×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vákuum pumpák

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    A péniszpumpákat úgy tervezték, hogy vákuumot hozzanak létre a pénisz vérellátásának javítása érdekében, ami segíthet az egészséges, szilárd erekció létrehozásában. Ez az automatikus, újratölthető vákuumos péniszpumpa átveszi az erőfeszítést a dolgokból azzal, hogy elvégzi a műveletet Ön helyett. Rendszeres használatával megadja a pénisznek a megérdemelt teljes teljesítményt. A kézi péniszpumpával ellentétben, amely hagyja, hogy minden munkát elvégezzen, ez csak azt akarja, hogy hátradőljön és teljesen élvezze az eredményeket.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XLsucker Automatic Penis Pump - Automatikus vákuumszivattyú

    Most még könnyebben pumpálhatja fel férfiasságát ezzel a digitális péniszpumpával nagyobb méretűre.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XLsucker Digital Penis Pump - Digitális vákuumszivattyú

    Most még könnyebben pumpálhatja fel férfiasságát ezzel a digitális péniszpumpával nagyobb méretűre.

    36 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

    A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

    39 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Blue

    Tökéletes választás, ha a pénisznövelésbe kezd, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel 7-Piece Performance Set

    7 részes játékkészlet pénisz/virity edzéshez szopási érzéssel, kézi munkákkal, anális stimulációval és kellemes erekciójavítással.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Powerfull Digital Penis Pump with Vagina Sleeve Brown

    IPX7 100%-ban vízálló: továbbfejlesztett elektromos szivattyú, teljesen vízálló, vízben áztatható. Használat után nagyon kényelmes a tisztítása, a víz automatikusan kihúzódik a testből, a stimulátorpoharat ne félje a vízbe, alaposan tisztítsa meg, és a maszturbátor zsebmacska nem szaporítja olyan könnyen baktériumokat.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Titilator

    Fedezze fel az élvezetek egy teljesen új világát. A Blush legújabb alkotása, a Titillator egy semmihez sem hasonlítható mellbimbóstimuláló eszköz. Mit csinal? A csészék belsejében található lágy textúrájú csiklandozók közvetlenül a mellbimbók fölött és körül helyezkednek el. A csiklandozók különböző sebességgel forognak, különböző minták masszíroznak és simogatnak. Használd! Helyezze a csészéket a melleire. Csavarja le a csészék tetejét, helyezze el a csiklandozókat.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Tökéletes választás, ha a pénisznöveléssel kezdi, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Növelje hosszát és kerületét ezzel a nagy teljesítményű péniszpumpával, amely segítségével nyomon követheti előrehaladását a nagyítókamra külső oldalán található mérésekkel. Maximalizálja a véráramlást egyetlen gombnyomással pumpálás közben, és élvezze a texturált henger szilárd, kényelmes markolatát. A puha és rugalmas, testbiztos szilikon bemeneti hüvely tisztításhoz eltávolítható, a pumpáló rekesz pedig gyorskioldó szeleppel rendelkezik az Ön biztonsága érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ez a forradalmian új, szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi, hogy személyre szabja örömét egy kihúzható csővel, amely pontosan a kívánt hosszúságban rögzül. Az Extender Pro vibrációs szivattyú progresszív IST technológiával rendelkezik hihetetlenül valósághű, szakaszos szívással, hogy élethű „fejés” érzést nyújtson élete legjobb szívásához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Automatikus intelligens pumpával, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa férfi szexjáték, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Ez a vákuumszivattyú egy kiváló minőségű fém kézi szivattyú, amely minden luxuspumparendszer márkához illeszkedik a péniszbővítéshez, mint például a Dr. Kaplan, a LAPD és a Boston Pumps. Kényelmesen fekszik a kezében, és egy kézzel is könnyen kezelhető, így a másik kezét szabadon tartja, hogy a helyén tartsa a hengert – vagy más dolgokat csináljon.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump - vákuumszivattyú

    Élje át az igazán erőteljes, szinte pulzáló erekciót ennek a professzionális pumpának a segítségével!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Duzzassza meg az A-lyukat, mivel az erőteljes szívás fokozza a keringést. Ebben az egyedülálló pumpáló tartozékban az anális megtapadás és a behatolás ötvöződik. Csak tömje be a zsákot a rugalmas szilikon gyöngyökkel, csatlakoztassa a kompatibilis tömlőt és a szivattyút, és kezdje el összenyomni a nyomás növelését a hengerben. A végbélnyílásod be lesz szívva, kibújik, mint egy virágzó rózsabimbó!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Ez a BRUTUS Rosebud Cylinder prémium minőségű, kézzel készített henger vákuumszivattyúzáshoz.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Advanced Automatic Smart Pump segítségével, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje állóképességet és javítsa kitartását, erősítse szerszámát ezzel a rengeteg testreszabható edzésmóddal. Használja az egyszerűen érinthető gombokat és a LED-képernyőt, hogy élvezze a kézi pumpálást, vagy állítsa be a nyomást és az időtartamot akár egy 20 perces edzés erejéig.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™ segítségével, egy hatalmas péniszpumpával, amely minden használatnál nagyobb és jobb eredményeket biztosít. Növelje és javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Tapasztalja meg gyors és megbízható teljesítmény erejét, újra felszabadítja az erősebb, erősebb és tartósabb erekció maximális potenciálját a Max Boost pénispumpával!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    A Hydromax5 a Bathmate Hydromax X-sorozatú, 10 cm körüli péniszméretű pumpák friss frissítése. Eleinte az a legfontosabb, hogy a méretének megfelelő szivattyút válasszunk, mert pontosan erre a tulajdonságra tervezték. Ez gyorsabban viszi fel a következő szintre, és kényelmes élményt biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    A péniszpumpa vákuumszívást, ritmikus negatív nyomásingadozásokat hoz létre, amelyek felfújják a péniszt, kitágítják a barlangos ereket és fokozzák a véráramlást, ezáltal elősegítve a nagyobb, erősebb és erősebb pénisz kialakulását. Puha és valósághű zsebes punci férfi vákuumszívó maszturbátor, az erőteljes automata vákuumszivattyú beszívja a levegőt a csészébe, összenyomja és kitágítja a belsejét, valamint szívja a pénisz.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Tökéletes választás, ha a pénisznöveléssel kezdi, a Hydro7 volt az első hidropumpa, amelyet létrehoztunk. A Hydro7 egy gyengéd, de hatékony péniszpumpa, amely valódi eredményeket biztosít, miközben növeli a pénisz hosszát és kerületét, miközben javítja az erekciós keménységet és a tartós teljesítményt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Bemutatjuk az Optimum Series® Vibro Air Pump-ot, a világ első nyomásvezérelt vibrációs szivattyúját, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöt és páratlan élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Hagyd virágozni a virágodat. Az Automatikus vibrációs újratölthető Pussy Pump lágy ívei sima szilikonnal átölelik az érzékeny területeket a csúcsminőségű érzéki élmény érdekében.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Kristálytiszta, masszív tapadókorong intim területre, illeszkedő rögzítőhüvellyel. Dugattyús markolatú szivattyúval felszerelt, csővel és szeleppel, amely akár 600 Mbar negatív nyomást is képes létrehozni, és intenzív szívási élményt biztosít. Tartalmazza a FRÖHLE bevezető csövet, hogy tovább növelje az élvezetet.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Edzés, szórakozás és erő a pénisznek!

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Növelje erekcióját nagyobbra, keményebbre a legújabb szivattyútechnológiával. Érje el teljes teljesítménypotenciálját, mérje előrehaladását, és finomítsa a szivattyúbeállítást, ahogy az Önnek megfelel! Csúsztassa be a puha szilikon hüvelybe, és biztonságosan és fokozatosan juttassa be a keringést a szerszámába a nyomógombok segítségével.

    37 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    A Hydromax5 a Bathmate Hydromax X-sorozatú szivattyúink friss frissítése 10 cm körüli péniszmérethez. Eleinte az a legfontosabb, hogy a méretének megfelelő szivattyút válasszon, mert pontosan erre a tulajdonságra tervezték. Ez gyorsabban viszi fel a következő szintre, és kényelmes élményt biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    A szex a legtöbb kapcsolat alapja és vége. Egyes kapcsolatokban azonban a szex csak az egyik oldalon nyújt kielégítést. Sajnos a nő sokszor kimarad és nem tetőzik. A Duo Extreme Prosefessional Vagina szett lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy fokozza szexuális életét! A készlet tartalmaz egy ovális kristálytiszta intim tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) előkészített nyílással a behelyező csövünk számára, egy 60 mm átmérőjű rugalmas átlátszó tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) és egy dugattyús szivattyút (beleértve csatlakozócső és nyomásszabályozó). Tedd jobban a többiek!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:58

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.