×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Péniszköpenyek

16 Termék

  • Size Matters Clear Extender Curved Penis Sleeve

    Ez a hosszabbító hüvely két hüvelyknyi tömör péniszt ad, amelyet partnerébe tolhat! A valósághű textúra, a gumós fejjel és a kidudorodó erekkel, valamint a finoman ívelt formával újfajta belső masszázst biztosít.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Night Rider Black

    Egyszerűség a javából! Az elegáns, hosszúkás dizájn megadja neki azt a stimulációt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtapasztalja az elképesztő csúcspontokat szex közben, a krémesen sima szilikongyűrű pedig keményebbé és tartósabbá teszi. Diszkrét méretével tökéletes páros játék utazáshoz, és ideális fürdőzésre, mivel teljesen víz alá meríthető! Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Forró kézi munka vagy kielégítő szex!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Fokozza az élvezetet mindkettőjük számára, és adjon hozzá azonnal centimétereket a Vibrating Pleasure X-tender hüvelyrel! A szorosan körültekeredett golyós szíjjal meghosszabbítja az ejakulációt, a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspont érdekében. Partnere mélyebb behatolást fog élvezni a hegyén található 3"-os hosszabbítóval, míg az ultraélethű nyél 50%-kal vastagabbá tesz körös-körül. Ez az élethű hosszabbító rendkívül rugalmas, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, elég szoros ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson, és a szuperpuha anyag olyan, mint egy második bőr – csak még jobb!

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer - Péniszköpeny

    Úgy gondoljuk, hogy a pénisz, mellyel született, pont tökéletes, de ha egy kis extrára végyik, biztosan próbálja ki ezt a rugalmas, TPR méret növelőt!

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 1" Extension Flesh

    A Perfect 1 in. Extension egy személyre szabható hosszabbító, amely könnyen levágható az alapnál a tökéletes illeszkedés érdekében. Rendkívül rugalmas a legtöbb mérethez, és kellően kényelmes ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson. Partnere mélyebb behatolást fog élvezni a hegyén található 1 hüvelykes hosszabbítóval, míg az ultraélethű nyél 33%-kal vastagabbá tesz, hogy teltebb érzést és kivételes csúcspontot biztosítson. A szuperpuha Fanta Flesh® anyag úgy érzi, mint egy második bőr. Tökéletes ED-vel és közepes teljesítményproblémákkal küzdő férfiak számára.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    A Renegade Manaconda vibrációs péniszhosszabbító a férfiaknak megnövelt körméretet és hosszúságot biztosít, hogy örömet szerezzenek partnerüknek, miközben fokozzák a sajátjukat. A valósághű megjelenést és érzetet biztosító hosszabbító erős lövedékvibrátorral rendelkezik a maximális stimuláció érdekében, és egy kényelmes hellyel a golyóknak, amely kényelmesen tartja a családi ékszereket és rögzíti a perselyt a helyére.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realistixxx Extension Liquid Silicone

    A még lenyűgözőbb pillanatokért!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    A Nature Skin péniszhüvely Extension Sleeve a pénisz 7 cm-rel hosszabb és 2 cm-rel vastagabb. A markáns erekkel és kidudorodó makkú hüvely könnyen ráhelyezhető a péniszre, majd mély és kiteljesedő élvezet pillanataihoz használható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cuper Penis Sleeve + Rabbit Vibrator Black

    A Cuper sima ívű, hogy teljesebb érzést nyújtson. Partnere új szintre kerül a boldogító orgazmusban, ha bekapcsolja a vibrációs részt, amely közvetlenül a csiklót stimulálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Size Matters Clear Sensations Vibrating Penis Enhancer

    Ez a félig valósághű szexhüvely kombinálja a vibrációt, a textúrát és a kerületet a pénisz tökéletes fokozásához a nagyobb szexuális kielégülés érdekében! Az Ön örömére a hüvely átlátszó, ultra rugalmas TPR-ből készült, így alkalmazkodik a rúdjához. A texturált külső további élvezetet nyújt partnerének, míg a vibráló golyó intenzív stimulációt biztosít, hogy saját vibrátorává változtassa Önt! Ez az átlátszó hüvely könnyű és utazásra kész, tökéletes az úton lévő férfi számára!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Realistic Sleeve with Bullet Holder 19cm

    A Kiotos Realistic Penis Sleeve vibrációs golyótartóval és labdafeszítővel egy sokoldalú játék, amely új magasságokba emeli örömét. A kiváló minőségű TPE anyagból készült hüvely 16,5 cm hosszú, és valósághű textúrájával és megnövelt kerületével élethű élményt nyújt. Az extra puha és sima textúra kényelmes és kellemes siklást biztosít, míg a szoros illeszkedés hosszabb ideig segít fenntartani az erekciót.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

16 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.