×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázseszközök

97 - 128 termék, Összesen:285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Tapasztalja meg a fantázia kétszeresét! Ez a kétvégű, újratölthető szilikon játék lehetővé teszi, hogy az egyik oldalon erős pálcavibrációkat, a másikon pedig a pörgő, vibráló, fűtött tengelyből származó izgalmakat élvezhesse.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    A pálcavibrátorok gyakran nagyok és nehezek, de az Aida más! Ez a kompakt vibrátor 10 vibrációs beállítással rendelkezik a legjobb stimuláció érdekében. Az Aida pálcás masszírozó kényelmes fogást biztosít, és egy kézzel is kezelhető. A vibrátor vízálló, zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    A Kit Wanderful® legyen a mesterbűvészed… Ez a csiklóstimulátor elkápráztat szuper erejével! A Wanderful® 2 fejjel érkezik: a Rabbit, amely tökéletes a csikló és a G-pont stimulálására… és az anális, amely szilárd, de rugalmas, a végső élvezetért. One Wanderful® két fejjel, az élmények sokaságáért!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    A Roller Balls Massager a tökéletes kikapcsolódást nyújtja. Az acélgolyók hihetetlen érzést keltenek, különösen változó nyomás mellett. A kesztyű nagyon kényelmesen illeszkedik, és tökéletes partnerrel való használatra.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    A Doxy Die Cast 3 Újratölthető segítségével gyorsabban és kényelmesebben végezhet ismerős dolgokat, ahol éppen van. Olyan helyek, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. Így használata teljesen új élmény. Egy olyan, ami személyesebb, mint valaha.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Végre egy Bodywand vibrátor, amely működik víz alatt is!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast Black

    Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a Doxy Original élményt, és akik még nagyobb érzéseket szeretnének, a Doxy Die Cast az, amit keresnek. Annyira különleges, hogy a saját luxus ajándékdobozában szállítjuk.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    A Bodywand Luxe 2-Way Wand pontosan az, aminek látszik, egy egyedi játékszer, amelynek fej- és farokoldala is van. Az egyik oldalon egy klasszikus pálcás masszírozófej található, amely kiválóan alkalmas külső stimulációra, a másik oldala pedig ergonomikus formájú, amely kiválóan alkalmas a G-pont megcélzására. A Luxe 2-Way Wand két külön motorral rendelkezik, testbiztos szilikonból készült, és USB-vel újratölthető.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Unicorn Wand

    Készülj fel, hogy belépj az egyszarvúak, szivárványok és varázslatosan erős orgazmusok fantáziavilágába az új Le Wand Unicorn Wand-del – egy 8 darabos, limitált kiadású készlet egyéni és partnerjátékokhoz!

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Pihenjen, élvezze és érezze a rezgések örömét a Wanda masszírozóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával az ég a határ! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Contour Sculpting Roller – A Mae B. kontúrformázó hengere hatékonyan masszírozza a bőrt és az izmokat. Ez a kialakítás tökéletes pihentető masszázshoz és lifting, bőrfeszesítő masszázshoz egyaránt. Ergonomikus és könnyű kialakítás, kényelmes kézben tartani és könnyen használható. A V-alakú masszázsfej összehúzza a bőrt, hogy hatékony mélyszöveti masszázst biztosítson. 100% ABS-ből készült. Alkalmas teljes testmasszázsra ellazításra és vérkeringés fokozására.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával az ég a határ! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite méretben kicsi, de teljesítményben nagy.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Europe Magic Wand Genius

    A Genio és a Genius ikonikus tartozékaink, amelyek teljes potenciáljukat kibontakoztatják a testével való munka során. Női anatómiai szakértőkkel közösen fejlesztették ki.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast Purple

    Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a Doxy Original élményt, és akik még nagyobb érzéseket szeretnének, a Doxy Die Cast az, amit keresnek. Annyira különleges, hogy saját luxus ajándékdobozában szállítjuk.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.