×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vákuum pumpák férfiaknak

28 Termék

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    A péniszpumpákat úgy tervezték, hogy vákuumot hozzanak létre a pénisz vérellátásának javítása érdekében, ami segíthet az egészséges, szilárd erekció létrehozásában. Ez az automatikus, újratölthető vákuumos péniszpumpa átveszi az erőfeszítést a dolgokból azzal, hogy elvégzi a műveletet Ön helyett. Rendszeres használatával megadja a pénisznek a megérdemelt teljes teljesítményt. A kézi péniszpumpával ellentétben, amely hagyja, hogy minden munkát elvégezzen, ez csak azt akarja, hogy hátradőljön és teljesen élvezze az eredményeket.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XLsucker Digital Penis Pump - Digitális vákuumszivattyú

    Most még könnyebben pumpálhatja fel férfiasságát ezzel a digitális péniszpumpával nagyobb méretűre.

    36 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

    A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

    39 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Blue

    Tökéletes választás, ha a pénisznövelésbe kezd, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel 7-Piece Performance Set

    7 részes játékkészlet pénisz/virity edzéshez szopási érzéssel, kézi munkákkal, anális stimulációval és kellemes erekciójavítással.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Tökéletes választás, ha a pénisznöveléssel kezdi, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ez a forradalmian új, szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi, hogy személyre szabja örömét egy kihúzható csővel, amely pontosan a kívánt hosszúságban rögzül. Az Extender Pro vibrációs szivattyú progresszív IST technológiával rendelkezik hihetetlenül valósághű, szakaszos szívással, hogy élethű „fejés” érzést nyújtson élete legjobb szívásához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Automatikus intelligens pumpával, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa férfi szexjáték, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Ez a vákuumszivattyú egy kiváló minőségű fém kézi szivattyú, amely minden luxuspumparendszer márkához illeszkedik a péniszbővítéshez, mint például a Dr. Kaplan, a LAPD és a Boston Pumps. Kényelmesen fekszik a kezében, és egy kézzel is könnyen kezelhető, így a másik kezét szabadon tartja, hogy a helyén tartsa a hengert – vagy más dolgokat csináljon.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Duzzassza meg az A-lyukat, mivel az erőteljes szívás fokozza a keringést. Ebben az egyedülálló pumpáló tartozékban az anális megtapadás és a behatolás ötvöződik. Csak tömje be a zsákot a rugalmas szilikon gyöngyökkel, csatlakoztassa a kompatibilis tömlőt és a szivattyút, és kezdje el összenyomni a nyomás növelését a hengerben. A végbélnyílásod be lesz szívva, kibújik, mint egy virágzó rózsabimbó!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Advanced Automatic Smart Pump segítségével, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje állóképességet és javítsa kitartását, erősítse szerszámát ezzel a rengeteg testreszabható edzésmóddal. Használja az egyszerűen érinthető gombokat és a LED-képernyőt, hogy élvezze a kézi pumpálást, vagy állítsa be a nyomást és az időtartamot akár egy 20 perces edzés erejéig.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™ segítségével, egy hatalmas péniszpumpával, amely minden használatnál nagyobb és jobb eredményeket biztosít. Növelje és javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Tapasztalja meg gyors és megbízható teljesítmény erejét, újra felszabadítja az erősebb, erősebb és tartósabb erekció maximális potenciálját a Max Boost pénispumpával!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    A Hydromax5 a Bathmate Hydromax X-sorozatú, 10 cm körüli péniszméretű pumpák friss frissítése. Eleinte az a legfontosabb, hogy a méretének megfelelő szivattyút válasszunk, mert pontosan erre a tulajdonságra tervezték. Ez gyorsabban viszi fel a következő szintre, és kényelmes élményt biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Tökéletes választás, ha a pénisznöveléssel kezdi, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Edzés, szórakozás és erő a pénisznek!

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Növelje erekcióját nagyobbra, keményebbre a legújabb szivattyútechnológiával. Érje el teljes teljesítménypotenciálját, mérje előrehaladását, és finomítsa a szivattyúbeállítást, ahogy az Önnek megfelel! Csúsztassa be a puha szilikon hüvelybe, és biztonságosan és fokozatosan juttassa be a keringést a szerszámába a nyomógombok segítségével.

    37 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    A Hydromax5 a Bathmate Hydromax X-sorozatú szivattyúink friss frissítése 10 cm körüli péniszmérethez. Eleinte az a legfontosabb, hogy a méretének megfelelő szivattyút válasszon, mert pontosan erre a tulajdonságra tervezték. Ez gyorsabban viszi fel a következő szintre, és kényelmes élményt biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Tapasztalja meg a gyors és megbízható eredmények erejét, miközben felszabadítja az erősebb, erősebb és tartósabb erekció maximális potenciálját a Max Boost péniszpumpával!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Tap az automatikus eredmények erejét, meglehet potenciálisan erősebb, erősebb és tartósabb erekciót szabadít fel a Max Boost Pro Flow péniszszivattyúval! Ez a forradalmi szivattyú teljesen víz IPX6 besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a piacon lévő többi szivattyúban használható zuhanykádban vagy gyógyfürdőben, és akár erő is feltölthető anélkül, hogy manuálisan fel kellene pumpálni a nyomást.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Ez a prémium kézi szivattyú könnyen megfogható fogantyúval, professzionális vákuummérővel rendelkezik a hengeren belüli nyomás ellenőrzéséhez, valamint biztonságos reteszelő csatlakozókkal rendelkezik a szivattyú és a henger között. Fejlett, nem préselődő tömlővel rendelkezik, amely rugalmas, mégis erős, és gyorskioldó nyomásszeleppel rendelkezik. Számos különböző szivattyútartozékkal működik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Pump It Up

    Nézze, ahogy pénisze nagyobb és erősebb lesz egy olyan szívószivattyúval, amely pontos mérésekkel követi a fejlődését egy átlátszó kamrában! A szuperpuha TPE gumibetét remek érzést kelt, és tökéletes tömítést hoz létre, miközben lassan kezd az első szívási sebességgel, majd fokozza a tempót, amíg kényelmesen érzést kelt. A gyorskioldó gomb gondoskodik arról, hogy mindig biztonságban legyen. Pumpáljon a hosszabb, keményebb erekcióhoz, a jobb magömléskontrollhoz - és még sok máshoz. A belépőhüvely a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható, az erőteljes motor pedig USB-n keresztül újratölthető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Enlarge Titan Pump Black

    A Titan péniszpumpa egy intelligens pumpa, újratölthető és beépített funkcióval rendelkezik. Az Enlarge Titan egy rugalmas szilikon fánkot és TPE maszturbátort tartalmaz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow White/Clear

    Tapasztalja meg az automatikus eredmények erejét, miközben potenciálisan erősebb, erősebb és tartósabb erekciót szabadít fel a Max Boost Pro Flow péniszszivattyúval! Ez a forradalmi szivattyú teljesen vízálló IPX6 besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a piacon lévő többi erőszivattyúval ellentétben használható zuhanyban, kádban vagy gyógyfürdőben, és akár vízzel is feltölthető anélkül, hogy manuálisan fel kellene pumpálnia a nyomást.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Large

    Induljon el egy átalakuló utazásra exkluzív, oldalra tölthető péniszhosszabbító luxuskészletünkkel, amely a kifinomultság és a hatékonyság csúcsa. Ez a luxus készlet továbbfejlesztett, tartós PVC-ből készült tartómechanizmussal, valamint két nagyobb TPE gyűrűvel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. ezen engedje meg magát a rengeteg extra hosszabbítónak, mely lehetőségek kínálnak azok számára, akiknek hosszabb méretet keresnek.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Masturbating Smart Penis Pump

    Ez a Luvpump®Smart automatikus péniszpumpa manuális vagy intelligens üzemmódban működtethető, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a kívánt vákuumszintet, majd automatikusan befejezze az intelligens ciklust egy gombnyomással. Csúsztassa VIP-jét a szuperpuha, texturált stroker hüvelybe, és nyomja meg a gombot, hogy felfedezze a 3 edzésmódot és az intenzíven kellemes szívó érzéseket.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    Nincs készleten

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.