Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
Krémes, 36%-os fehér csokoládé, amely a csokoládéművészet csúcsa. Lassan olvad és magával hozza a vajas keksz, a vaníliás tej ízét, fokozatosan nyílik a vaníliás puding ízébe. Az ízek vízesését a karamell és a frissesség lágy árnyalatai zárják. A kakaóvaj Kayambe kakaóbabok keverékéből származik. Michel Cluizel a Közép-Amerikából, Afrikából és Jávából származó babok gondosan válogatott kombinációjával alkotta meg a teljes, mégis finom csokoládéíz elérése érdekében.
Összetevők: cukor, kakaóvaj (36% csokoládé tartalom), teljes tejpor, emulgeálószer: repcelecitin, valódi Bourbon vanília. Nyomokban dióféléket és glutént tartalmazhat.
Kivételes minőség: Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal és támogatja őket a kakaóbab termesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság és az élet számára. A különleges ízek megőrzése érdekében a Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.
Ha az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán törődik velük. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékei:
kizárólag tiszta kakaóvajat tartalmaznak, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
vanillin helyett természetes Bourbon vaníliát tartalmaz,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A vállalat azt is garantálja, hogy semmilyen nyersanyag nem ment át besugárzáson pellentesque vagy ionizáción.
Súly és méret: 70 g, 161×79×7 mm.
A Michel Cluizel családi csokoládégyár 1948 óta állít elő kivételes csokoládét. Az üzem az észak-franciaországi Normandiában található.
További információk
Márka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategóriák | Fehér csokoládé, Michel Cluizel |