×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrációs tojások

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    A Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls 2 nagy teljesítményű vibrátorral lep meg, amelyek rugalmas szilikon szíjjal vannak összekötve. Egyidejű vaginális és anális stimulációhoz. A szilikon pánt szorosan és szinte észrevétlenül illeszkedik a perineum köré. Így a ruha alatt is diszkréten hordható. Alkalmas a hüvely és a csikló egyidejű belső és külső stimulálására is.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Adrien Lastic elegáns dupla játéka egy csiklószívó stimulátort tartalmaz vibrációs tojás kombinációval és beépített távirányítóval, amely az autentikus kettős eksztázis kiterjesztésre készült. A távolság és a hely már nem probléma, mert az új alkalmazásunkon keresztül csatlakozhat, és meghitt pillanatait megoszthatja partnerével.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Nappali örömök és éjszakai elégedettség az INYA Vénuszával. Távirányítású, szóló használatra vagy robbanékony páros játékhoz. Az erőteljes, kényelmes és könnyen kezelhető Venus plüss, testbiztos szilikonba burkolt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    A vibráló tojás Virginia olyan kellemes titok lehet, hogy nehéz nem megmutatni a hatását. Amikor a viselő nő átadja a távirányítót a partnerének, mélyen elrejtett titok lehet kettejük között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Most már igazán SZÓRAKOZhat a telefonjával! Tapasztalja meg a legjobb technikai szórakozást egy teljesen új szenzációval.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina KegelSmart 2

    A KegelSmart egy forradalmian új módszer a Kegel-munkához. Csakúgy, mint egy személyi edző, ez is egy egyszerűen követhető, biztonságosan használható és teljesen az Ön egyéni igényeihez szabott rutint állít fel. A KegelSmart a legegyszerűbb és legokosabb módja annak, hogy egy rendszeres Kegel-gyakorlatot iktasson be az ütemtervébe, amely gyorsan erősíti az erőt és gyökeresen megváltoztatja az életét.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    A Smart Dream II egy távirányítós vibrációs tojás külső csiklóstimulátorral, hipoallergén textúrájú és kettős stimulációt kínál: belsőleg és külsőleg a csikló számára. A Smart Dream II tojás puha szilikon anyagból készült, és selymesen sima tapintású. Ez a különleges vibrációs tojás nagyszerű stimulációt hoz létre, amely az erogén zónákat célozza meg. Két nagy teljesítményű és csendes motorral felszerelve a legigényesebb felhasználóknak is örömet okoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Távolról, a FeelConnect3.0 Applikációval vezérelve adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, egy okos kegel edző, amely magas érzékenységű, többpontos filmszenzorokat használ a finom izomerő érzékelésére, valamint a Magic Kegel APP, amely edzésekkel, értékeléssel és útmutatással segíti a női felhasználókat a medencefenék izomzatának javításában.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    A Svakom Ella Neo Mobile-vezérelt Bluetooth Egg with App egy innovatív vibrációs golyóstojás intelligens funkciókkal és ergonomikus kialakítással. Ez a nagy teljesítményű szerelemtojás vibrátor nemcsak 10 óriási vibrációs móddal és alkalmazás-alapú képességgel rendelkezik, hanem egy extra vibrációs beállítással, a Climax Mode-val is, amely magával ragad. Használja manuálisan vagy az APP-on keresztül, játsszon anole-t, vagy adja át az irányítást a partnerének, fedezze fel a tetszés és az elégedettség új módjait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Hármast keresel harmadik személy nélkül? Akkor vedd fel az új rituális golyókat a fedélzetre, mert hatalmas lökést ad a szexuális életednek! Szokásos vibráló lövedéknek álcázva az intim területeid felfedezésére vágyó szenvedély forgatagát rejti.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Izgassa partnerét, miközben távolról irányítja örömét! Játsszon 10 rezgésmóddal, köztük 3 sebességgel és 7 pulzáló mintával. A selymesen sima szilikon tojás hangulata ívelt formája a testhez simul, így kényelmes viselet otthon vagy egy huncut éjszaka alatt. Mind a csatlakozó, mind a távirányító újratölthető, és akár 10 méteres vagy 33 láb távolságban is működik egymástól!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Sokkoljon és zúgjon kívül-belül ezzel az E-Stim szilikon tojással! Erőteljes belső motorokkal az intenzív vibrálásért és az egyszerű elektromos stimulációért, tápdoboz, vezetékek vagy elektródák nélkül. Tökéletes azok számára, akik egy egyszerű módot szeretnének az elektromos játékra – sokkolja magát vagy szerelmét kívül-belül, miközben intenzív zümmögő élvezetet élvez, és felvillanyozza érzékeit!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Egyszerre öröm a nőnek, a férfinak és mindkettőjüknek! Nagyon sok szexi szórakozásban lesz részed ezzel a készlettel, hidd el nekünk. Tartalmaz egy cserélhető mini vibrátort alkalmazással vezérelhető funkciókkal, valamint egy Dante II szilikon erekciós gyűrűt és egy Candy csiklóizgatót, amelybe a mini vibrátort be lehet illeszteni. Élvezd a mámorító izgalommal teli előjátékot, valamint az intenzívebb szeretkezést, megéri!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Vibráló töltény távirányítóval.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Az Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser a cinkötvözetből készült stimulátor párnákat használja az izgalomért és a csúcspontért felelős kismedencei izmok automatikus tonizálására és erősítésére. Bizsergető kegel súlyunk 7 rezgésfunkcióval, 5 elektrostimuláló párnával és rugalmas behúzózsinórral rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és a felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót a bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ez az erőteljes plüss tojás készen áll arra, hogy örömet okozzon és kielégítse – használja ezt a tojást a belsejében és a külsejében, és élvezze a bársonyos külsőt, a kinyomható testet és az erőteljes vibrációs funkciókat. Tökéletes egyéni használatra vagy partnerjátékra! A meghosszabbított vezeték tartalmazza a bekapcsológombot, és lehetővé teszi a funkciók közötti váltást, miközben a golyó be van helyezve, így szabályozhatja a rezgést a behelyezés közben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIRE EGG , Ne tévesszen meg kis mérete, úgy tervezték, hogy meglepjen. Az AD EGG diszkrét, erőteljes és hihetetlenül sima. Kizárólag a szeméremtesthez készült, így játszhat a hegyével és a széleivel, az ajkaival és az örömpontjaival. Extra bársonyos szilikonrétege csiklója új kedvenc textúrája lesz, ráadásul puha!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Ball Pink

    A Sweet Smile anatómiailag tökéletes formájú vibrációs szerelmi tojás RC Double Pleasure Love Ball a rugalmas csiklóvibrátorokat egyesíti az intenzív kettős stimuláció érdekében, belső és külső örömöket is kínálva. Anális játékhoz is használható. A kétmotoros vibrációs játék rendkívül rugalmas, és egy kényelmes távirányítót is mellékeltek hozzá, amely lehetővé teszi az egyéni szórakozást és az izgalmas játékot a partnerrel.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.