezzel maximálisan élvezetre tervezett Strokerrel. A puha és rugalmas belépő helyet ad egy szűk, mégis engedékeny gyöngyös belső csatornának, amely beborít játék közben. Élvezze fogást a texturált, kúpos tartályt stabilnak, ami lehetővé teszi, hogy minden mozdulattal teljesen ellazuljon. A kupak és a belső hüvely levehető a könnyű tisztítás érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flex II Bubbly Blue

    A régóta eladott TENGA FLEX sorozatot egy kibővített termékcsaláddal mutattuk be újra. A legújabb háromdimenziós modellezési technológiával készült, most már négy különböző belső részlet közül választhatnak ügyfelei.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.