×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
Satisfyer Pro 2 Vibration
  • video360
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration
  • Satisfyer Pro 2 Vibration

Satisfyer Pro 2 Vibration

Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott.

Gyártó:

Satisfyer

37 900 Ft

15 890 Ft

Raktáron - Önnél már 1.2.

  Ingyenes szállítás

Részletek

Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott. Korábbi, világszerte népszerű, intenzív pulzáción keresztüli csiklóstimulálási stílusát most rendkívül erotikus rezgésekkel kombinálták, amelyek örömteli mozgásba hozzák a fektetett fej széleit. Az orvosi szilikonból készült bőrbarát gyűrű körbeveszi az örömgyöngyét, és 11 különböző érintésmentes nyomáshullám intenzitási beállítással kényezteti a belső területet. Eközben egy külön vezérlőelem 10 intenzitási beállításban rezegteti a külső gyűrűt a csikló körül. Az eredmény? Teljes eksztázis – a csiklója énekelne örömében, ha tehetné!

Az új Satisfyer Pro 2 Vibration dizájnja ötvözi a megszokott, kifinomult, matt rózsaszín aranyat egy új, vékony formával, amely az ergonomikus ütéseknek és íveknek köszönhetően kimagaslik. Míg ez a csinos örömszerző tökéletesen ül a kezében, a széles, ráfektethető fej két funkciója intenzíven simogatja szerelmi gyöngyét. A halk motornak köszönhetően azonban csak az Ön figyelmét vonzza magára. A vízálló bevonat (IPX7) azt jelenti, hogy tökéletes társ a zuhanyozás vagy fürdés közbeni élvezetekhez. A víz alatt a bizsergő érzés még intenzívebb!

További információk

Márka Satisfyer
Kinek nőknek
Stimuláció csikló
Vibráló vibráló
Tulajdonságok különösen nők számára, nyomáshullámok, serkentő, vibráló, vízálló
Szín arany
Anyag műanyag, szilícium
Felület sima
Hossz 16,5 cm
Elemek újratölthető
Kategóriák Klitorisz vibrátorok, Legkeresettebb, Ajándékok nőknek, Womanizer, TOP 20 Kedvenc nők számára, Satisfyer

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.