Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

NGel Nuru Massage Gel Spa 250ml

Egyedülálló masszázsgél, goji kivonattal gazdagítva, az ylang-ylang aphrodisiac illatával. A goji bogyók Kínából származnak, ahol értékes és értékes összetevői a hagyományos orvostudománynak. 3000 évig mágikus gyógynövényként ismertek.

Gyártó:

NGel

9 590 Ft

5 890 Ft

Raktáron - Önnél már 21.8.

Részletek

Egyedülálló masszázsgél, goji kivonattal gazdagítva, az ylang-ylang aphrodisiac illatával.

A goji bogyók Kínából származnak, ahol értékes és értékes összetevői a hagyományos orvostudománynak. 3000 évig mágikus gyógynövényként ismertek.

Ezek a bogyók a C-vitamin harmadik leggazdagabb forrása. A Goji bogyókivonat a természetes kozmetikumok egyik legfontosabb és innovatív összetevőjévé vált. Megvédi a bőrt a szabad gyökök romboló hatásaitól és erősíti a kollagén szintetizálásának képességét, ami a bőr rugalmasságáért felelős. Az antioxidánsok, mint például a béta-karotin és a zeaxantin bősége miatt erős antioxidáns tulajdonságok, a szabadgyökök elleni hatékony küzdelem és a bőr öregedési folyamatának lassítása.

A goji bogyókat „boldog bogyóknak” nevezik, mert békét és jó hangulatot generálnak, miközben növelik az energiaszintet, a vitalitást és az erőt. Ők is védik a testet a korai bőr öregedésétől, miközben tisztítják a testet, hidratálják és táplálják.

Bár a piros goji bogyók erős hatással vannak, nagyon finomak. Ők megérkeznek anélkül, hogy megérintenék őket, megrázva a cserjékből.

A maximális élvezet és a megnövekedett érzések érdekében a NURU NGel SPA egy afrodiziac - ylang-ylang illattal gazdagodott. Ez az illat szép és finom, enyhíti a szorongást és a szeretet, a bizalom és a béke érzéseit, ugyanakkor ösztönzi a kreativitást, az intuíciót és erős erotikus hatást biztosít. Erősíti a test létfontosságú erőt és növeli az önbizalmat.

Tapasztalja meg a legintenzívebb érzést, amit valaha volt!

A Nuru hihetetlenül érzéki és rendkívül erotikus egész testmasszázs a partnere számára, amely az Orient országaiból származik.
A masszázs speciális gélek használatával történik. A kiemelkedő konzisztencia rendkívül sima és csúszósvá teszi a testet, és élesíti az érzékeit.

A masszázst előkészített felületen, például egy vinillemezen végezzük, amely megakadályozza a lapok nedvesedését és növeli a csúszós hatást.
A csúszás megkezdése előtt öntsön néhány Nuru NGel-t a partner bőrére. Valamint gél alkalmazása a testre. Most már elkezdhet egy érzéki test-test masszázst úgy, hogy hátrafelé és előre mozgatja magát a partner testén.

NGel SPA 1: 1 (gél: víz)

További információk

Márka NGel
Űrtartalom 250 ml

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.