×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

1 - 32 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth Mary Sex Doll 7.7kg

    Egy egész élethű törzs, ami készen áll arra, hogy megvadítsa Önt. Pompás mellekkel, karcsú derékkal, hívogató ajkakkal, csábító hüvelyével és gyönyörű fenekével, kezeit végigsimíthatja húsán, megszoríthatja dús kebleit, és belemerülhet a puncijába vagy a fenekébe, hogy még nagyobb élvezetet éljen át!

    89 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Linda Sex Doll 6.5kg

    Szenved a magánytól, és minden éjjel egy rugalmas vagináról és egy odaadó análról álmodozik, ami otthona lehet elhagyatott péniszének? Váltsa valóra álmait ezzel a valósághű maszturbátorral. Ez egy elképesztően puha női testrész, hüvelyi és anális nyílással az Ön maximális elégedettsége érdekében. Nos akkor mire vár még?

    74 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Zavarja a magány, és egy dús mellű, vékony derekú, szaftos hüvelyű és análisan kiéhezett lányról álmodozik? Patricia azért van itt, hogy teljesítse kívánságait! Nincs feje, így nem nagyon lehet vele beszélgetni, de van két érzéki lyuka, amik már nagyon várják a péniszét!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Message in a Bottle Black

    Készülj fel egy vad túrára – egy szexi filmzenével! Ez a szupererős, lendületes, pörgő görgő egy erotikus tour de force robusztus motorjával és vad lendületével – a fantáziát pedig fejhallgatóval és garantáltan izgalmas hangsávokkal teszi teljessé.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Gush Glans Massager

    A Gush állítható, és úgy tervezték, hogy a felhasználók egyszerre élvezhessék a kéz nélküli használatot, vagy a kívánt sebességgel lökhessék azt. Opcionális szalag is tartozik hozzá az intenzitás, a feszesség és a célzott stimuláció növeléséhez.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Tapasztalja meg a tökéletes kéz nélküli élményt! A Motor Bator 2 új és továbbfejlesztett motorja a valaha tapasztalt legintenzívebb szívást, vibrációt és erőteljes dugattyús tolóerőt biztosítja. A szívás és a tolás együtt és külön is élvezhető!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Fedezze fel Elont, az Intoyou által tervezett új, fejlett és intelligens férfi MasturbaDron-t. Emelje az élvezetét a következő szintre ezzel a rendkívüli élménnyel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Ez a maszturbátor végbélnyílással és pénisszel másodperceken belül a hetedik mennyországba viszi, ha akarja! Végbélnyílás és 17,5 cm-es pénisz található rajta, így minden szexuális álmát valóra válthatja: vaginális és anális szex? Minden lehetséges! A végbélnyílás belsejében lévő szerkezetnek köszönhetően extra stimulációt tapasztal az intenzív élvezet érdekében. Mindig használjon elegendő síkosítót az élethű élményhez, hogy a szex megkülönböztethetetlen legyen a valóságtól. A lapos részek nagyon stabillá teszik a maszturbátort, így gátlástalanul tolhatja.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Susan Realistic Skin Sex Doll 7.3kg

    Ez a popsi maszturbáló baba tökéletes méretű és súlyú, hogy valódi nőt szimuláljon. A punci maszturbátor súlyának nagy része a popsi arcán oszlik el, ezért nagy és puha. Claudia verésének hangjai és az az érzés, hogy megragadják a háta mögött, valósághűbbé teszik a szex élményét.

    73 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Erős belső szerkezetű, így egész szépen tartja a formáját, mert. A gerinc igen nagy merevséget kölcsönöz neki. A fémpörgés idővel képes elnyelni a súlyos ütéseket anélkül, hogy deformálódna.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Ennek a szexbabának a súlya NAGY szerepet játszik az élményben. Súlyának köszönhetően lerakhatod és használhatod anélkül, hogy elmozdulna. Az a tény, hogy ezt a szexbabát bárhol kitámaszthatod kihangosítva, és nézheted, ahogy visszafelé ingadozik, elképesztő, sokkal jobb, mintha bolhákkal*fénnyel tennéd. férfi maszturbátor véleményünk szerint. Az anális és a hüvelyi lyukak valósághűek megfelelő mennyiségű síkosítóval. Belül nagyon jól érzi magát, sok kellemes érzéssel és feszes szívó érzéssel.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero

    A Flip Hole Zero-t az alapoktól kezdve építették újjá, a nulláról kezdve, a Tenga 10 éves tapasztalatai alapján.

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Xtreme

    A Man.Wand Xtreme egy pálca vibrátor férfiaknak, amely átalakítható pálca masszírozóvá, amellyel partnere csiklóját stimulálja. A pálca vibrátor 3 intenzitást és 5 rezgésmódot biztosít. Ezenkívül 2 tartozékkal van felszerelve, amelyek még több lehetőséget biztosítanak. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló érzéseket kínál.

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Ez a vibráló maszturbációs kényeztető túlmutat a fantázián, lehetővé teszi, hogy behatoljon a hüvelybe, és érezze a benne levő nyelvet! Kényeztesse péniszét 3 sebességgel és 4 funkcióval a szeméremajakból érkező rezgéssel és a nyelv mozgatásával. Síkosítót fel és csúsztassa be! Még a nyelvrészt is leválaszthatja, hogy a test más részein külön használhassa.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Ismerje meg a BLOWCAST-et; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Blowbot egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    A FeelVictoria June Mouth Stroker Gyönyörű latin sztár, Victoria June a felnőttipar egyik legfényesebb sztárja, köszönhetően a perzselően forró alakításainak, amelyek már a képernyőn való megjelenése pillanatától kezdve felhívják a figyelmet.

    95 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Real Style IV

    Különösen hiteles élvezet misszionárius vagy kutyus stílusban!

    60 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Innovatív légzsák- technológiával működő Pipedream maszturbátor, melynek egyetlen célja, hogy téged kényeztessen! Több légzsák teszi lehetővé a feledhetetlen élmény: felfújódnak, majd leeresztenek, miközben körbeölelik a péniszt, így egy tökéletes szívó-hatás alakul ki! Hidd el, ez lesz a valaha volt legjobb maszturbációs élményed!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Az igényes izgalmat keresők számára a Pursuit of Pleasure egy korszerű Stroker, amely tiszta ablakkal rendelkezik a kamrába, így láthatja az összes eseményt. A TPE gumiból készült, rugalmas, texturált belső csatorna szorosan tart, miközben 7 vibrációs sebességet és ritmust fedez fel. A gyöngyös gyűrűk fel-le mozognak a tengelyen, és még több stimulációt és élvezetet adnak hozzá. A játék szabadsága!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kinek van két hüvelykujja, és aki szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice mindig ott van neked! Fedezze fel a valósághű élményt az Alice + segítségével a Kokos kollekcióból. Ez a nagyon valósághű maszturbátor puha és rugalmas anyagból készült, amely olyan érzést nyújt, mint egy igazi bőr. A maszturbátornak két nyílása van: egy végbélnyílás és egy hüvely.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságaiba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    A Zero Tolerance Toys büszkén mutatja be ezt az erőteljes, tolóerős simogatót, amely olyan, mint az igazi, mert úgy tűnik, a motorja megvan a saját esze! Az életszerű hüvelybemenet erotikus, puha és nyúlós élvezeti dudoroknak ad helyet, amelyek masszíroznak és csiklandoznak, amikor becsúszunk.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.