×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Silicone Cock Ring for Penis & Testicles Stimulation Black

    Luxusgyűrű a maximális teljesítményért és a herék kellemes stimulálásáért! Nagyon különleges, mert nem csak a péniszt fogja meg, hogy erősítse és meghosszabbítsa az erekciót, hanem van egy kellemes alsó recés része is, hogy a heréknek örömet szerezzen. A bevágások célzott nyomást és rezgést hoznak létre az izgalmas stimuláció érdekében, ami tovább javítja a pénisz vérellátását, és növeli az önbizalmát, valamint a végtagja keménységét!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Epic Duo

    A pénisz és a herék két hurokja lenyűgöző vérvisszatartó hatást eredményez, míg a klitorisz stimulátor további stimulációt biztosít. A Satisfyer Epic Duo rezgései a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Engedje át magát a végső élvezetnek az Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring gyűrűvel, egy szilikon rezgésfokozóval és szennyeződés-masszírozóval, amely számos funkciót kombinálva felejthetetlen élményt nyújt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    A rezgő kakasgyűrű csomós kialakítással nemcsak a férfi állóképességének meghosszabbításában segít, hanem a női csikló stimulálásában is, ami hosszabb és erősebb erekciót eredményez. Használható péniszgyűrűként, férfi vibrátorként, csiklóvibrátorként, mellbimbóvibrátorként és anális stimulátorként. Péniszgyűrű férfiaknak örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    A Ballstretcher a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék egy izgalmas kiegészítője minden játékgyűjteménynek, és lehetővé teszi néhány csintalan BDSM praktika kivitelezését. A Ballstretcher kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Triple Cockring Blue

    A Boners Triple gyűrűvel elragadó stimulációt élvezhet! Tartsa a játékot úgy, hogy a bekapcsológombot tartalmazó rész felül legyen. Helyezze a kakasgyűrűt a pénisz köré, és lassan csúsztassa az alapja felé, amikor petyhüdt állapotban van. Az erekció során a gyűrű szorosan illeszkedik a pénisz köré, csökkentve a véráramlást.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Egyedi dizájnú kakaskarika vibrátor szexjáték pároknak: a férfiaknak készült kakaskarika szexjáték ergonomikus kialakítású, tökéletes szögben, két rugalmas gyűrűvel rendelkezik, egy a nyélhez és egy a táskádhoz, amelyek erős stimulációt adnak és lassítják a vérkeringést flow-t, aminek köszönhetően a nagyfiú azonnal hosszára és kerületére nő, mint valaha, így elősegítheti a tökéletes szexuális élményt a párok gyűrűs szexjátékával, rendkívül szexuálisan.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Az igazi élvezetek forrása! Ezzel a felcsatolható műpénisszel garantált a dupla élvezet! A kisebb felső karika péniszgyűrűként, míg az alsó tágasabb heregyűrűként szolgál.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - análdugó erekciós gyűrűvel

    Élvezze a valaha átélt legintenzívebb kielégüést és ejakulálást az Ass-Gasm Cockring Plug análdugóval.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Élvezze a csodálatos és egyedi stimulációt ezzel a BRUTUS labdatáskával!

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    A kakasgyűrű 9 erőteljes rezgésmóddal rendelkezik, különböző sebességgel, folyamatosan állítsa be a sebességet a pénisz edzéséhez, edzeni az érzékenységét, hogy növelje az állóképességet, érezze a különböző rezgések élvezetét, tegye magát keményebbé, erősebbé és tartósabbá.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Tapasztalja meg a szinergiát a FUSHION-nal, a pár örömével. A bordázott élvezeti pontok a péniszen nyugszanak, és minden egyes mozdulatnál rezgést adnak át mindkettő számára. Emeld fel az intimitást, ahogy a közös érzések újra lángra lobbantják a szenvedélyeket. Fedezze fel az élvezet és a kapcsolat tökéletes egyesülését a FUSHION-nal – ahol a közös vágyak megtalálják a harmóniát.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Az Oxballs feltalálta a péniszhám, a COCKSLING AIR egy könnyebb, lecsiszolt változat, kisebb tömeggel, de ugyanolyan tapadós dudorképző képességgel. Ez egy c-gyűrű + egy golyófeszítő + egy tengelygyűrű, ami növeli a szorítást a nagyobb dudorért. A hevederek körbefogják a tengely alját, és golyók a 360 fokos markolatért, amely nem csíp vagy ásódik be.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    A Jammy egy kakasgyűrűs vibrátor hármas gyűrűs kialakítással, amely biztonságos illeszkedést biztosít a pénisz körül. A három gyűrű a tengely köré illeszkedik, és hosszabb ideig keményebben tartja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bullseye Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.