Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Jimmyjane Afterglow Natural Massage Oil Candle Mystic Mango 127g

Állítsa hangulatot. Szexi gyertyafény, érzéki illattal, Afterglow az összes érzéket bevonja. A bőrápoló kép gazdag, meleg masszázsolajba folyik. A tervező vagy inspirált porcelántartály egyenletesen gyertyát, a jobb szója megadásával a legjobb ár-értéket.

Gyártó:

Jimmyjane

14 390 Ft

8 290 Ft

Raktáron - Önnél már 21.8.

Részletek

Fény. Pour. Élvez.
Állítsa be a hangulatot. Szexi gyertyafény, érzéki illattal, Afterglow az összes érzéket bevonja. A bőrápoló készítmény gazdag, meleg masszázsolajba folyik. A tervező által inspirált porcelántartály egyenletesen melegíti a gyertyát, míg a természetes szója lehetővé teszi a tökéletes hőmérséklet-szabályozást.

Emelje fel minden masszázsélményt. Luxus gyertyák az életed megvilágítására és a jelenléted melegségének növelésére. Természetes szójaalapú készítményünk tiszta és testhőmérsékletre melegszik, és minden masszázshoz érzéki meleg elemet hoz létre. élő szexi.

Ez az aláírási illat az egzotikus Maui mangót és az édes Bergamott aromát ötvözi, hogy lenyűgöző légkört teremtsen. Mandarinvirágok, Hawaii tenyér és friss fűszeres tippek elcsábítják az érzékeket. Használja a Afterglow-ot a Contour M kerámia masszázskővel a legjobb otthoni forró kő masszázs élményhez. Tiszta égetés akár 32 óráig.

  • Multi-Use - illat, megvilágítás, masszázs és bőrápolás
  • Tökéletes olvadáspont - illatosító masszázsolaj
  • Természetes összetevők - Jojoba, Shea vaj, E-vitamin és Aloe

Összetevők: szójaolaj, shea vaj, palmarosa olaj, jojobaolaj, aloe vera, E-vitamin, illat.

FIGYELMEZTETÉS: A tűzveszély elkerülése érdekében a gyertya lángját tartsa távol az éghető anyagoktól. Soha ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát. A gyertyát gyermekektől és háziállatoktól távol kell tartani. A kényelmetlenség vagy égési sérülések elkerülése érdekében mindig olvassa el a gyertyát az olaj használata előtt. Csak felnőttek számára használható. Tartsa távol a viaszot az arcról és az érzékeny bőrről. Ha a bőr irritált, hagyja abba a felhasználást. Ne érintse meg a lángot. Csak külsőleg. A részletes használathoz és óvintézkedésekhez lásd a kézikönyvet.

További információk

Márka Jimmyjane

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.