Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
Michel Cluizel Grand Cru Guayas csokoládé 70% narancs - narancshéjjal 100 g
A 70%-os regionális csokoládé intenzív ízét az illatos spanyol narancs kandírozott héjának frissítő édes-savanykás íze emeli ki. A csokoládéhoz használt kakaóbab Ecuador Guayas régiójából származik és jellegzetes kakaóíz jellemzi őket, fűszeres jegyekkel. A csokoládé gluténmentes és vegánok számára is alkalmas.
Nemzetközi versenyeken díjakat kapott:
bronzérem, Academy of Chocolate, London, 2021, "Legjobb ízesített táblás étcsokoládé" kategória
2 csillag, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2021
Összetevők: kakaóbab, cukor, kandírozott narancshéj 13% (narancshéj, cukor, glükózszirup, dextróz), kakaóvaj, valódi Bourbon vanília. Nyomokban dióféléket, tejet és glutént tartalmazhat.
Kivételes minőség: A Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal, és támogatja őket a kakaóbab termesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság számára. A különleges ízek megőrzése érdekében a Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.
Ha az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán törődik velük. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékei:
kizárólag tiszta kakaóvajat tartalmaznak, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
természetes Bourbon vanília vanillin helyett tartalmaz,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A cég azt is garantálja, hogy semmilyen nyersanyag nem ment át sem besugárzáson sem ionizáción.
Súly és méret: 100 g, 161×79×10 mm.
A csokoládéakadémiát 2005-ben alapították Londonban. A csokoládék minőségének értékelése mellett, amelyet éves díjak követnek, fő célja, hogy a csokoládétermelőket a fenntartható méltányos kereskedelemre ösztönözze.
Az International Chocolate Awards egy független nemzetközi verseny, amely évente értékeli a minőségi csokoládék világában létrehozott legjobbakat. Célja, hogy támogassa az innovatív csokoládékészítőket, valamint a kivételes minőségű kakaóbabot termesztő gazdákat.
További információk
Márka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategóriák | Ízesített csokoládé, Étcsokoládé, Michel Cluizel |