×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

129 - 160 termék, Összesen:683

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Silicone Glo Cock Ring csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testre biztonságos péniszgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A sötétben világító pigmentekkel készült Silicone Glo Ring szórakoztató látvány a sötétben – és könnyű megtalálni lámpaoltás után!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Szintet akarsz lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül elmenj. Selymesen sima érzete öt finom vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót ad neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Fekete

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!          

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Ez a merész, fekete kakasgyűrű keményebb erekciót biztosít, amely hosszabb ideig tart, miközben olyan káprázatos utazást ad neki, amelyet soha nem fog elfelejteni! A nagy teljesítményű motor egyszerűen vezérelhető egyetlen gombbal, és mámorító zümmögése az elsődleges erogén zónát stimulálja az élvezeti pontokkal, amelyek minden alkalommal a megfelelő helyre kerülnek. ZT játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel tisztítsa.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    A Screaming v​a​r​i​u​s O RingO segítségével tovább keményebb maradhat, erősebb, teltebb és szilárdabb erekcióval, és most a rajongók három egyedi, rendkívül rugalmas méretet élvezhetnek két színben, hogy megtalálják a tökéletes illeszkedést! Egyszerűen feszítse ki a gyűrűt a pénisz és a herék köré, és viselje el a test tövénél, hogy a kényelmes kakasgyűrű elvégezhesse a feladatát.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    A Cockring RVS a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék növeli a kitartást és állóképességet, javítja az erekciót. A Donut Cockring kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 4 790 Ft

    2 219 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Tökéletes támogatás szex közben!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    A rezgő péniszgyűrű egyedi szarvformája növeli önbizalmát, szereti partnerét, Amíg partnere hátulról hatol beléd, nyúljon körül és simítsa meg vibráló szárát. Térj vissza a péniszükre, és hagyd, hogy érezzék a rezgéseket, amelyek átdübörögnek a részeden. Ha maximálisan érintkezik az résszel, akkor mindkettőtök profitálhat a rezgésekből.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Adjust Ring

    Használja ezt a gyűrűt, ha hihetetlenül erős és tartós erekcióra vágyik. Fedezze fel a péniszgyűrűk használatának kényelmes oldalát ezzel az ergonómiailag kialakított, állítható segédeszközzel, amely folyamatosan változó örömöket hoz.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Selopa Erection Rings Clear

    Erősítse meg erekcióját ezzel a 3 gyűrűs kollekcióval, amely 3 szintű támasztást kínál – kényelmes, feszes és intenzív. Egyszerre egy rendkívül rugalmas gyűrűt használjon, vagy egyszerre mind a hármat, hogy keményebb, átmérőjűbb élményben legyen része.

    3 190 Ft

    1 419 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Tapasztalja meg a szinergiát a FUSHION-nal, a pár örömével. A bordázott élvezeti pontok a péniszen nyugszanak, és minden egyes mozdulatnál rezgést adnak át mindkettő számára. Emeld fel az intimitást, ahogy a közös érzések újra lángra lobbantják a szenvedélyeket. Fedezze fel az élvezet és a kapcsolat tökéletes egyesülését a FUSHION-nal – ahol a közös vágyak megtalálják a harmóniát.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Valósítsa meg álmait az Again and Again (újra és újra) állítható gyűrűvel, melynek célja, hogy fokozza az erekciót és optimalizálja a kitartást. Hosszabb ideig tartó és kielégítőbb szexuális élményekhez vezet a használata.

    8 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Fekete

    Ez a nagy, puha szilikonból készült péniszgyűrű javítja a szexuális teljesítményt. A pénisz tövénél viselve, ez a gyűrű akár óvszerrel együtt is használható. Hosszabb és keményebb erekció, amely kielégíti mindkét szerető igényeit.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Ez a Kristálytiszta átlátszó vibrációs hüvely puha, rugalmas anyagból készült, és a pénisz csúcsformáját kölcsönzi, hogy teljes élményt nyújtson. A szorosan illeszkedő hüvely segíti az erekciót. A péniszre kerül, és a gömbgyűrű segíti a hüvely a biztonságos és kényelmes illeszkedését, valamint gondoskodik arról, hogy ne csússzon le róla.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Bullseye

    Élvezze az erotikusan feltöltött labdajáték érzését ezzel a dupla hurkos, rendkívül rugalmas péniszgyűrűvel. Az egyik gyűrű lecsúszik a szár tövéhez a keményebb, hosszabb ideig tartó erekció érdekében, míg a másik gyűrű a golyók köré hurkolva hihetetlenül feszes és sürgető érzést biztosít. Élvezze a dupla lasszó egyedülálló élményét! Tisztítsa meg játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Járj szerelmed kedvében, próbáljátok ki a Premium szilikongyűrű készletet! A 3-darabos szett tartalmaz egy közepes, egy nagy és egy XL méretű péniszgyűrű!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Izgalmas stimuláció pároknak!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Zene, hang és játékok a vibráció távolról vagy helyszínen történő szabályozásához

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibro Ring Kék

    A fokozott szexuális teljesítményhez! Ez a péniszgyűrű nagyon rugalmas szilikonszerű anyagból készült, amely szorosan illeszkedik a bőrhöz. Egy integrált rezgő golyóval kapható.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás. Anyaga: rozsdamentes acél (304), nikkelmentes termék. Súlya: 122g, átmérője: 4,8 cm

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    A kakasgyűrű 9 erőteljes rezgésmóddal rendelkezik, különböző sebességgel, folyamatosan állítsa be a sebességet a pénisz edzéséhez, edzeni az érzékenységét, hogy növelje az állóképességet, érezze a különböző rezgések élvezetét, tegye magát keményebbé, erősebbé és tartósabbá.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk biztonságosak a test számára, minden bizonnyal növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Fekete

    Mi a péniszgyűrűk jövője? Mi az aktuális és legkeresettebb trend? Vitathatalanul a TRI-SPORT.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Az ATOM PLUS a világ első péniszgyűrűje, amely kettős integrált motort tartalmaz, amely intenzív perineum-stimulációt tesz lehetővé a tengely tetején fellépő erőteljes rezgések mellett.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    A ROOSTER JASON i​a​c​u​l​i​s egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható kakasgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a péniszgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    A Jammy egy kakasgyűrűs vibrátor hármas gyűrűs kialakítással, amely biztonságos illeszkedést biztosít a pénisz körül. A három gyűrű a tengely köré illeszkedik, és hosszabb ideig keményebben tartja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:683

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.