Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Satisfyer Partner Multifun 1 Purple

A Multifun 1 nagyon különleges formában, könnyen elérhető szerelmi formában, művészien beilleszthető, és 3 hajtómotorral áll rendelkezésre: Miközben az egy felső tesztkocsi, az örömkarok pedig egy másik alsó pontja jó vibrációt jelent. Ez azt jelenti: Akár ellen, bármilyen tetején, belül, belül vagy belül - sokoldalúan stimulálja Önt, amire szükség van!

Gyártó:

Satisfyer

19 190 Ft

8 290 Ft

Raktáron - Önnél már 22.10.

Részletek

A Multifun 1 nagyon különleges formában, könnyen elérhető szerelmi formában, művészien beilleszthető, és 3 hajtómotorral áll rendelkezésre: Miközben az egy felső tesztkocsi, az örömkarok pedig egy másik alsó pontja jó vibrációt jelent. Ez azt jelenti: Akár ellen, bármilyen tetején, belül, belül vagy belül - sokoldalúan stimulálja Önt, amire szükség van! A két alsó motort egy főmotortól külön-külön vezérelhetjük, így egy vibrátoros elme részeként 10 izgalmas programot találunk. 2 gombbálisan akár 100 kombinációt is létrehozhat.

SOKSOK JELEN JÖVEN!

A sokoldalúság szempontjából egy szilikon partner öröm-áthidalót nehéz legyőzni: A lekerekített alak enyhén rugalmas, de még mindig robusztus. A bőr szilikon felületén egyedülálló matt selyem tapintású Finish-kel kellemesen megragadja a bőrt, és finoman bélelt felépítésű a terjedelmes felhordó fej alján. Ha szex közben fentről a játékot egy pénisz és egy herék köré helyezi, és hagyományosan előrejelzi a fejlett fejlõdést, annak elõsegítése érdekében, ha ez az egyidejûleg ösztönzi a korona ékszereit és az öröm gyöngyét. Természetesen az egészet előre vagy le fordíthatja. Két csúcspont az előjátékot stimuláló és masszázs mellbimbók, egy csikló vagy labia előállítással. A Multifun 1 még egy G-pontot, az ember gátját vagy egy péniszének végét a szeretettel felfedezheti! Összességében több mint 14 alkalmazás fedezhető fel - mégis egy kádban van, mert a Multifun 1 vízálló (IPX7). Ha új ágyneműt szeretne létrehozni, akkor csak az USB-kábellel, és csak azért, hogy egy új fordulóra csatlakozzon!

  • egyedülállók és partnerek számára
  • 100 vibrációs kombináció
  • több mint 14 alkalmazás
  • Vízálló IPX7 besorolású 3-as motorok
  • Újratölthető, az USB töltőkábel mellékelve

A szerelem az, amikor egy mindent megosztunk - miért nem egy kedvenc szexuális játéked van? Ezzel a multifunkcionális egyéni és partnervibrátorral kapcsolatos erotikus összetartozási kellemes szempontok szerepe, a korruplan kreatív alkalmazásokkal kapcsolatos televízió, csak a városi közösség, hogy felfedezzék önmagukat vagy együtt.

anyag

A bőrbarát szilikon selymes, csúszós érzésének köszönhetően pontokat szerez. Annak érdekében, hogy új barátságos barátságos élményt kapjon, a vízfürdő-kenőanyagot kell használni a fürdőszoba játékhoz. Ez megvédi az anyagot, és szép és sima a felület. A játék egyszerűen tisztázható a szappannal és vízzel. A mélyebb tisztításhoz fertőtlenítőszer-tisztítószert használják.

Hossz: 135 mm
Súly: 125 g
Szélesség: 65 mm
Anyag: Szilikon
Vízálló: Igen
Akkumulátor: Akkumulátor

További információk

Márka Satisfyer
Vibráló vibráló
Szín lila

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.