0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Womanizer

1 - 32 termék, Összesen:175

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Satisfyer Pro 2

  A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

  20 790 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

  Itt az ideje a  legjobb érzésnek - ez a különleges Nyúl a múzsája, és a legfelsőbb orgazmusokkal tölti el Önt. A Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámokon keresztül érintés nélkül stimulálja szerelmi gyöngyét, mélyebb stimulációt biztosítva, amely többszörös orgazmushoz vezet. Ez az adottság önmagában telhetetlen mosolyt varázsolt a nők arcára világszerte. De minden torta megérdemli a habot, és ennek a filozófiának megfelelően fejlesztették ki a Satisfyer Pro G-Spot Rabbit-ot. Kiterjeszti a klitorális nyomáshullám-stimuláció egyedülálló érzését egy további G-pont masszázzsal. Érdemes lehet néhány nap szabadságot kivenni a munkából, és az ágyban tölteni azt, ezzel a megújult élvezeti társsal.

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Vibration

  Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott.

  30 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 4 Couples

  Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 3 Vibration

  Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

  30 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 2+ Pink

  A Curvy 2+ a légimpulzus-stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelést. Funkciói a Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetőek.

  20 790 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer One Night Stand

  Az Egy Éjszakás Kaland tökéletes azok számára, akik elköteleződés nélkül szeretnék felfedezni szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat. Ez a 90 perces korlátozott használatú bevezető termék egy kellemes kedvcsináló, és 4 intenzitási beállítást tartalmaz, hogy örömet okozzon Önnek!

  6 490 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Duo Bordeaux

  A DUO a klitorisz és a G-pont stimuláció tökéletes keverékét biztosítja. A DUO csiklóstimulátora Pleasure Air™ technológiát használ, miközben a G-pontot masszírozza a tökéletesen ívelt és erőteljes vibrátorral. Készüljön fel a vegyes orgazmusra, amire mindig is vágyott.

  90 900 Ft

  72 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

  A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

  35 900 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Plus Vibration

  Élvezi a Satisfyer nyomáshullámait, de hiányzik a klasszikus fektetett vibrátor érzéki rezgése? Az új Satisfyer Pro Plus Vibration az áhított, serkentő nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel ötvözi, páratlan élvezeti élményt ajándékozva Önnek!

  28 900 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Traveler

  Akár egy világjáró, akár jól érzi magát otthon: a praktikus fedő mágneses záródással rendelkezik, így élvezeti barátját egy diszkrét és higiénikus társként. Kompakt méretének köszönhetően a Satisfyer Pro Traveller gyorsan behelyezhető a táskájába. Elegáns kialakításának és lélegzetelállító belső technológiájának köszönhetően ez egy olyan életmód termék, amely nélkül egyetlen játékgyűjtemény sem maradhat.

  25 900 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium Red-Gold

  A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé is teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  90 900 Ft

  57 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

  A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

  16 890 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Womanizer Premium 2 Bordeaux

  A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – igazából a szexjátékok Pradája, tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet szeretnének, mint egy játékeszköz. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt. A PREMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

  77 900 Ft

  64 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

  A 3 motorral rendelkező szilikon Satisfyer Curvy Trinity 3 elrontja az összes forró pontját: Használja ráhelyezett vibrátorként, nyomáshullámvibrátorként vagy G-pont vibrátorként a teljes változatosság érdekében, amikor egyedül tölti az időt.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Irresistible Desirable Black

  A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

  41 900 Ft

  25 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

  3 teljesítményű motor teszi a szilikon Satisfyer Curvy Trinity 4-et sokoldalú, sokoldalúvá. Az örömhozó használható fekvő, nyomáshullám- és G-pont vibrátorként, és intenzív rezgésekkel és pulzáló nyomáshullámokkal büszkélkedhet.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Adrien Lastic Inspiration Red

  Adrien Lastic elegáns dupla játéka egy csiklószívó stimulátort tartalmaz vibrációs tojás kombinációval és beépített távirányítóval, amely az autentikus kettős eksztázis kiterjesztésre készült. A távolság és a hely már nem probléma, mert az új alkalmazásunkon keresztül csatlakozhat, és meghitt pillanatait megoszthatja partnerével.

  39 900 Ft

  24 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Szilikon pótfej

  Cserélhető sapkák a "Satisfyer Pro2" termékhez.

  7 790 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

  Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Vibrátor csiklószívóval.

  30 900 Ft

  19 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

  Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer 1

  A Satisfyer 1 legújabb verziója! Az intenzívebb, gyorsabb és többszörös orgazmusért.

  18 190 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium Black-Gold

  A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  90 900 Ft

  57 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Premium Raspberry

  A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. Az a​t Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé is teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

  113 900 Ft

  57 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Love Breeze Copper

  A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

  16 890 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Womanizer Liberty Pink Rose

  Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

  51 900 Ft

  33 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Lora DiCarlo Ose 2 Premium Robotic Massager for Blended Orgasms

  Az Osé 2-t úgy tervezték, hogy utánozza a legjobb emberi érintést, és a G-pont masszírozót és a csiklószájat kombinálja, hogy egyszerre ébressze fel és stimulálja mindkét örömpontot. A legújabb verzió alkalmazkodóbb, intuitívabb, kissé hosszabb testtel és nagyobb rugalmassággal rendelkezik, így a maximális elégedettség érdekében beállíthatja a pozícióját. A kisebb G-pont masszírozóval és a Clitoral v​e​h​i​c​u​l​a Stimulator szélesebb teljesítménytartományával az Osé 2 egyedülálló, testreszabható élményt nyújt, amely még több testen működik.

  165 900 Ft

  103 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 2+ White

  A Curvy 2+ a légimpulzus-stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelést. Funkciói a Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • LELO Sona Black

  Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

  77 900 Ft

  19 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Luxury Haute Couture

  Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

  41 900 Ft

  25 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Love Triangle Black

  Szerelmi háromszögünk a bevált Air-Pulse technológiát mély vibrációkkal és sima szilikonfejjel kombinálja. Praktikus kupakja higiénikus és diszkrét tárolást biztosít mindenkor, még útközben is.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • We-Vibe Melt

  Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

  70 900 Ft

  48 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:175

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.