×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Madagaszkár bárunk megtestesíti Francois Pralus szeretetét e színes sziget iránt. Babunkat Ambajából, a criollos fákban gazdag Sambirano régióból szerzjük be.

Gyártó:

Francois Pralus

4 790 Ft

3 990 Ft

Raktáron - Önnél már 3.4.

Részletek

Madagaszkár bárunk megtestesíti Francois Pralus szeretetét e színes sziget iránt.
Babunkat Ambajából, a criollos fákban gazdag Sambirano régióból szerzjük be.
Csokoládénk olyan jól kiegyensúlyozott a ropogós savval, gyümölcsösséggel és virágos jegyekkel.
Nem csoda, hogy ez a legjobb eladónk.
Bab típusa: Criollo

Összetevők: 75% csokoládé (kakaó, cukor, tiszta kakaóvaj, nem GMO szójalecitin). Hűvös, száraz helyen tárolandó 16 és 18 °C között. Nyomokban dióféléket vagy tejet tartalmazhat.
 

"Amikor Bernachonnál gyakornok voltam, hirtelen eszembe jutott, hogy készíthetek saját csokoládét kakaóbabból."

François Pralus kivételes csokoládékészítő mester, mert egyike azon keveseknek Franciaországban, akik saját csokoládét gyártanak. Ma közel 100 tonna Pralus csokoládét gyártanak és értékesítenek évente.

François Pralus szárított kakaóbabbal dolgozik, amelyet a világ legjobb kakaóültetvényeiről kap, különösen Dél-Amerikából és Indonéziából.

Ebből a kivételes babból körülbelül tizenöt tiszta fajtát és 4 keveréket hoz létre.

"Mindent magam csinálok, mondja François Pralus, ahelyett, hogy speciális beszállítóktól vásárolnék."

És még tovább ment, mióta madagaszkáron saját kakaóbabültetvénye van.

François Pralus elárulja egyik kis titkát, hogy pontosabb képet adjon arról, hogyan juthat hozzá a megfelelő ízhez, mielőtt elkezdené a gyártást:
"A kakaót vízben főzöm le, mint a gyógyteát, és enyhén cukorral édesítem, majd hagyom ülepedni. Így már a gyártási folyamat megkezdése előtt pontos képet kapok arról, hogy milyen lesz az íze."

További információk

Kakaó szint 100%
Hozzávalók cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Táplálkozási értékek 100g-onként
Energia érték 571 kcal / 2364 kJ
Fats 44 g
Fehérjék 12 g
Szénhidrát 24 g
ebből cukrok 2 g
Márka Francois Pralus
Súly 100 g
Kategóriák 100% csokoládé, Étcsokoládé, Francois Pralus

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.