Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Jimmyjane Afterglow Natural Massage Oil Candle Vanilla Sandalwood 127g

Állítsa hangulatot. Szexi gyertyafény, érzéki illattal, Afterglow az összes érzéket bevonja. A bőrápoló kép gazdag, meleg masszázsolajba folyik. A tervező vagy inspirált porcelántartály egyenletesen gyertyát, a jobb szója megadásával a legjobb ár-értéket.

Gyártó:

Jimmyjane

14 390 Ft

8 290 Ft

Raktáron - Önnél már 21.8.

Részletek

Fény. Pour. Élvez.
Állítsa be a hangulatot. Szexi gyertyafény, érzéki illattal, Afterglow az összes érzéket bevonja. A bőrápoló készítmény gazdag, meleg masszázsolajba folyik. A tervező által inspirált porcelántartály egyenletesen melegíti a gyertyát, míg a természetes szója lehetővé teszi a tökéletes hőmérséklet-szabályozást.

Emelje fel minden masszázsélményt. Luxus gyertyák az életed megvilágítására és a jelenléted melegségének növelésére. Természetes szójaalapú készítményünk tiszta és testhőmérsékletre melegszik, és minden masszázshoz érzéki meleg elemet hoz létre. élő szexi.

A finom szantálfa és a meleg vanília élvezetes keverékével nyugtassa meg az izmokat és az elmédet. A természetes vanília bab, az egzotikus füstölő és a borostyán aromás fúziója érzéki, megnyugtató illatot teremt a látnivalók felkeltésére. Használja a Afterglow-ot a Contour M kerámia masszázskővel a legjobb otthoni forró kő masszázs élményhez. Tiszta égetés akár 32 óráig.

  • Multi-Use - illat, megvilágítás, masszázs és bőrápolás
  • Tökéletes olvadáspont - illatosító masszázsolaj
  • Természetes összetevők - Jojoba, Shea vaj, E-vitamin és Aloe

Összetevők: szójaolaj, shea vaj, palmarosa olaj, jojobaolaj, aloe vera, E-vitamin, illat.

FIGYELMEZTETÉS: A tűzveszély elkerülése érdekében a gyertya lángját tartsa távol az éghető anyagoktól. Soha ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát. A gyertyát gyermekektől és háziállatoktól távol kell tartani. A kényelmetlenség vagy égési sérülések elkerülése érdekében mindig olvassa el a gyertyát az olaj használata előtt. Csak felnőttek számára használható. Tartsa távol a viaszot az arcról és az érzékeny bőrről. Ha a bőr irritált, hagyja abba a felhasználást. Ne érintse meg a lángot. Csak külsőleg. A részletes használathoz és óvintézkedésekhez lásd a kézikönyvet.

További információk

Márka Jimmyjane

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.