×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    A Rebel RC Butt Plug-os Cock and Ball Ring egy kombinált kakas és golyós gyűrű csatlakoztatott vibrációs anális csatlakozóval, amely távirányítóval vezérelhető, és 15 méteres hatótávolságának köszönhetően akár partnerrel is.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 az 1-ben vibrátor a Coup!es Choice-tól távirányítóval. A G-pont vibrátor leválasztható a rezgő kakasgyűrűről, így mindkét játék külön-külön is használható az extra élvezet érdekében. Összerakva rugalmas vibrátort alkotnak egy bugyiban is hordható csiklóstimulátorral. Többfunkciós játék változatos játékhoz egyedül vagy partnerrel!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Zene, hang és játékok a vibráció távolról vagy helyszínen történő szabályozásához

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Tapasztaljon meg többet, mint egy élvezettel teli zsebet ezzel a rugalmas dupla C-gyűrűvel, rugalmas labdacsiklandóval és texturált stimulátor kombinációval, amely erőteljes kettős motoros rezgéseket biztosít.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Erekciós gyűrű szett

    Play Zone Kit - 9 Xact -Fit gyűrűk, szilárd tárolókúppal

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    A Benedict olyan motorral érkezik, amitől biztosan beremeg a térde. Intenzív rezgéseket hoz létre a boldogító stimuláció érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Az ARKADIO termékcsalád olyan funkciókat tartalmaz, amelyekkel még soha nem találkoztunk péniszstimulátorban: mind a makk, mind a gáton történő nagy kaliberű stimulációra tervezték. Nyolc rezgési móddal, szupererős motorral és szuper puha tapintású szilikonnal rendelkezik, ráadásul ergonomikus kialakítású a biztonságos és kényelmes használat érdekében. Kezdőknek és tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt tökéletes. Ez a masszírozó új dimenziót ad az örömszerző ülésekhez, mind egyedül, mind kísérettel. Ezenkívül kompatibilis az új Watchme távirányító technológiával.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Kínálja ügyfelei számára a végső élményt ezzel a Ramrod erős vibrációs távirányítóval! Ez a prémium péniszgyűrű fekete szilikonból készült, és egy második gyűrűvel rendelkezik a további stimuláció érdekében. Az If 10 erős rezgést és egy vezeték nélküli távirányítót kínál a tökéletes vezérlés és kényelem érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection – Ez a többutas vibrációs gyűrű távirányítóval a tökéletes örömfokozó. Egyedülálló nyitott C-alakú kialakításával, rugalmas testével és erőteljes kettős motorjaival ez a vibrációs gyűrű intenzív rezgéseket biztosít a hihetetlen érzés érdekében.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Átlátszó

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára... garantálja a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Élvezze a hosszan tartó erekciót és az intenzív stimulációt ezzel a stílusos és fantasztikus vibráló kakasgyűrűvel a Hueman kollekcióból. A játék puha szilikonja nagyon kényelmes. A vibrátor 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik, köztük 4 sebességgel és 6 mintával, amelyek mindegyike egyszerűen állítható a vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Fekete

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára...  garantálja a a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    A Hueman vibráló cockring kötelező darabja a gyűjteményében. A véráramlás korlátozásával a gyűrű nagyobb élvezetet, erősebb és tartósabb erekciót biztosít, és intenzívebb orgazmusban csúcsosodik ki.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    A Sport Fucker azonnal követte a Tailslide 1.0 hatalmas sikerét a Tailslide 2.0 kiadásával, egy hosszabb gömbnyújtó hozzáadásával, hogy még érzékibb legyen.

    34 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Adj egy kis extra stimulációt a szenzációs szólójátékodhoz! Ez a G-shaft szilikon péniszgyűrű prémium szilikonból készült, és a fej fölé nyúlik, hogy kényelmesen viselhető legyen a tengely mentén. Az erőteljes vibráló motor 4 sebességet és 7 rezgésmintát biztosít, amelyek a kis gombokkal vagy az elemmel működő távirányítóval változtathatók! IPX5 vízálló technológiával tervezték, így ellenáll az erős vízsugaraknak is! Minden használat után töltse fel teljesen a vibráló gyűrűt a mellékelt USB-kábel segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Fokozza csomagját, és hangulatossá tegye ezt a péniszgyűrű/foltstimulátor kombinációval! Kényeztesse magát a perineum intenzív élvezetével, miközben az erekció érzékenysége és időtartama megnő a szilikon pénisz és a gömbgyűrűk szoros ölelésének köszönhetően. Ez a stimuláló péniszgyűrű prémium testbiztos szilikonból készült, amely bársonyosan sima, ftalát- és latexmentes, így magabiztosan játszhat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibráló kakaskakas a Hünkyjunktól

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Hajtsd fel a csúcsra a Magic Motion Cockring Dante-jával!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Erősítse meg erekcióját ezzel az állítható, vibráló kakasgyűrűvel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Egy péniszgyűrű minden péniszhez!

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.