×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Womanizer

33 - 64 termék, Összesen:278

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Wave Chrome

    A Womanizer Wave az első kombinált zuhanyfej és vízmasszírozó csiklóizgató, amely egyesíti a hansgrohe fürdőszobai szakértők és a Womanizer, a gyönyörök vezetője szakértelmét, hogy egy igazán kiemelkedő crossover-t hozzon létre - a gyönyör zuhanyfejet.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Wave White

    A Womanizer Wave az első kombinált zuhanyfej és vízmasszírozó csiklóizgató, amely egyesíti a hansgrohe fürdőszobai szakértők és a Womanizer, a gyönyörök vezetője szakértelmét, hogy egy igazán kiemelkedő crossover-t hozzon létre - a pleasure zuhanyfejet.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    A Satisfyer Cotton Candy ovális formájával és kompakt kialakításával tűnik ki. A testbarát szilikonból készült, ráfektethető vibrátor a nyomáshullámok és a vibráció izgalmas kombinációjával kényezteti a csiklót.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Red-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé is teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    A Vera by Revel lüktető légimpulzus technológiával rendelkezik, hogy a megfelelő helyekre szállítsa a lüktető érzéseket. A szuper puha szilikonból készült Vera utazásra alkalmas, vízálló és újratölthető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Cserélhető sapkák a "Satisfyer Pro2" termékhez.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony by INYA - Multifunkcionális kontúros vibrátor, amely három motorral rendelkezik, amelyek erőteljes G-pont rezgéseket biztosítanak, miközben izgalmas légtechnológiával érzékien stimulálják a csiklót. Vízálló és újratölthető. Alkalmas minden síkosítóval. Platina minőségű szilikonból készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser-rel, és keltse életre a szemtelen fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Minden nő megérdemli, hogy valaki teljes figyelmet szenteljen neki! Minden nő megérdemli az orgazmust és az örömöt. Minden nő megérdemli a Paloqueth Dual Stimulationt, egy megfizethető és praktikus kisegítőt. Hagyja, hogy szívja a csiklóját, és közben rezegjen közvetlenül a G-pontján!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Black

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet nyújtja a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Lilac

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágyai csúcsát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Ismerje meg a látványos, hármas hatású szonikus masszírozót, amely teljesen megváltoztatja a kevert orgazmusról alkotott elképzeléseit. Az ENIGMA Wave™ a mára már legendássá vált ENIGMA™ termékcsalád minden tulajdonságával rendelkezik, de ami megkülönbözteti a többi eszköztől, az a jellegzetes WaveMotion™ technológia bevezetése a G-pont hipnotikus stimulálásához.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:278

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.