×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázseszközök

129 - 160 termék, Összesen:285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    A DOXY Number 3 a DOXY új, kisebb dugaszolható pálcás masszírozója. A DOXY Number 3 könnyebben tartható és könnyebben manőverezhető. A kisebb fej lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosabban irányítsa a rezgéseket a kívánt érintkezési területre, és kevésbé tolakodó, megkönnyítve a páros játékot.

    111 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 csomag Palm Power fejek. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Palm Power masszírozóhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motor, 2 funkció, rengeteg teljesítmény: ismerd meg a Satisfyer Triple Lover-t! Ez a csodálatos szerelmi játék használható nyúlvibrátorként a G-pont és a csikló intenzív stimulálásához, vagy masszírozóként az érzéki teljes testmasszázsokhoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    A Kit Wanderful® legyen a mesterbűvészed… Ez a csiklóstimulátor elkápráztat szuper erejével! A Wanderful® 2 fejjel érkezik: a Rabbit, amely tökéletes a csikló és a G-pont stimulálására… és az anális, amely szilárd, de rugalmas, a végső élvezetért. One Wanderful® két fejjel, az élmények sokaságáért!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Az elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Bemutatjuk a csillogás és az élvezet megtestesítőjét: a csodálatos Glam Dual Wand Vibe-ot! Szabadítsa fel a sokoldalúság erejét két használható véggel, amelyek mindegyike páratlan elégedettséget biztosít. Az egyik végén engedje át magát a pálcafej gyengéd simogatásának, egy hajlékony nyakon ülve, amely a vágyai szerint hajlik. Másrészt fedezze fel az élvezet mélységeit a hajlított G-pont vibrátorral, amely úgy lett kialakítva, hogy pontosan és élvezettel célozza meg a legintimebb területeit. Mindkét oldal egymástól függetlenül állítható.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Rózsaszín

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    ÉLVEZZE A SZABADSÁGÁT A 3R DOXY SZÁMÚVAL – JÁTSSZON BÁRHOL, MIVEL ELVEZETTÜK A KÁBELT.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Kényeztesse és élvezue partnerét ennek a Szürke ötven árnyalata testmasszírozónak az érzéki érintésével. Négy sima, gömb alakú pontjával és ergonomikus fogantyújával az egyes ütések teljes irányítása érdekében ez az eszköz ugratja, ellazítja és felébreszti az érzékeket.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Stroker Attachment

    Egy hihetelen melléklet! Alakítsa át az eredeti Bodywandját egy rendkívüli rezgő szerkezetté!

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liaison Wand LED Vibrator

    A Liaison gyönyörű és elegáns LED pálca vibrátor a szilikon és az üveg vibrátor minden előnyét egyesíti. Mindkét vége használható: A kissé rugalmas masszázsfejjel ellátott vége bársonyos Soft Touch textúrájú szilikonból készült, a másik vége pedig masszív, kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült, a csúcsában érzéki LED-lámpával.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Black

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Két játék egyben: ütögető masszírozó és vibrátor!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Royal Mini Opal

    A nagyszerű dolgok kis kiszerelésben érkeznek, például a Royal Mini erőteljes élvezete, egy kompakt, bársonysima szilikonból készült pálca. A párnázott fej és a rugalmas nyak együtt mozog a testeddel, miközben 10 egyedi vibrációs sebességet és mintát fedezel fel. Vízálló és merülőképes, bárhol megidézheti az örömöt. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Valami többet keres, mint egy közönséges vibrációs pálcát? Ez a játék teljesíti kívánságait! Egyrészt egy klasszikus vibrációs pálca, puha szilikonból készült rugalmas fejjel, de a nyele biztosan nem hagyományos. Valójában egy stimulációs lyukkal van felszerelve, amely nyomáshullámokkal gerjeszti a csiklóját. Pihenjen, felejtse el a stresszt és érezze jól magát!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó rezgésfrekvenciák tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Varázspálca vibrátorát külső használatra alakíthatja, könnyen masszírozóvá intim és belső használatra.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts - Masszázs szívek

    Még több intimitás másodperceken belül! Hajlítsa a fém lemezt, amíg kristályok jelennek meg. A szív gyorsan felmelegszik (akár 55 fokra) és mintegy 40 perc alatt hűlik ki.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Kicsi, kompakt, erős és kreatív!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    A Magic Zenith az egyik legjobb pálca a piacon. Vezeték nélküli, vízálló és újratölthető, három olyan dolog, amivel a teljes méretű pálcák ritkán rendelkeznek. App-vezérlésű képességeivel a távoli partnere is vezérelheti Ön helyett. Még jobb, hogy ez a dolog ERŐS és ZÜMMÖGŐ, és orgazmusai csodálatos érzést keltenek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.