Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

La Gemmes Lay-On Vibrator Amethyst

Gyönyörű drágakövek finom rezgésekkel kombinálva, ez az új vibráló masszírozó a La Gemmes-től. Ez az elegáns, elegáns masszírozó eszköz a bőr számára. A gyengéd rezgések, a drágakövek gyógyító hatásával finom módon kényeztetik a bőrt.

Gyártó:

La Gemmes

29 900 Ft

18 090 Ft

Raktáron - Önnél már 22.1.

  Ingyenes szállítás

Részletek

Gyönyörű drágakövek finom rezgésekkel kombinálva, ez az új vibráló masszírozó a La Gemmes-től. Ez az elegáns, elegáns masszírozó eszköz a bőr számára. A gyengéd rezgések, a drágakövek gyógyító hatásával finom módon kényeztetik a bőrt.

Használjon arcmasszírozót egy finom arcmasszázshoz, frissítse arcszínét a bőr vérkeringésének serkentésével vagy a bőrápolás előkészítésével.
Ez a masszírozó nagyon alkalmas a test érzékeny részeinek kíméletes stimulálására is. Stimulálja intim részeit, például mellbimbóit vagy csiklóját, érezze testében a rezgéseket és a kövek hatását.

A masszírozó elegáns kialakításának köszönhetően kényelmesen elfér a kézben, és 6000 x perc rezgést bocsát ki, így precízen használhatja a masszírozót. Gyönyörű csomagtartóban van, így bárhová is megy, magával viheti a La Gemmes-t. A masszírozó használata egyszerű, 1 gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja a masszírozót. Az akkumulátor könnyen cserélhető a kapcsoló fedelének ellentétes eltávolításával.

Hogyan válasszuk ki a drágakövet
Az intuíciója alapján kiválaszthatja a megfelelő kristályt - melyik kőhöz vonzódik a legjobban. Nem hozhat rossz döntést; a választott kő a megfelelő kő az adott pillanatban. Ha nem biztos benne, melyik drágakövet részesíti előnyben, akkor a kő energetikai tulajdonságai alapján is kiválaszthatja. Megállapíthatja, hogy egy kő bizonyos ideig történő használata után úgy érzi, hogy inkább egy másik követ szeretne, vagy hogy szívesen váltaná őket. Bízzon az érzésében, és válassza ki, mi érzi jól magát abban a pillanatban.

Ametiszt
Az ametiszt átlátszó, színe az orgonától a sötétliláig terjed. A kő biztosítja a stressz felszabadulását és segíti a testet a negativitás és a negatív érzelmek felszabadításában. Az ametiszt stimulálja a felső csakrát, lehetővé téve számára, hogy elősegítse lelki növekedését. Ez betekintést nyújthat a rossz szokásokba és elutasíthatja azokat. Tisztító tulajdonságainak köszönhetően az ametiszt enyhítheti a fejfájást és csökkentheti a migrént és az alvászavarokat.
Tisztító, védő, tisztító, elősegíti a lelki növekedést.

Specifikációk:
Mérete: 15 x 2,5 cm
Anyaga: fém és 100% drágakő
Akkumulátor: 1 AAA (nem tartozék)

Mivel a kristályok természetes termékek, amelyeket kézzel dolgoznak fel, minden kő egyedi, és minden kő színe és mérete változhat.
A kristályoknak kisebb hibáik lesznek a kövek nyers jellege miatt. Legyen óvatos a kristályának tárolásakor, leeshet, ha leesik.

Normális, hogy egy drágakő az idő múlásával repedéseket szenved, vagy akár el is törik, ez azért van, mert a kő elnyeli az energiát. Vigyázzon a kőre, és a kő használata előtt mindig előzetesen ellenőrizze, hogy a kő még sértetlen-e.

További információk

Márka La Gemmes
Stimuláció csikló
Vibráló vibráló

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.