×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Intim higiénia és borotválkozás

11 Termék

  • Angry Beards Complete Care for Your Balls + Boxers

    Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy a zacskója nyugodt maradjon - a sportban, az irodában és otthon, amikor hagyja őket lógni. Ez a szett tartalmazza a jó öreg Antistick és Antisweat, valamint a Balls Holder technológiával ellátott boxeralsót. WTF? Igen, csak a golyókat tartják. Egy speciális rekesszel vannak ellátva, amelybe belecsúsztathatja a gömbölyű fickókat, és távol tarthatja őket a comboktól, amelyekhez szeretnek tapadni.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    A Lumière egy speciális bőrápoló krém. Úgy tervezték, hogy a hónaljban, az ágyékban vagy általában a bőrön alkalmazzák. Exkluzív formulája gyors és hosszan tartó hatást tesz lehetővé, amely korrigálja a bőrtónusbeli különbségeket, ragyogóvá és egyenletessé téve azt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Contour Sculpting Roller – A Mae B. kontúrformázó hengere hatékonyan masszírozza a bőrt és az izmokat. Ez a kialakítás tökéletes pihentető masszázshoz és lifting, bőrfeszesítő masszázshoz egyaránt. Ergonomikus és könnyű kialakítás, kényelmes kézben tartani és könnyen használható. A V-alakú masszázsfej összehúzza a bőrt, hogy hatékony mélyszöveti masszázst biztosítson. 100% ABS-ből készült. Alkalmas teljes testmasszázsra ellazításra és vérkeringés fokozására.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pure For Men 60 Capsules

    A Pure for Men prémium szálak és a teljesen természetes összetevők szabadalmaztatott keveréke gondoskodik a könnyű érzésről – és a kifutópályáról a leszálláshoz!

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth All-in-one Ladyshave

    Minden egyben Ladyshave – Vágja le és formázza precízen arc- és testszőrzetét a Mae B többfunkciós borotváljával. Az ergonomikus alakú nyél optimális irányítást és kényelmet biztosít használat közben. Az éles, hipoallergén, rozsdamentes acél pengék hatékonyan és biztonságosan távolítják el az arc- és testszőrzetet. A többfunkciós női borotválkozás egy teljes készletet tartalmaz négy különböző vágófejjel és egy tárolótáskával, hogy a készülék és a tartozék biztonságban legyen.

    15 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Védelem és felépülés az anális szex után!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BlitzBlank 250ml

    A BlitzBlank szőrtelenítő krém kíméletesen távolítja el a zavaró szőrszálakat. A bőr csodálatosan sima lesz, és tisztábbnak, rendezettebbnek is fog tűnni.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Kétoldalas elektromos nyíró – A Mae B. kétoldalas elektromos nyírója egy diszkrét szépségápolási eszköz, amellyel a legfinomabb test- és arcszőrzeteket is gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja útközben vagy otthon. 2 különböző pengével szállítjuk az extra pontosság érdekében. Hipoallergén, tartós, rozsdamentes acél pengék, így a testre biztonságos és bőrbarát.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Ez a borotva egy praktikus eszköz az intim területek alapos borotválkozásához. Az eredmény gyönyörűen sima, az élesen lekerekített borotvapengék pedig lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig megőrizze az eredményeket, és kevésbé valószínű, hogy megég a borotva. A borotvához 2 tartozék tartozik. A kényelmes gombnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a kívánt hajhosszt. Használat után könnyedén megtisztíthatja a tartozékokat a mellékelt kefével. Tároljon mindent a kényelmes tárolótáskában, hogy soha többé ne kelljen keresnie az adott alkatrészt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Angry Beards Balls Set with Sack

    Dolgozunk a leíráson.

    15 290 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Veet EasyWax Electrical Hair Removal Roll-On Kit Legs & Arms 50ml

    Gyantázás egyszerűen és gyorsan otthona kényelmében? Igen! Bemutatjuk ezt az elektromos gyantázó készletet a Veet-től. Kar és láb gyantázására tervezték, és lehetővé teszi a szőrszálak gyors és hatékony eltávolítását. Ezenkívül a gyantázás során a haj puhább lesz, így sokkal puhább és gyengébb lesz, amikor visszanő.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

11 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.