×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Hűtő- és melegítő síkosítók

33 - 64 termék, Összesen:68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    A JO Anal H20 Melegítő a vastagabb JO Anal H2O, amelyet szeretsz, izgató melegítő érzéssel. Tapasztalja meg a fokozott érzéki élvezetet ezzel a vízbázisú síkosítóval, amely érintkezéskor melegíteni kezd.

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Az egyetlen vízbázisú Hűvös síkosító, amely szilikon érzetű. A JO H2O Hűvös az a selymes JO H2O, amelyet szeretsz, bizsergető Hűvössel. Tapasztalja meg a megnövekedett érzéki élvezetet a legfinomabb vízbázisú síkosítónkkal, amely most francia mentollal van átitatva.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    A Hot liquid vibrátor egy intim uniszex gél epres tejszínhab aromával, mely a forró hatásnak és a vibrációs hullámoknak köszönhetően serkentő érzeteket kelt. Nagyobb élvezetet tesz lehetővé mind a szexuális kapcsolatokban, mind pedig az egyedülálló érzésekben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Fedezze fel ezt a SKYN Excite stimuláló férfi gélt, az élvezet végső innovációját! Ez az alkotás lesz az a titok, amelyet minden férfi a keze ügyében szeretne tartani. Ezt az örömelixírt kifejezetten férfiaknak, különösen a pénisz területére tervezték. Növeli az izgalmat, miközben fokozza az orgazmust, ami az ecstasy soha nem látott robbanását eredményezi.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Az EasyGlide egy kiváló minőségű, vízbázisú síkosító, amelyet minősített német gyártó gyárt. A különleges, zsírmentes összetétel vízzel könnyen eltávolítható és nem hagy nyomot még szenvedélyes pillanatokban sem. A bőrön kellemes érzetű, nem ragadós állagának, valamint kiváló kenőképességének és optimális mennyiségének köszönhetően az EasyGlide ideális a kiteljesedett és gondtalan szexhez.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Néhány csepp Thor, tűzzselé, amelyet az erogén zónákra kenünk, elegendő ahhoz, hogy fellobbanjon egy hőérzetet, amely fokozatosan fokozódik az érzések robbanásában.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Waterglide Cooling 300ml

    Nagy viszkozitású, gazdag textúrájú és varázslatosan hűtő hatású formula a Waterglide-tól, melynek használatával egy teljesen új érzékiséget tapasztalhat meg. A frissítő menta aroma és a csillogó, csillámporos kivitelezés igazán üdítő hatású. A termék könnyen lemosható, nem hagy nyomot vagy maradékot maga után. Ez a tökéletes módja az intim együttlétek kényelmesebbé tételének.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Az S8 prémium Vízbázísú Melegítő Síkosító tökéletesen illeszkedik azokhoz a fogyasztókhoz, akik testbiztos, minőségi síkosítót keresnek, hogy fokozzák az intimitást és megkönnyítsék intim kalandjaikat.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    A prémium S8 vízbázisú anális síkosító kényeztető, hosszan tartó siklást biztosít; tökéletes a pajkos hátsó ajtós kalandokhoz!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    MELT - egy melegítő hatással bíró síkosítógél, mely különleges összetevőinek köszönhetően nem irritál, és nem szárít! Fahéjat és természetes eredetű glicerint tartalamaz, melyek csupa jótékony hatással bírnak!

    1 899 Ft

    1 419 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Csiklócseppek a nagyobb élvezetért!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Az S8 prémium Waterbase Cooling Lubricant terméke tökéletesen illeszkedik azokhoz a fogyasztókhoz, akik testbiztos, minőségi síkosítót keresnek, hogy fokozzák az intimitást és megkönnyítsék intim kalandjaikat. Ez a csodálatos, hosszan tartó S8 formula teljesen parabén-, ftalát-, glutén- és szulfátmentes, ráadásul nem tartalmaz hozzáadott színeket vagy durva tartósítószereket az ellenállhatatlan „természetes” megjelenés érdekében.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Győzze le a meleget hűs mentolos krémmel!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    A Satisfyer Gentle Warming egy síkosító, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljen a nő igényeinek, és ezáltal az elégedettségét egy teljesen új szintre emelje. A síkosító ideális támasz a robbanásszerű orgazmusokhoz, amelyekkel nem tud betelni. 150 ml-es kiszerelésben vásárolhatja meg, mely hatékonyságának köszönhetően hosszú ideig eláll, de az utazáshoz is tökéletes méretű.

    7 990 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Az Orgasm Drops Intense úgy lett megfogalmazva, hogy a melegítő érzés és a klitorisz érzékenyítés intenzívebb hatásait biztosítsa, elősegítve az extrém klitoriszos izgalmat és a lehengerlő orgazmust. A vörös alma gazdag, édes, lágy íze kedvezett az új formula áttörésének: Az Orgasm Drops Intense nem tartalmaz szegfűszeg illóolajat, így nyomokban sem tartalmazza a szegfűszeg jellegzetes ízét.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    További részletek erről a termékről hamarosan.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Meríts ihletet a klasszikus koktélok trópusi varázsából, a Dual Vibe! A Sex On The Beach egy csipetnyi kifinomultságot visz az intim pillanatokba. A jól kidolgozott Sex On The Beach koktél ízét úgy tervezték, hogy felpörgesse az ízlelőbimbókat, miközben az enyhébb, mégis nagyon kielégítő vibrációs hatás extra izgalmat ad az orális szexnek, kényelmesebbé és kellemesebbé téve azt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    A Vortex Gel Cooling Effect egy stimuláló gél a női csikló területére, amelyet szex előtt kell felvinni. A Vortex gélt kifejezetten a női szexuális élvezet és az intim részek érzékenységének fokozására fejlesztették ki, fokozza a vágyat és a szexuális élvezetet, valamint az orgazmusok gyakoriságát és intenzitását is. Ez egy biztonságos és praktikus gél minden nő számára.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Az egyetlen vízbázisú Cool síkosító, amely szilikon érzetű. A JO H2O Cool az a selymes JO H2O, amelyet szeretsz, bizsergető Cool-szal. Tapasztalja meg a megnövekedett érzéki élvezetet a legfinomabb vízbázisú síkosítónkkal, amely most francia mentollal van átitatva.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 0660230 50ml

    A Just Play erotikus gél Heat Wave intenzív teljes testmasszázshoz ezzel a kis pluszval! A benne található glicerin megköti a vizet, és a bőr masszázs közbeni súrlódásával együtt kellemes melegségérzetet biztosít, melyet enyhe lélegzetvétellel még fokozhatunk is. Már kis mennyiség is garantálja a hosszan tartó siklás élményt. Olajmentes és nem zsíros.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Just Play erotikus gél Heat Wave intenzív teljes testmasszázshoz forró extra izgalommal!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    A Lady Dream egy stimuláló gél a női csikló területére, amelyet szex előtt kell felvinni. A Lady Dream növeli a vágyat és a szexuális élvezetet, valamint az orgazmusok gyakoriságát és intenzitását. Ez egy biztonságos és praktikus gél minden nő számára. Fő összetevője, a​t az L-arginin, egy aminosav, amely serkenti a véráramlást a női nemi szervek területén, ami fokozott szexuális stimulációt eredményez.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    A MALE Cobeco Warm Lubricant egy intim, vízalapú síkosító, amely kellemesen melegítő hatással van a bőrre. A melegítő hatás stimulálja a legérzékenyebb testrészeket és könnyen terjed, így izgató hangulatba kerülhet. Ez a síkosító kiegészíti a test természetes nedvességét a nagyobb kényelem érdekében a szexuális együttlét során. A MALE Cobeco Warm Lubricant intenzív és izgalmas élvezetet biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    A MOJO Libido Warming Glide-t a Horny Goat Weed szexuális hatásfokozó kivonattal keverik a libidó növelése érdekében. Az érintkezéskor természetesen felmelegíti a bőrt, és olyan érzést kelt, mint a test saját kenőanyaga. Kiválóan használható bármilyen férfi maszturbáló játékkal. Könnyen tisztítható. Parabénmentes, tiszta vegán és óvszermentes. Használja rendszeresen a kívánt eredmény eléréséhez.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Action Silicone-Based Cooling Effect Lubricant 100ml

    Stimuláló szilikon alapú kenőgél hűsítő hatással és finom menta illattal. Garantálja a tiszta siklási élvezetet és a rendkívül hosszan tartó kenést kiszáradás nélkül.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    A Luxuria Bio Liquid Vibratoris egy ultra-stimuláló gél vibráló hatással, teljesen természetes összetevőkből. Innovatív, teljesen ökológiai formulája növényi kivonatokat használ, hogy felvillanyozó hatást biztosítson az intim területnek, amely fokozza az izgalmat, és nagyon intenzív és hosszan tartó orgazmust biztosít. Ideális intenzív stimuláció biztosítására és az élvezet fokozására.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    A Clit me On egy csikló izgató spray finom piros gyümölcs ízzel, amely intenzív vibráló, lüktető és melegítő hatást biztosít. Amazóniai növényekből származó hatóanyagai növelik a csiklóérzékenységet, ami intenzívebb orgazmushoz vezethet.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Amoréane Lubricant Cooling Effect 50ml

    Fokozza szexuális kapcsolatait különleges hatású síkosítóinkkal. Ezek olyan intim zselék, amelyek javítják a hüvelyi síkosítást, kedvezve a szexuális együttlétnek és enyhítve a kellemetlenségeket, ami megkönnyíti az életét! Formulájuk minden bőrtípushoz kompatibilis. Nem olajosak, nem hagynak maradványokat és könnyen tisztíthatóak.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Fokozza szexuális kapcsolatait különleges hatású síkosítóinkkal. Ezek olyan intim zselék, amelyek javítják a hüvelyi síkosítást, kedvezve a szexuális együttlétnek és enyhítve a kellemetlenségeket, ami megkönnyíti az életét! Formulájuk minden bőrtípushoz kompatibilis. Nem olajosak, nem hagynak nyomot és könnyen tisztíthatók.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Az északi mitológia harcos istennőinek ereje által ihletett Valkiria egy orgazmust fokozó gél, amely fokozza és növeli az érzékenységet az intim kapcsolatok során.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    A Luxuria Bio Warming Gelis egy nőiesen stimuláló hőhatású gél, teljesen természetes összetevőkből. Innovatív, ökológiai formulája növényi kivonatokat használ, hogy az intim területet hőhatással lássa el, ami növeli az érzékenységet és fokozza a stimulációt, fokozva az élvezetet, így intenzívebb orgazmusokat érhet el.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    A Clit me On egy csikló izgató spray finom borsmenta ízzel, amely intenzív vibráló, lüktető és melegítő hatást biztosít. Amazóniai növényekből származó hatóanyagai növelik a csiklóérzékenységet, ami intenzívebb orgazmushoz vezethet.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.