Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
Magas százalékú - 45% - tejcsokoládé sós karamelldarabokkal (18%), sós vajjal (0,02%). Egy csipetnyi sós karamell meglepő módon kiemeli ennek a sima, bársonyos csokoládénak a finom ízét. Igazán érdekes csemege!
Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale tejcsokoládé - sós vajas karamelldarabkákkal.
Nemzetközi versenyeken díjakat kapott:
aranyérem, Academy of Chocolate, London, 2013, "Legjobb ízesített táblás tejcsokoládé" kategória
bronzérem, International Chocolate Awards, 2014, "Zárványokkal vagy darabokkal ízesített táblás tejcsokoládé" kategória
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, karamelldarabok 18% (cukor, magas százalékú kakaóvaj, teljes tejpor, zsírszegény tejpor, só) kakaóbab, valódi Bourbon vanília. Nyomokban dióféléket és glutént tartalmazhat.
Kivételes minőség: A Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal, és támogatja őket a kakaóbab termesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság számára. A különleges ízek megőrzése érdekében a Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.
Ha az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán törődik velük. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékeiben felhasználja:
kizárólag tiszta kakaóvajat, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
természetes Bourbon vanília vanillin helyett,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A cég garantálja, hogy semmilyen nyersanyag nem ment át besugárzáson vagy ionizáláson.
Súly és méret: 100 g, 161×79×10 mm.
A csokoládéakadémiát 2005-ben alapították Londonban. A csokoládék minőségének értékelése mellett, amelyet éves díjak követnek, fő célja, hogy a csokoládétermelőket a fenntartható méltányos kereskedelemre ösztönözze.
Az International Chocolate Awards egy független nemzetközi verseny, amely évente értékeli a minőségi csokoládék világában létrehozott legjobbakat. Célja, hogy támogassa az innovatív csokoládékészítőket, valamint a kivételes minőségű kakaóbabot termesztő gazdákat.
További információk
Márka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategóriák | Ízesített csokoládé, Tejcsokoládé, Michel Cluizel |