0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Satisfyer

1 - 32 termék, Összesen:169

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Satisfyer Pro 2

  A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

  38 900 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

  A szenzáció végső ideje - ez a különleges Nyúl a múzsája, amely orgazmákat szed a szuperlatívumok naplójához. A Satisfyer család tipikus stílusában serkenti a szeretetet a gyöngyön keresztül érintetlen nyomásnyomással, mélyebb stimulációt biztosítva, ami több orgazmust eredményez. Ez a tehetség önmagában elégedetlen mosolyt keltett a női arcokon szerte a világon. De minden sütemény megérdemli a jegesedést, és ennek a filozófiának megfelelően a Satisfyer Pro G-Spot Rabbit fejlesztették ki. Kiterjeszti a klitorisznyomás-hullám-ingerlés egyedülálló érzését, és egy további G-spot masszázst is tartalmaz. Érdemes megragadni néhány napot a munkából, és bedobni őket az ágyban, együtt ezzel az innovatív kedveskedővel.

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Vibration

  Az életstílus, a játékok és az érzékiség minden szerelmeseinek hívása: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja a vágyak álmait: Ha a Pro 2 korábbi verziójának mélyen serkentő Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz vezetett, akkor tartsa szorosan, mert utódja új, további rezgési funkciója katapultál egyenesen a 9-es felhőhöz vagy 9000-re! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibrációs” frissítést kap.

  30 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 3 Vibration

  Mint egy elegáns párduc a következő csúcsra vadászni - kecses és erőteljes - ez a titokzatos öröm, a selymes matt fekete alatt az éjszaka folyamán csúszik. Célja: A szeretet gyöngy. Miután célzott a zsákmánya, nincs menekülés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám-intenzitásnak és további rezgési funkciónak köszönhetően türelmesen vár, amíg a tökéletes pillanat meg nem érkezik. Akkor szenvedélyesen megragadja a helyet, simogatja a forró helyét, és felejthetetlen orgazmusokkal zavarja meg - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten hasonlít, mint egy szelíd cica, amint az ecstasy-ben megnyomja, elfelejtve a körülötte lévő világot.

  30 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Advent Calendar 2021

  A kielégítő adventi naptár 24 izgalmas szexuális wellness eszközt, fehérnemű darabot és szexuális wellness termékeket kínál, így ideális ajándék nőknek és férfiaknak, valamint egyedülállóknak és pároknak, akik szeretnének kényeztetni magukat és élvezhetik az érzéki adventi időszakot.

  82 900 Ft

  51 900 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 4 Couples

  A felejthetetlen kiemelésekre való alkalom, a Satisfyer Pro 4 Couples megnyitja az erotikus játékok új világát. A klasszikus páros vibrátorok által inspirálva az együttélés során viseli és mindkét partnert egyidejűleg serkenti. De ez a szórakoztató játékmadár többet kínál, mint csupán egy fárasztó gyengeség érzés, izgalmas vibrációk és egy csillogó G-spot masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában a női csikló érintetlen nyomást fejt ki nyomásnyomok révén. mélyebb stimuláció, amely több orgazmához vezet. Engedélyezett élmény!

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Plus Remote

  A Partner Toy Plus egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt. A vibrátor egyidejű vaginális és csikló ingerlésre használható a közösülés során.

  29 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer One Night Stand

  35 perc a végső elégedettségért! Az elemek nem cserélhetők.

  6 490 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

  A Satisfyer Pro Penguin kéznél levő dizájnjája különösképpen lenyűgözi az újoncokat az érzéki önálló játékhoz, aranyos formájával és egyszerű használatával. Ez a nyomáshullámú vibrátor görbült fejét soha nem tapasztalt, 11 csúcspontot megelõzõ csúcsok alkotják. Az újratölthető akkumulátorok készen állnak minden kalandra.

  35 900 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 2+ Pink

  A Curvy 2+ a légcsapás stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelhetőséget. Funkciói a Connect App segítségével is vezérelhetők.

  20 790 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Joy Violet

  Dupla öröm pár vibrátor

  20 790 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Men Vibration

  A férfias dizájn elegáns fekete színben teszi a maszturbátot diszkrét játékmadára a modern srácoknak. Ergonómikus görbéi tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen kezelheti a gombokat hüvelykujjával, míg az alsó dudor fészek a tenyerében, és az ujjai jó támasztékot találnak az oldalsó hornyokban. Az újratölthető akkumulátoroknak köszönhetően a játék nem csak neked jó, hanem a környezet kedvéért is. Ha a játékmadnának szüksége van több lére, akkor egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB kábellel.

  26 900 Ft

  16 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Heat Vibration

  A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív hőfunkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan reálisan élvezi az Ön kényelmét. A hőfunkciót három szinttel akár 40 Celsius fokig is beállíthatja, és a puha és sima szeretettel rendelkező alagútban megnyugtató meleget meg lehet ölni. Ha az örömteljes eksztázisban bezárja a szemét, és csak hagyja magát elcsúszni az öröm csúcsán, elfelejtené egy villanáson, hogy itt van egy játékkal! Ne higgye el? Akkor próbáld ki!

  30 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Pro Plus Vibration

  Élvezze a Satisfyer nyomásnyomását, de hiányolja a klasszikus, fekvő vibrátor érzéki rezgését? Az új Satisfyer Pro Plus rezgés egyesíti az áhított, stimuláló nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel, és ezzel páratlan élményt nyújt Önnek!

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Satisfyer Double Classic

  A Partner Toy egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt.

  22 900 Ft

  7 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men One

  Stresszált a munkahelyen? Pihenjen a Satisfyer Menekkel. A Satisfyer Menrel egyszerűen állítsa be a nyomást. Attól függően, hogy tetszik neked, az innovatív belső nyomásszabályozó erős vagy enyhe vákuumot hoz létre. A szexi hatás: a Satisfyer Men gyakorlatilag lenyeli a péniszét. Olyan érzés, amely intenzív csúcspontig vezet.

  25 900 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Power Ring

  Ez a halo szeretettel simogatja férfiasságát, de mit csinálsz vele, csak ártatlan! A The Satisfyer Ring biztosítja férfiasságának érzéki korszerűsítését, biztosítva, hogy Ön és partnere tartós, bizsergő, kellemes érzést élvezhessen. Ez a kis örömhordozó nagyszerűen használható együtt, és sok örömteli élményt ad hozzá szerelmi életéhez!

  15 590 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Traveler

  Függetlenül attól, hogy Ön globetrotter vagy boldog otthon: a praktikus sapka mágneses zárral rendelkezik, így az Ön kedvessége diszkrét és higiénikus társa. Kompakt méretének köszönhetően a Satisfyer Pro Traveler gyorsan befér a táskájába. Az elegáns formatervezésnek és a lélegzetelállító belső technológiának köszönhetően életmódot nyújtó termék, amely nem tartalmaz semmilyen játékgyűjtést.

  25 900 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Fun Black

  Nem akarja eljutni egy szivárvány végig, hogy boldogságot találjon? Nos, nem kell, mert csak egy kattintásnyira van! Egy sokoldalú Satisfyer Multifun 3 több mint 33 különféle módszerrel, tiszta örömöt hozva egy másik oldalra! Sokoldalúságán túl sok az egyedülálló szexuális játék lényegesen fontosabb mintolyan elbűvölőek: a Satisfyer Multifun 3 ívelt teste nem kevesebb, mint 3 hatalmas motort rejt magában!

  25 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Joy Pink

  A Multifun 2 örömét fejezi ki a libidó nagyon különleges formájával és 3 erős motorral, amelyek beleszámítanak a szerelmedbe: Míg az egyikük a nagy, felső főtestben van, mindegyik a két ívelt élmény alsó csúcsában a karok izgalmas hangulatot nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy akár az ellene, a tetején, alatt, alatt, akár köztük - a rózsaszín mindenfókusz serkenti, ahogy szüksége van rá! A két alsó motor külön vezérelhető a felső fejtől, így a vibrátor mindkét részében 10 változatos rezgésprogram áll rendelkezésre. 2 gombbal 100 kombinációt hozhat létre.

  26 900 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

  A Curvy 1 + -nk a légcsapás-ingerlés és az intenzív rezgés egyensúlyával örvendezteti meg a csiklót. Ezenkívül ergonomikusan lekerekített teste tökéletesen körvonalazza a legintimebb részeit.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer V Balls 3 pack

  Ha mégis illeszkedik, többet kapsz az életből. És ez a szerelmi életedre is vonatkozik! A Satisfyer-golyóknak köszönhetően a saját vágy-maratont készítheti és formázhatja. A szerelmi gyöngyöket naponta kb. 15 percig viselik a medencefenék izmai - az izmok, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmusokat tapasztaljanak. Ez a tréning nemcsak az Ön, hanem a partnere számára is előnyös: ha a medencefenék izmait képezi, a partnere megtapasztalja a szoros érzés legfőbb érzését - ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan visszafogják Önt, hogy megnyerte a kezdetét. nem tudja megtartani a kezeit egymástól!

  12 990 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men Wand

  Kinek van szüksége a kezére, ha a Satisfyer Men Wand jobban dolgozik? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen becsapják a péniszét, míg a szuper erős rezgések az orgazmustól az orgazmusig masszírozzák. Nem lehet elég ilyen intenzitással!

  25 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Joy White

  Dupla öröm pár vibrátor

  20 790 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 2+ White

  A Curvy 2+ a légcsapás stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelhetőséget. Funkciói a Connect App segítségével vezérelhető.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

  Dupla szórakozás, kétszer öröm - az új Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis klitor stimulátor és belső G-pont vibrátor. A DUAL PLEASURE a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással készült, és új szintre emelt érzékeny utazást!

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

  Csodálatos nyomáshullámok érintkezés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejjel, újratölthető akkumulátorral és ergonomikus, vízálló kivitelével is inspirál.

  16 890 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Pro 2 Szilikon pótfej

  Cserélhető sapkák a "Satisfyer Pro2" termékhez.

  7 790 Ft

  5 090 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Vibes Master

  Satisfyer Vibes Master nagy teljesítményű újratölthető vibrátor.

  25 900 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Joy Black

  Dupla öröm pár vibrátor

  20 790 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Wand-er Woman Black

  Tükör a falon, miért nem pihenhetek egységesán? A megelégedettség új masszőrével gyógymódot nyújt: mindenki társul, aki nem panaszkodik, így nagylelkű masszázst ad Önnek! A lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikon fejének újragondolása erősek köszönhetően a Wand-er nő megoldása a problémákra, enyhítésére egy feszültséget és megkarcolja az esetleges szervezmusos viszketést.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Fun White

  Nem akarja eljutni egy szivárvány végig, hogy boldogságot találjon? Nos, nem kell, mert csak egy kattintásnyira van! Egy sokoldalú Satisfyer Multifun 3 több mint 33 különféle módszerrel, tiszta örömöt hozva egy másik oldalra! Sokoldalúságán túl sok az egyedülálló szexuális játék lényegesen fontosabb mintolyan elbűvölőek: a Satisfyer Multifun 3 ívelt teste nem kevesebb, mint 3 hatalmas motort rejt magában!

  25 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:169

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.