×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Silicone Cock Ring for Penis & Testicles Stimulation Black

    Luxusgyűrű a maximális teljesítményért és a herék kellemes stimulálásáért! Nagyon különleges, mert nem csak a péniszt fogja meg, hogy erősítse és meghosszabbítsa az erekciót, hanem van egy kellemes alsó recés része is, hogy a heréknek örömet szerezzen. A bevágások célzott nyomást és rezgést hoznak létre az izgalmas stimuláció érdekében, ami tovább javítja a pénisz vérellátását, és növeli az önbizalmát, valamint a végtagja keménységét!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    A rezgő kakasgyűrű csomós kialakítással nemcsak a férfi állóképességének meghosszabbításában segít, hanem a női csikló stimulálásában is, ami hosszabb és erősebb erekciót eredményez. Használható péniszgyűrűként, férfi vibrátorként, csiklóvibrátorként, mellbimbóvibrátorként és anális stimulátorként. Péniszgyűrű férfiaknak örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Epic Duo

    A pénisz és a herék két hurokja lenyűgöző vérvisszatartó hatást eredményez, míg a klitorisz stimulátor további stimulációt biztosít. A Satisfyer Epic Duo rezgései a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Engedje át magát a végső élvezetnek az Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring gyűrűvel, egy szilikon rezgésfokozóval és szennyeződés-masszírozóval, amely számos funkciót kombinálva felejthetetlen élményt nyújt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Az egyidejű csúcspontokért! A Black Velvets Couple's Vibrator egy farok/gömbgyűrű vibrátorral és vibro-klitorális stimulátorral. A péniszt és a gömbgyűrűt úgy kell feltenni, hogy a vibrátor ráférjen a péniszre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Triple Cockring Blue

    A Boners Triple gyűrűvel elragadó stimulációt élvezhet! Tartsa a játékot úgy, hogy a bekapcsológombot tartalmazó rész felül legyen. Helyezze a kakasgyűrűt a pénisz köré, és lassan csúsztassa az alapja felé, amikor petyhüdt állapotban van. Az erekció során a gyűrű szorosan illeszkedik a pénisz köré, csökkentve a véráramlást.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    A Ballstretcher a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék egy izgalmas kiegészítője minden játékgyűjteménynek, és lehetővé teszi néhány csintalan BDSM praktika kivitelezését. A Ballstretcher kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    A szerelem a levegőben van az Amaysin távvezérelt vibráló szerelmi gyűrűjével. A 9 rezgési móddal, a selymes szilikon érintéssel és a csiklandozóan szoros fogással zümmögő stimulációt kaphat, miközben extra erekciót érezhet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    A Ballstretcher a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék egy izgalmas kiegészítője minden játékgyűjteménynek, és lehetővé teszi néhány csintalan BDSM praktika kivitelezését. A Ballstretcher kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Az igazi élvezetek forrása! Ezzel a felcsatolható műpénisszel garantált a dupla élvezet! A kisebb felső karika péniszgyűrűként, míg az alsó tágasabb heregyűrűként szolgál.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - análdugó erekciós gyűrűvel

    Élvezze a valaha átélt legintenzívebb kielégüést és ejakulálást az Ass-Gasm Cockring Plug análdugóval.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Élvezze a csodálatos és egyedi stimulációt ezzel a BRUTUS labdatáskával!

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Egyedi dizájnú kakaskarika vibrátor szexjáték pároknak: a férfiaknak készült kakaskarika szexjáték ergonomikus kialakítású, tökéletes szögben, két rugalmas gyűrűvel rendelkezik, egy a nyélhez és egy a táskádhoz, amelyek erős stimulációt adnak és lassítják a vérkeringést flow-t, aminek köszönhetően a nagyfiú azonnal hosszára és kerületére nő, mint valaha, így elősegítheti a tökéletes szexuális élményt a párok gyűrűs szexjátékával, rendkívül szexuálisan.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    A rezgő péniszgyűrű egyedi szarvformája növeli önbizalmát, szereti partnerét, Amíg partnere hátulról hatol beléd, nyúljon körül és simítsa meg vibráló szárát. Térj vissza a péniszükre, és hagyd, hogy érezzék a rezgéseket, amelyek átdübörögnek a részeden. Ha maximálisan érintkezik az résszel, akkor mindkettőtök profitálhat a rezgésekből.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Tapasztalja meg a szinergiát a FUSHION-nal, a pár örömével. A bordázott élvezeti pontok a péniszen nyugszanak, és minden egyes mozdulatnál rezgést adnak át mindkettő számára. Emeld fel az intimitást, ahogy a közös érzések újra lángra lobbantják a szenvedélyeket. Fedezze fel az élvezet és a kapcsolat tökéletes egyesülését a FUSHION-nal – ahol a közös vágyak megtalálják a harmóniát.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    A kakasgyűrű 9 erőteljes rezgésmóddal rendelkezik, különböző sebességgel, folyamatosan állítsa be a sebességet a pénisz edzéséhez, edzeni az érzékenységét, hogy növelje az állóképességet, érezze a különböző rezgések élvezetét, tegye magát keményebbé, erősebbé és tartósabbá.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    A Jammy egy kakasgyűrűs vibrátor hármas gyűrűs kialakítással, amely biztonságos illeszkedést biztosít a pénisz körül. A három gyűrű a tengely köré illeszkedik, és hosszabb ideig keményebben tartja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Kínáljon párjának páratlan élményt ennek a Black&Silver vibrációs gyűrűnek köszönhetően. Különösen kihúzható, könnyen alkalmazkodik minden mérethez, és szublimálja az erekciót, miközben forradalmian új stimulátora vibrál, és kielégíti a csiklóját.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.