Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Womanizer

1 - 32 termék, Összesen:71

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Satisfyer Pro 2

  A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

  35 900 Ft

  10 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

  A szenzáció végső ideje - ez a különleges Nyúl a múzsája, amely orgazmákat szed a szuperlatívumok naplójához. A Satisfyer család tipikus stílusában serkenti a szeretetet a gyöngyön keresztül érintetlen nyomásnyomással, mélyebb stimulációt biztosítva, ami több orgazmust eredményez. Ez a tehetség önmagában elégedetlen mosolyt keltett a női arcokon szerte a világon. De minden sütemény megérdemli a jegesedést, és ennek a filozófiának megfelelően a Satisfyer Pro G-Spot Rabbit fejlesztették ki. Kiterjeszti a klitorisznyomás-hullám-ingerlés egyedülálló érzését, és egy további G-spot masszázst is tartalmaz. Érdemes megragadni néhány napot a munkából, és bedobni őket az ágyban, együtt ezzel az innovatív kedveskedővel.

  35 900 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Vibration

  Az életstílus, a játékok és az érzékiség minden szerelmeseinek hívása: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja a vágyak álmait: Ha a Pro 2 korábbi verziójának mélyen serkentő Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz vezetett, akkor tartsa szorosan, mert utódja új, további rezgési funkciója katapultál egyenesen a 9-es felhőhöz vagy 9000-re! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibrációs” frissítést kap.

  28 900 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Pro 4 Couples

  A felejthetetlen kiemelésekre való alkalom, a Satisfyer Pro 4 Couples megnyitja az erotikus játékok új világát. A klasszikus páros vibrátorok által inspirálva az együttélés során viseli és mindkét partnert egyidejűleg serkenti. De ez a szórakoztató játékmadár többet kínál, mint csupán egy fárasztó gyengeség érzés, izgalmas vibrációk és egy csillogó G-spot masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában a női csikló érintetlen nyomást fejt ki nyomásnyomok révén. mélyebb stimuláció, amely több orgazmához vezet. Engedélyezett élmény!

  35 900 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 3 Vibration

  Mint egy elegáns párduc a következő csúcsra vadászni - kecses és erőteljes - ez a titokzatos öröm, a selymes matt fekete alatt az éjszaka folyamán csúszik. Célja: A szeretet gyöngy. Miután célzott a zsákmánya, nincs menekülés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám-intenzitásnak és további rezgési funkciónak köszönhetően türelmesen vár, amíg a tökéletes pillanat meg nem érkezik. Akkor szenvedélyesen megragadja a helyet, simogatja a forró helyét, és felejthetetlen orgazmusokkal zavarja meg - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten hasonlít, mint egy szelíd cica, amint az ecstasy-ben megnyomja, elfelejtve a körülötte lévő világot.

  28 900 Ft

  13 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Pro Traveler

  Függetlenül attól, hogy Ön globetrotter vagy boldog otthon: a praktikus sapka mágneses zárral rendelkezik, így az Ön kedvessége diszkrét és higiénikus társa. Kompakt méretének köszönhetően a Satisfyer Pro Traveler gyorsan befér a táskájába. Az elegáns formatervezésnek és a lélegzetelállító belső technológiának köszönhetően életmódot nyújtó termék, amely nem tartalmaz semmilyen játékgyűjtést.

  23 900 Ft

  8 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Duo Black

  A DUO a klitorális és a G-spot stimuláció tökéletes keverékét biztosítja. A DUO klitoris stimulátor a Pleasure Air ™ technológiát használja, míg a G-pontodat tökéletesen ívelt és erős vibrátor segítségével masszírozzák. Készülj fel a kevert orgazmusra, amit mindig is akartál.

  83 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer One Night Stand

  35 perc a végső elégedettségért! Az elemek nem cserélhetők.

  9 590 Ft

  1 789 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Inside Out

  Minden termékünk a szabadalmaztatott Pleasure Air technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy orgazmust tapasztaljanak percek alatt. Mindazonáltal gyakran azt mondják, hogy míg a klitorisz stimuláció rendkívül kellemes, úgy érezheti, mintha a közelség és az intimitás hiánya hiányzik. Ezért fejlesztettük ki az InsideOut-ot. Az InsideOut az eredeti Nyomás hullám stimuláció mellett vibrátorral is rendelkezik. A 12 intenzitási szint a klitorális stimuláció és a 12 szint a vibrátor, akkor megtalálja a beállítást, amely csak az Ön számára. Ezen funkciók egymástól függetlenül is vezérelhetők.

  71 900 Ft

  59 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Cruise Cerise

  Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

  83 900 Ft

  23 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Plus Vibration

  Élvezze a Satisfyer nyomásnyomását, de hiányolja a klasszikus, fekvő vibrátor érzéki rezgését? Az új Satisfyer Pro Plus rezgés egyesíti az áhított, stimuláló nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel, és ezzel páratlan élményt nyújt Önnek!

  35 900 Ft

  14 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Black

  Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

  71 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Cruise Black

  Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

  83 900 Ft

  23 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium Red-Gold

  A Womanizer Premium az ideális technológiák és a kiváló minőségű design ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia szerkenzi a csikóját anélkül, hogy kapcsolatba lépjen - egy szuperspottól egy szuperhatalomig, 12 különböző intenzitással. Az új autopilot funkcióval váratlanul és meglepően új módon élvezheti az orgazmusát. A ritmus minden alkalmazással megváltozik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor kezdődik, amikor a bőr felületét megérinti. Ez nemcsak csendesebb a használat, hanem még élvezetesebbé teszi az élvezetet. Az egyedülálló feldolgozásnak köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  83 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer 1

  A Satisfyer 1 legújabb verziója! Az intenzívebb, gyorsabb és többszörös orgazmusért.

  16 790 Ft

  8 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium Black-Gold

  A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű design ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia serkenti a csikóját anélkül, hogy kapcsolatba lépne - a szuperspottól a szuperhatalomig, 12 különböző intenzitással. Az új autopilot funkcióval váratlanul és meglepően új módon élvezheti orgazmusát. A ritmus minden alkalmazással megváltozik. A Smart Silence érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor kezdődik, amikor szinte megérinti a bőr felületét. Ez nemcsak csendesebb a használata, hanem még élvezetesebbé teszi az élvezetet. Az egyedülálló feldolgozásnak köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  83 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Luxury Haute Couture

  Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultra-puha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen részletezett valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobb módon, mert megéri! Vannak fényűző formatervek, a legjobb anyagok és a csillogás a sikátorban? Ezután az új Satisfyer luxusgyűjtemény finomított gyöngyszeme, extra izgalmas rezgésmóddal, a játékgyűjtemény tökéletes fénypontja.

  37 900 Ft

  23 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer 2

  Az elegáns és népszerű Satisfyer 2 nem hiányozhat egyetlen piperetáskából sem. Az ergonómikus forma és elemmel működő funkció teszi ezt a szerkezetet az érintkezés nélküli kényeztetés művészévé. A Satisfyer innovatív nyomáshullám technológiával működik. A két kezelőelemnek hála gyors és egyszerű a működtetése és 11 intenzív program állítható be rajta.

  17 990 Ft

  11 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Luxury High Fashion

  Dolgozunk a leíráson.

  47 900 Ft

  29 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Cruise Pink

  Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

  83 900 Ft

  23 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

  A Satisfyer Pro Penguin kéznél levő dizájnjája különösképpen lenyűgözi az újoncokat az érzéki önálló játékhoz, aranyos formájával és egyszerű használatával. Ez a nyomáshullámú vibrátor görbült fejét soha nem tapasztalt, 11 csúcspontot megelõzõ csúcsok alkotják. Az újratölthető akkumulátorok készen állnak minden kalandra.

  33 900 Ft

  11 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

  Új luxusszint - valódi bőr és valódi nemesfém

  37 900 Ft

  23 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Szilikon pótfej

  Cserélhető sapkák a "Satisfyer Pro2" termékhez.

  7 190 Ft

  4 690 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Duo Bordeaux

  A DUO a klitorális és a G-spot stimuláció a keverékét. A DUO klitoris ösztönzi a Pleasure Air ™ technológiát, a G-pontodat és a vibr vibrátorokat. Készülj fel egy kevert orgazmusra, amit mindig akartál.

  83 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Liberty Powder Blue

  Hölgyeim, készülék és felajánlása: stílusos fedéllel és hat fokozatú stimuláció, Liberty garantált az örömöt minden bolygón.

  47 900 Ft

  35 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Liberty Lilac

  Hölgyeim, készülj fel a felszállásra: stílusos fedéllel és hat fokozatú stimulációval, a Liberty garantálja az örömöt minden bolygón.

  47 900 Ft

  35 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Irresistible Mythical Purple

  A Mythical rendelkezik egy nagy teljesítményű, 10-fokozatú, új generációs F1 motorral, amely rugalmas hegycsúcsos vibrátorral rendelkezik, és amely minden nő alakját befogadja, és tökéletesen formázza a g-pontot, hogy a legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical egy újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely mágneses USB töltőporttal és töltővel rendelkezik. Teljesen feltöltve 60 percig tart. A puha tapintású, zökkenőmentes és vízálló kivitel orvosi minőségű szilikonból készül, így a mitikus könnyen tisztítható.

  42 900 Ft

  25 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Cerise

  Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

  71 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium White-Gold

  A Womanizer Premium az ideális technológiák és a kiváló minőségű design ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia szerkenzi a csikóját anélkül, hogy kapcsolatba lépjen - egy szuperspottól egy szuperhatalomig, 12 különböző intenzitással. Az új autopilot funkcióval váratlanul és meglepően új módon élvezheti az orgazmusát. A ritmus minden alkalmazással megváltozik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor kezdődik, amikor a bőr felületét megérinti. Ez nemcsak csendesebb a használat, hanem még élvezetesebbé teszi az élvezetet. Az egyedülálló feldolgozásnak köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  83 900 Ft

  71 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Deluxe

  A kifinomult, luxus Satisfyer Pro Deluxe vibrátor használata egy kis eleganciát hoz a hálószobai játékokba. Ez a praktikus kis gyöngyszem érintés nélkül stimulál, izgalmas nyomás hullámok segítségével és kellemesen illik a kézbe, köszönhetően az ovális kialakításának. A használat ideje és helye nem releváns, köszönhetően az újratölthető elemeknek.

  27 900 Ft

  17 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Classic Dark Purple

  A Womanizer Classic, ahogy a neve már feltárja, a Womanizer klasszikusja - "a kis fekete ruha", azaz a játékaink között. Olyan egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely a tapasztatlan szívóhatást hozza létre a már ismert rezgések helyett. A 8 intenzitási szint sokféle élvezetet tesz lehetővé - az első szint garantálja a gyengéd indítást és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Az egyedülálló feldolgozásnak köszönhetően a Womanizer Classic teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdésre a fürdőben.

  59 900 Ft

  47 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Irresistible Kissable Purple

  Annak ellenére, hogy a Kissable csendes, soha nem tudjuk garantálni. A Kissable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely mágneses USB töltőporttal és töltővel rendelkezik. Teljesen feltöltve 60 percig tart. A Kissable 100% -ban vízálló - ez azt jelenti, hogy vissza lehet térni a zuhanyfej használatához. A puha tapintású, sima és vízálló kivitel orvosi minőségű szilikonból készül, így a Kissable könnyen tisztítható.

  36 900 Ft

  22 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:71

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.