×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrációs tojások

97 - 128 termék, Összesen:204

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Hármast keresel harmadik személy nélkül? Akkor vedd fel az új rituális golyókat a fedélzetre, mert hatalmas lökést ad a szexuális életednek! Szokásos vibráló lövedéknek álcázva az intim területeid felfedezésére vágyó szenvedély forgatagát rejti.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    A Perifit a forradalmi megoldás a medencegyógyításra és az erősítő edzésre. Részben app, részben edző, Perifit ad a Kegel gyakorlatok egy modern frissítést izgalmas gamified technológia segítségével.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    A Svakom Ella Neo Mobile-vezérelt Bluetooth Egg with App egy innovatív vibrációs golyóstojás intelligens funkciókkal és ergonomikus kialakítással. Ez a nagy teljesítményű szerelemtojás vibrátor nemcsak 10 óriási vibrációs móddal és alkalmazás-alapú képességgel rendelkezik, hanem egy extra vibrációs beállítással, a Climax Mode-val is, amely magával ragad. Használja manuálisan vagy az APP-on keresztül, játsszon anole-t, vagy adja át az irányítást a partnerének, fedezze fel a tetszés és az elégedettség új módjait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Jive Kék

    Tapasztalja meg a végső, diszkrét élvezetet a Jive by We-Vibe™ bluetooth vezérlésű hordható vibrátorral. Élvezze a kihangosított játékot egyedül vagy társával az ingyenes We-Connect™ alkalmazással.

    74 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sokoldalú és egyszerűen használható játékot keres? Ez az újratölthető tojásvibrátor nagyszerű kiegészítője az egyéni játéknak, de tökéletes kapaszkodóméret páros játékhoz is. A lila szilikonból, rugalmas zsinórral készült tojás ideális külső stimulációra, de belső viselésre is alkalmas. Miért nem próbálja meg viselni ezt a serkentő tojást az előjáték során a partnerével, vagy akár egy huncut bolti kirándulás alkalmával?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Debby Purple

    Ezzel a kompakt és könnyen használható, 12 funkciós távirányítós tojással extra stimulációt adhatsz szexuális életedhez. Ez a távoli tojás gyönyörűen lekerekített kontúrokkal rendelkezik a tökéletes textúra érdekében a bőrön. A tojáshoz vezeték nélküli kézi távirányító tartozik, így használat közben módosíthatja az intenzitást. A rezgések 12 változtatható sebességgel rendelkeznek, így egyetlen játékkal az érzések széles skáláját tapasztalhatod meg.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    A Perifit Care+ Kegel-gyakorló készüléket mindazok számára tervezték, akiknek minden életszakaszban van hüvelyük, és akik szeretnék helyreállítani, regenerálni és erősíteni a medencefenéküket. Ez az anatómiailag intelligens medencetornázó együtt mozog a testével, több mozgáslehetőséget kínálva, erősíti a medenceizmokat és felkészíti őket a valós élethelyzetekre. Szabadalmaztatott kettős szenzoros technológiánk a piacon kapható összes Kegel tréner közül a legpontosabb méréseket biztosítja.

    178 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Az Ocean Breeze 2.0 abban különbözik elődjétől, hogy az Ocean Breeze sokkal erősebb vibrációs képességgel rendelkezik. Ha korábban rendkívül serkentőek voltak, most egyszerűen orgazmusosak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Még a szoba túloldaláról is, csak egy ujjra van szükség ahhoz, hogy a test beleborzongjon! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel a könnyen használható távirányítós, újratölthető tojás vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas egyaránt otthoni vagy a házon kívüli!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Könnyű használatra tervezték, így még a legsötétebb éjszakán is pofonegyszerű a kezelése. Frusztrációmentes és tökéletes az élvezethez, egyetlen nyomás intenzív stimulációt hoz Önnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Elég merészahhoz, hogy átadja az érzéki irányítást a partnerének? Szeretné, hogy a legcsodálatosabb módon meglepjék?

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elvira Pink

    Adja át az örömet újra és újra. Szuper puha, orvosi minőségű szilikonból készült, 12 vibrációs beállítás biztosítja, hogy mindig megtalálja a tökéletes rezgésérzetet!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ez a rendkívül szép vibrogolyó dupla mennyiségű stimulációt biztosít – nemcsak hüvelyileg, hanem stimuláló karjával a csiklójának is örömet okoz. 4 vibrációs mód közül választhat 4 sebességben.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Izgassa partnerét, miközben távolról irányítja örömét! Játsszon 10 rezgésmóddal, köztük 3 sebességgel és 7 pulzáló mintával. A selymesen sima szilikon tojás hangulata ívelt formája a testhez simul, így kényelmes viselet otthon vagy egy huncut éjszaka alatt. Mind a csatlakozó, mind a távirányító újratölthető, és akár 10 méteres vagy 33 láb távolságban is működik egymástól!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    A Sweet Smile vízálló RC hajlítható bugyi vibrátora a hajlítható G-pont vibrátor és a csiklóvibrátor nyerő kombinációja. A bugyi belsejében viselt selymesen puha bugyi vibrátor egyszerre nyújt hüvelyi és csikló élvezetet – csendesen és diszkréten, anélkül, hogy bárki észrevenné!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LUV EGG Green

    Tegye kihívás elé magát és partnerét a LUV EGG-vel! Ez a távirányítós vibrációs tojás tökéletes azoknak a partnereknek, akik izgalmas szexjátékot keresnek. A vibrációs tojás puha szilikonba van csomagolva, amely testbiztos, kényelmesen érzi magát a bőrön és alaposan tisztítható. A LUV EGG extra erős motorral rendelkezik, 12 vibrációs beállítással. A tojás vízálló, újratölthető és vízbázisú síkosítóval kombinálva is használható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    A Feelztoys Motion Love Balls remek érzést kelt benned! A kúpgolyók játékosak és izgalmasak, mozognak és forognak, hogy jó rezgéseket adjanak. És mivel csendesek és vízállóak, mindenhol használhatod őket! Akár nyilvánosan is. Mivel a távirányító hatótávolsága 15 méter, a házon kívül is kereshet kísértést és izgalmat partnerével.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Remote Dual Motor Kegel System azért van itt, hogy intenzívebbé tegye az edzési rutint. A CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, kettős motorral és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely éppoly kényelmes, mint amilyen izgalmas.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Az egyik legsokoldalúbb alkalmazáshoz csatlakoztatható játék a piacon. A Lovelife krush egy Bluetooth®-kompatibilis, behelyezhető örömgolyós távirányítós játék, valamint egy intelligens Kegel edző. Ez a játék elnyerte a Best of Show díjat a Consumer Electronics Show-n 2016-ban a digitális egészség és fitnesz kategóriában.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Élvezze az aranyos, de funkcionális, földimogyoró alakú készülékét, a Slay® #ThrustMe-t

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Újratölthető vibrogolyós Shaking Love Ball (RC) a Javidától, belsejében remegő/pulzáló mágnessel, amely 8 különböző sebességgel mozog fel és le. Az üzemmódok egyszerűen beállíthatók a távirányító gombjával. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy partnere is használhatja – az öröm meglepő pillanataihoz és izgalmas irányítási játékokhoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Egyszerre öröm a nőnek, a férfinak és mindkettőjüknek! Nagyon sok szexi szórakozásban lesz részed ezzel a készlettel, hidd el nekünk. Tartalmaz egy cserélhető mini vibrátort alkalmazással vezérelhető funkciókkal, valamint egy Dante II szilikon erekciós gyűrűt és egy Candy csiklóizgatót, amelybe a mini vibrátort be lehet illeszteni. Élvezd a mámorító izgalommal teli előjátékot, valamint az intenzívebb szeretkezést, megéri!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Syrene Purple

    A SYRENE egy USB újratölthető golyós vibrátor elemes távirányítóval. A Syrene egy golyó erejét tölti be egy hosszú, rugalmas nyakkal, amely bárhol elérheti, ahol csak szeretné.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Az Ocean Breeze 2.0 abban különbözik elődjétől, hogy az Ocean Breeze sokkal erősebb vibrációs képességgel rendelkezik. Ha korábban rendkívül serkentőek voltak, most egyszerűen orgazmusosak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Szabadítson fel egy stimulációs vihart a George vibráló távirányítós szerelem tojással. Az új, robbanékony, selymes szilikon külső a tojás teljes kerületét beborító élvezeti sörték tömkelegével hihetetlenül intenzív és orgazmusos érzeteket biztosítanak. Ez a különleges játék elgyengíti, és remegni fog a térde.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:204

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.