×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Intim higiénia és borotválkozás

33 - 64 termék, Összesen:94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Angry Beards Antistick Original Sport Lubricant for your Sack 10g

    Szorul a zsákja? Az Antistick az Angry Beard Calm Balls intim termékcsaládjának része, és pontosan ezt nyújtja - nyugodt golyókat. Sportolóknak, túrázóknak, pincéreknek, egyszerűen mindenkinek, aki úton van. Ne hagyja, hogy a felhorzsolt combok és a rájuk tapadó zsák lehangolja.

    1 899 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Angry Beards Freshfella Ball Wipes 5pcs

    A fényes gép a boldog élet alapja. És ha végzett a motorral, vigyázzon a golyóira. A pénztárcában lévő óvszer mellett a Freshfella intim fedélzet alatti zsírtalanító minden cserkész kötelező kelléke. Ha váratlan romantikus találkozás történik útközben, csak vegye elő a praktikus törlőkendőt. Polírozza le a golyóit, meszelje le a dákóját, és egy könnyű mentolos köntösbe burkolózva készen áll a támadásra!

    2 690 Ft

    2 219 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Védelem és felépülés az anális szex után!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Száraz és friss hónalj a szilárd Bio dezodornak köszönhetően szóda nélkül, szabadalmaztatott CareMagTM D ásványi komponenssel.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Tudta, hogy a borotva nélküli szőrtelenítés fájdalommentes és kényelmes lehet? Próbálja ki ezt a Veet Minima szőrtelenítő krémet, amely néhány perc alatt eltávolítja az összes szőrt, és selymesen hidratált bőrt hagy maga után. Élvezze kellemes illatát és azonnali hatását!

    11 190 Ft

    6 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 10g

    Régóta vártunk rá, irigykedve a srácokra és szemérmetlenül lopva. Még a csomagoláson lévő golyók sem tudtak megállítani minket. De vigyázzatok lányok, ez csak nekünk való! A legendás Antistick női változata, amely megvédi a kidörzsölt comboktól és az irritált mellől. Mert ha dörzsöl, az sosem jó. És egyáltalán nem akarsz úgy kinézni, mint egy végső vonatbaleset, aki randevúzni indul kedvenc szoknyádban, és egy kacsajárással közeledik bálványodhoz.

    1 899 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Kétoldalas elektromos nyíró – A Mae B. kétoldalas elektromos nyírója egy diszkrét szépségápolási eszköz, amellyel a legfinomabb test- és arcszőrzeteket is gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja útközben vagy otthon. 2 különböző pengével szállítjuk az extra pontosság érdekében. Hipoallergén, tartós, rozsdamentes acél pengék, így a testre biztonságos és bőrbarát.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Ez a borotva egy praktikus eszköz az intim területek alapos borotválkozásához. Az eredmény gyönyörűen sima, az élesen lekerekített borotvapengék pedig lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig megőrizze az eredményeket, és kevésbé valószínű, hogy megég a borotva. A borotvához 2 tartozék tartozik. A kényelmes gombnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a kívánt hajhosszt. Használat után könnyedén megtisztíthatja a tartozékokat a mellékelt kefével. Tároljon mindent a kényelmes tárolótáskában, hogy soha többé ne kelljen keresnie az adott alkatrészt.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Száraz és friss hónalj a szilárd Bio dezodornak köszönhetően szóda nélkül, szabadalmaztatott CareMagTM D ásványi komponenssel.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 35g

    Régóta vártunk rá, irigykedve a srácokra és szemérmetlenül lopva. Még a csomagoláson lévő golyók sem tudtak megállítani minket. De vigyázzatok lányok, ez csak nekünk való! A legendás Antistick női változata, amely megvéd a kidörzsölt comboktól és az irritált mell alatti mellektől. Mert ha dörzsöl, az sosem jó. És egyáltalán nem akarsz úgy kinézni, mint egy végső vonatbaleset, aki randevúzni indul kedvenc szoknyádban, és egy kacsajárással közeledik bálványodhoz.

    3 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    IPL szőrtelenítő készülék – A Mae B. IPL szőrtelenítő készüléke selymesen sima bőrt biztosít, és csökkenti a szőrnövekedést az arcon és a testen. Ez a készülék IPL technológiát használ, amely gyengéd, hatékony és a legtöbb bőrtónushoz használható. 5 állítható fényenergia-móddal rendelkezik a hatékony kezelés érdekében. Bőrtónus-érzékelővel és védőszemüveggel rendelkezik. Ez az IPL szőrtelenítő készülék tökéletes a tartós szőrnövekedés csökkentésére. Nem kell szalonutakat tervezni, ez a készülék kíméletes, biztonságos és egyszerűen használható otthon.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    A Veet test- és lábgyantázó csíkok bőrgyógyászatilag teszteltek, és kifejezetten mandulaolajjal és E-vitaminnal készültek, hogy megfeleljenek az érzékeny bőrnek. A speciális, használatra kész, könnyű fogású fül segít a szakértői technika kifejlesztésében, hogy a szőrszálakat a gyökerektől kezdve egyetlen mozdulattal eltávolíthassa. Többszöri használat esetén a Veet test- és lábszárviaszcsíkok segítségével kevesebb, finomabb és puhább szőrszál nő vissza. Élvezze a kellemes illatot és a bőrén érezhető gél textúrát. Alkalmas lábgyantaként és a karok, hónaljak és a bikinivonal szőrtelenítésére.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Minden eddiginél nedvesebb lesz ezzel a részletes, vaginális újdonságszappannal. Egyszerre piszkosodjon és takarítson, miközben dörzsölje magát egy habba. Valószínűleg a legédesebb illatú punci, ami valaha a kezedbe kerül, szóval folytasd, dörzsöld meg jól! Tökéletes ajándék legénybúcsúknak, börtönlakóknak vagy bárkinek, akinek piszkos az elméje!

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Fresh 15pcs

    A Lactacyd friss intim higiéniai törlőkendők gyengéden ápolják és frissítik az intim területeket. Mindennapi használatra szánt. Skálajukban természetes L-tejsavat és Deo Active™ komplexet tartalmaznak, amelyek hosszan tartó frissességet biztosítanak az intim területeken. A törlőkendők 100%-ban biológiailag lebomlanak.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Femina 15pcs

    A Lactacyd femina intim higiéniai törlőkendők egész nap ápolnak és védenek a kellemetlenségektől. Természetes L-tejsavat tartalmaznak, amely segít fenntartani az intim területek pH-egyensúlyát, valamint a nyugtató tulajdonságairól ismert allantoint. Kényelmes csomagolással rendelkeznek. 100%-ban biológiailag lebomlanak.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Wash Travel 50ml

    A Lactacyd mosóemulzió egy klasszikus Lactacyd termék, amely az élet bármely szakaszában harmóniában működik a testeddel. Most praktikus kis utazásbarát csomagban!

    1 579 Ft

    1 259 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Precious Oil 200ml

    A Lactacyd® Precious Oil Intim Hygiene Wash Gel akár 8 órán át tartó hidratálást biztosít.

    3 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Saloos Bio Natural Deodorant Lavender 60g

    A romantikus levendula nyugalmat kölcsönöz a napi forgatagban. Élvezze a száraz és friss hónaljat a szilárd szódamentes Bio dezodornak köszönhetően a szabadalmaztatott CareMagTM D ásványi komponenssel.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Minima Hair removal Cream Dry Skin 400ml

    Tudta, hogy a borotva nélküli szőrtelenítés fájdalommentes és kényelmes lehet? Próbálja ki ezt a Veet Minima szőrtelenítő krémet, amely néhány perc alatt eltávolítja az összes szőrt, és selymesen hidratált bőrt hagy maga után. Élvezze kellemes illatát és azonnali hatását!

    11 190 Ft

    6 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Minima Hypoallergenic Wax Strips Bikini and Underarm 16 pcs

    A Veet Bikini és hónalj gyantacsíkokat kifejezetten az olyan kényes területekre tervezték, mint a bikinivonal és a hónalj. Ezek a gyantaszalagok kis méretűek, amelyek segítségével elérheti ezeket a nehezen hozzáférhető helyeket - hogy szép és sima legyen, hosszantartó és kielégítő eredménnyel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Angry Beards Antiperspirant Urban Twofinger 150ml

    Minden pasi kozmetikai készletében kötelező darab. Egy varázslatos doboz, amely a süteményt a desszerthez menti, nem pedig a hóna alá munka közben. Győződjön meg róla, hogy a legizzadtabb hunyóink ledolgozták a farkukat, hogy elkészítsék ezt az izzadásgátlót. Ezért mondjuk büszkén, hogy ez egyike azon kevés deóknak, amelyeket a legképzettebbek terveztek és teszteltek halálra. Kompromisszumok nélkül hatékony formula egy csipetnyi Urban Twofinger illattal.

    4 290 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Minima Hair Removal Cream Normal Skin 100ml

    A Veet szőrtelenítő krém normál bőrre a nem kívánt szőrszálak egyszerű és kényelmes eltávolítására lett kifejlesztve. A krém inkább feloldja, mint levágja a szőrszálakat, a gyökerüknél fogva távolítja el őket, ami azt jelenti, hogy sokkal hosszabb idő alatt térnek vissza. Így hosszabb ideig táplált, puha, sima és rugalmas bőröd lesz. Egy spatula is jár hozzá a könnyű felvitel érdekében.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Cold Wax Strips with Argan Oil 12 pcs

    Hosszú távú sima lábakról álmodsz? Próbálja ki a fenyőgyantával dúsított Veet viaszcsíkokat, beleértve a természetes argánolajjal ellátott, hidratáló hatású törlőkendőket is. Annak köszönhetően, hogy a szőrszálakat a gyökerüknél is eltávolítod, a lábad igazán hosszú ideig sima marad. Élvezze az érzést és a kellemes illatot!

    4 790 Ft

    2 539 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Wash Fresh 200ml

    A Lactacyd Fresh egy intim mosakodógél, amely hosszan tartó frissességet biztosít és segít megelőzni a nem kívánt szagokat. Használata menstruáció alatt és olyan tevékenységek után ajánlott, mint a sportolás, úszás vagy szaunázás. Ez a mosakodógél napi használatra alkalmas.

    3 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Wash Sensitive 200ml

    A Lactacyd Sensitive egy extra enyhe mosakodókrém az intim zónák igazán kíméletes tisztításához. Érzékeny bőrű vagy parfümérzékeny nőknek ajánlott. Ez a gyengéd mosakodókrém napi használatra alkalmas.

    3 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Gen Z Wax Strips Nectarine 10 pcs

    Veet Nektarin illatú gél textúrájú viaszcsíkok. A borotvával történő epilálással ellentétben a Veet hidegviasz csíkok hatékonyan távolítják el a szőrszálakat a gyökerüktől. A szalagok még a nagyon rövid szőrszálakat is megfogják, így nem kell megvárni, amíg elérik a kívánt hosszúságot.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Minima Hair Removal Cream Dry Skin 100ml

    Tudta, hogy a borotva nélküli szőrtelenítés fájdalommentes és kényelmes lehet? Próbálja ki ezt a Veet Minima szőrtelenítő krémet, amely néhány perc alatt eltávolítja az összes szőrt, és selymesen hidratált bőrt hagy maga után. Élvezze kellemes illatát és azonnali hatását!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet Cold Wax Strips Bikini and Armpit 16 pcs

    A Veet Bikini és hónalj gyantacsíkokat kifejezetten az olyan kényes területekre tervezték, mint a bikinivonal és a hónalj. Ezek a gyantaszalagok kis méretűek, amelyek segítségével elérheti ezeket a nehezen hozzáférhető helyeket - hogy szép és sima legyen, hosszantartó és kielégítő eredménnyel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    A Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus mosóemulziót úgy tervezték, hogy erősítse az intim területek természetes mikroflóráját.

    5 690 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    A Lactacyd Pharma Antibacterial egy antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező intim mosakodókrém, amely segít enyhíteni a kellemetlenségeket bakteriális fertőzés esetén*. Ez a mosakodókrém ajánlott menstruáció, terhesség és szülés után, de minden olyan esetben is, amikor nagyobb a fertőzésveszély (szűk ruházat, úszás, sportolás,...)

    5 690 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Saloos Bio Natural Deodorant Rose 60g

    A romantikus rózsa a nyugalom érzését adja a mindennapi nyüzsgésben. Élvezze a száraz és friss hónaljat a CareMagTM D szabadalmaztatott ásványi összetevővel ellátott szilárd szódamentes Bio dezodornak köszönhetően.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Sensitive 15pcs

    A Lactacyd Sensitive nedves törlőkendők alkalmasak a mindennapi higiéniára, védik személyes részeit.

    2 379 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.