×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Duplázza meg az örömöt és a mókát ... ezzel a felcsatolható vibrátorral, hiszen kettő mindig jobb, mint az egy! Csak csatolja fel ezt a praktikus kis szerszámot a heveder segítségével és tapasztalja meg a kettős behatolás izgalmát. Vegye kezébe az irányítást!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Rezgő szilikon Péniszköpeny

    A Silicon Power Extreme Cage a végső erekció fokozó! A férfiasság köré tekerve fenntartja a kőkemény erekciót és meghosszabbítja a szórakozást, miközben folyamatosan serkenti a partnert.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners 6-Piece Cock Ring Set Grey

    Ez a 6 részes péniszgyűrű készlet minden férfinak tökéletes, aki tudja, mit akar. Nincsenek haszontalan funkciók vagy opciók, csak egy minőségi péniszgyűrű 6 különböző méretben. A péniszgyűrűk szagtalan szilikonból készülnek, amely teljesen testbiztos és nagyon tartós. A gyűrűk puha és sima érzetűek és rugalmasak, így mindig tökéletesen illeszkednek és kényelmes viseletet biztosítanak. A lapos kialakításnak köszönhetően a gyűrűk a helyükön maradnak, és nem gurulnak le használat közben. Használat után tisztítsa meg a gyűrűket vízzel és játéktisztítóval.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Rezgő gyűrű

    Ez egy sima szilikon péniszgyűrű hihetetlenül erős rezgésekkel, kötelező játékszer kalandvágyó párok számára.

    11 190 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Három füstszínű gyűrűből álló készlet. A legkisebb gyűrűt a tegye herezacskó, a herék fölé. A herék ezáltal lefelé nyomódnak és a herezacskó megnyúlik. Egy idő után, a másik két gyűrűt (különböző szélességűek) is lehet használni a herezacskó nyújtásához.

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Védje és stimulálja férfias formáit ezzel a folyékony szilikon golyós nyújtóval. A játék nyújtja a labdákat és szorosan tartja őket. Ez kellemes érzést, valamint nagyobb dudort biztosít. Viseld egy intenzív éjszakán a hálószobában, vagy rejtse el a ruhái alá, hogy a kidudorodással fokozottan felhívja a figyelmet. A golyós nyújtó nagyon puha és rugalmas szilikonból készült a tökéletes illeszkedés és a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nyitott rozsdamentes acél gyűrű 2 ékszergolyóval, körülmetélt és körülmetéletlen péniszhez egyaránt alkalmas. A vékony gyűrű közvetlenül a makk szélére van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Ez a szilikon golyóhasító a Boners kollekcióból gondoskodik arról, hogy férfias formáid bármikor készen álljanak a cselekvésre. A labdaosztó előretolja a péniszt, lehúzza a golyókat és szétteríti a heréket. Ez egyedi és provokatív megjelenést biztosít, és kellemes érzést nyújt. A szexjáték teljesen puha és rugalmas anyagból készült, amely tökéletesen körülveszi legérzékenyebb testrészeit.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dupla Rezgő Péniszgyűrű

    Az Ohare XL dupla rezgésű erekciós gyűrű kedvesedet kedvenc kanos nyuladdá változtatja. Kényelmes illeszkedésű erekciós gyűrű, szuper-meghajtású 4-funkciós motor továbbfejlesztett puha, rugalmas nyuszifülekkel!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Large Cock Ring Set

    Élvezze az intenzív szexuális élményt ezzel a 3 részes péniszgyűrű készlettel! A gyűrűk puha és rugalmas szilikonból készültek a jó és kényelmes illeszkedés érdekében. Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz petyhüdt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a keményebb és hosszan tartó erekció érdekében. Ez az orgazmust is intenzívebbé teszi.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Szintet akarsz lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül elmenj. Selymesen sima érzete öt finom vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót ad neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Ez a Kristálytiszta átlátszó vibrációs hüvely puha, rugalmas anyagból készült, és a pénisz csúcsformáját kölcsönzi, hogy teljes élményt nyújtson. A szorosan illeszkedő hüvely segíti az erekciót. A péniszre kerül, és a gömbgyűrű segíti a hüvely a biztonságos és kényelmes illeszkedését, valamint gondoskodik arról, hogy ne csússzon le róla.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Fekete

    Mi a péniszgyűrűk jövője? Mi az aktuális és legkeresettebb trend? Vitathatalanul a TRI-SPORT.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Kombinált pénisz/golyó gyűrű Triple Ball/Cock Ring anális gyöngyökkel a Rebel-től 2 biztonságosan rögzített anális gyöngyökkel egy pánton. Az állítható farokgyűrű és a két rugalmas golyógyűrű szorosan fogja a legjobb eszközeit, és a vérkeringés hatásának köszönhetően hatékonyan támogatja az erekcióját.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás. Anyaga: rozsdamentes acél (304), nikkelmentes termék. Súlya: 105g, átmérője: 4,4 cm

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Érezze magát vele, mint egy trák gladiátor, és harcoljon az unalmas, élettelen játékidő ellen Spartacus R-vel. A csúcspontot a felerősödött csúcspont után biztosítva ez a lenyűgöző, kreatív vibráló gyűrű úgy készült, hogy négyszeres stimulációt nyújtson neki és neki is.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Ring Black

    Nyitott rozsdamentes acél gyűrű 2 ékszergolyóval, körülmetélt és körülmetéletlen péniszhez egyaránt alkalmas. A vékony gyűrű közvetlenül a makk szélére van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    A klasszikus farokgyűrű állítható csavarja, ez a nyakkendő lehetővé teszi a pontos átmérő kiválasztását, és texturált élvezeti platformot kínál neki! Az erős, 10 golyós lövedék biztosítja, hogy mindketten megtapasztalják a kölcsönös stimuláció hatalmas hullámait e​l​i​t egy dupla orgazmusos élvezeti utazáshoz! Élvezd párod fantáziáját a víz alatt, hiszen ez a játék teljesen víz alá merülhet, és ráadásként hagyd, hogy a lelógó nyakkendők varázslatukat vibrálják a combod között. Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Átlátszó

    Mi a péniszgyűrűk jövője? Mi az aktuális és legkeresettebb trend? Vitathatalanul a TRI-SPORT.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Átlátszó

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    A félénk kezdőktől az erotikus szakértőkig a Viceroy™ Reverse Endurance Ring feszes élvezetet okoz a két egyedi textúrájú, ultra plüss, rugalmas fokozógyűrűvel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Fekete

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon. Sokféleképpen viselhető termék. Biztosan ez lesz a kedvenc péniszgyűrűje. Még nem próbálta?!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Fat Willy 3-Pack Cockrings Clear

    Ezek a fat-boys péniszgyűrűk a következő lépcsőfokú WILLYK... 3 nem tekercses tapadó gyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen az Ön igényeinek...

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Majestic Duo

    A testbarát szilikonból készült Satisfyer Majestic Duo forgatható hurkának köszönhetően többféleképpen használható. Az innovatív kialakítást intuitív kezelőszervek és intenzív rezgések teszik teljessé.

    19 190 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Ha a tökéletes támasztógyűrűt keresi a farkához és a labdáihoz, a Cock Pipe Ball-Stretcherrel a tökéletes választás, hogy extra élt adjon Önnek!

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    A BIGGER OX egy dús, csillogó-puha „párnázott” péniszgyűrű, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz – úgy tervezték, hogy ne guruljon vagy csípjen, és annyira rugalmas, és kellő markolattal rendelkezik, hogy a helyén maradjon.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    A Velv'Or JBoa egy teljesen állítható péniszgyűrű, amelyet arra terveztek, hogy a pénisz tövénél összehúzza, szuper kemény, tartós erekciót és eufórikus magömlést eredményezve.

    17 590 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Bemutatjuk a Sport Fucker Fusion termékcsaládját!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Átlátszó

    Majdnem olyan, mint az eredeti Sport Fucker Sport péniszgyűrű, ám az újabb verzió úgy lett kiképezve, hogy a heréket is szorítsa, így meghosszabbítja az erekciót.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.