×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázseszközök

33 - 64 termék, Összesen:285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Lépjen be a jövőbe a BLACQ-val, ahol a vibrátorokat egy innovatív digitális képernyő egészíti ki! A BLACQ tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi. Ezért vibrátoraink a széles skáláját kínálják, így Ön létrehozhatja az ideális stimulációt. Állítsa be a sebességet, fedezze fel a különböző vibrációs mintákat, és találja meg a tökéletes ritmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Szereted felfedezni az izgalmas játékosságot? A Woomy kollekció bájos, kiváló minőségű anyagokból készült játékokból áll, amelyek szórakoztató és elegáns megjelenéssel és a legjobb tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A Woomy kollekció egy gyönyörű rózsaszín vibráló fejet tartalmaz, amely segít enyhíteni a fájdalmat a nyakban, a vállban és még sok másban. Ugyanakkor ne habozzon megörvendeztetni vele érzékeny területeit.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával a határ a csillagos ég! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    A legjobb a​d​i​p​i​s​c​i​n​g még jobbá válik a Doc Johnson Power Wand által készített Cock Stroker Attachment a Kink segítségével. Ez a feszes, texturált kurva alagút nyúlik, és szorosan illeszkedik átlátszó anyagba, amely semmit sem hagy a képzeletre, és úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Power Wand félelmetes vibráló fejéhez. Mindegyik végnek saját egyedi illeszkedése és textúrája van a változatos élmény érdekében – ingerelje a fejet a végek váltogatásával, vagy hatoljon át egészen a másik oldalon.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masszázsfej Fekete

    Élvezze a nyugtató rezgéseket, bárhová is megy, ezzel a vezeték nélküli mini masszírozóval. Halk motor működteti. A Mini Wanachi masszírozó a tökéletes választás, he fel szeretné frissíteni a fáradt izmokat.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    A Le Wand újratölthető, vibráló masszírozó új szint visz az életedbe! Új élmény, új örömök, fokozott élvezet!

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Intenzív teljes test- és intimmasszázsokhoz!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Beetle Massager

    Kiválóan alkalmas a hátra, a nyakra, a vállakra, a karokra és a lábakra.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Lila

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Díjnyertes újratölthető vibráló masszírozónk frissítést kapott. A Le Wand Die Cast újratölthető vibráló masszírozó egy erős, sokoldalú pálca megerősített fém nyéllel a súlyos, erős dübörgéshez. A 10 rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával ez a karcsú és stílusos masszírozó tökéletes azok számára, akik kis extra lendületet szeretnének adni örömüknek.

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Ez a Plug-in Bodywand masszírozó erős és precíz, a szupersima fej pedig luxus érzetet kelt a bőrön. Extra hosszú vezetékkel rendelkezik, amely további játéklehetőséget biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masszázspálca a nagyon elegáns kikapcsolódásért!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Ez a keményen dolgozó játék egyik végén intenzíven vibráló pálca, a másik végén pedig kielégítő szívójáték. Élvezze a 10 vibrációs sebességet és mintát a kerek, texturált pálcafejben, amely a testtel együtt mozog a rugalmas nyakán.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Fekete

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, egy olyan termékcsaládból álló márka, amellyel a legegyszerűbb és legkellemesebb módon élvezheti szexualitását.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dolgozzon a varázslatán. A klasszikus pálca stílusú masszírozó intenzitását felfuttattuk, és újragondoltuk a Kink.com jellegzetes színeiben, hogy az Ön kezébe adjuk az erőt. A külsõ és belsõ stimulációt szolgáló, sokoldalú szilikon rögzítõkkel, valamint többféle sebességgel és funkcióval a Kink by Doc Johnson Power Wand készen áll minden kielégítõ egyéni menetre, vagy megkötözött partnere izgatására.

    92 900 Ft

    57 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Purple

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Telítsd meg érzékeidet, és ess a csúcspont bűvöletébe a csúcspont után ezzel a Pretty Love Magical Massagerrel. Ez a varázspálca vibrátor kiváló masszírozóként, de a csikló fölé is helyezhető, hogy varázslatos rezgéseket és orgazmusokat érjen el. Két különböző fejtartozékkal rendelkezik, így a stimulációt oda irányíthatja, ahol a leginkább szüksége van rá.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszázsához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Vibrato Opal

    Érje el az élvezet magas hangjait a Vibrato segítségével. Ez a kétvégű vibráló pálca lekerekített, texturált feje szuperrugalmas nyakkal rendelkezik, amely könnyedén végiggurul a testén, élénkítő külső stimulációval. Csillag erejét bizonyítva, a Pálca texturált talpa vibráló és pörgős belső stimulációra is használható. Fedezze fel a különféle beállításokat és játékmódokat, amelyekkel elégedetten énekelhet.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motor, 2 funkció, rengeteg teljesítmény: ismerd meg a Satisfyer Triple Lover-t! Ez a csodálatos szerelmi játék nyúlvibrátorként használható a G-pont és a csikló intenzív stimulálásához, vagy masszírozóként az érzéki teljes testmasszázsokhoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.